MF turnaj vol.8
Moderátor:Dark_Deamon
R.I.P vsem padlym hrdinum i hrdinkam...
CG k itemum...Basher uz mi padl nekolikrat, takze ho beru jako bezny item...ja NIKDY (tim myslim 1.11 + 1.13) nedropl pouze TM
CG k itemum...Basher uz mi padl nekolikrat, takze ho beru jako bezny item...ja NIKDY (tim myslim 1.11 + 1.13) nedropl pouze TM
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.8
Crec: Gratulace ke graileru Na TM to ale bude chtít změnit lokál.
- Deathmerse
- Wraith
- BattleTag:Vochmurka@1314
Tak nějak mám smůlu, zase RIP...začátek Hellu.
Nevzdávám se
Nevzdávám se
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP a tentokrát už opatrně. Čím víc člověk spěchá, tím víc pak většinou tratí
Nejlepsi nalezy od posledniho update-u:
Gripphons eye
Spirit keeper
Dragonscale
Halaberds reign
TO guise
IST
Jako nejvetsi problem co se tyce gearu (pokud pominu ten zatraceny Oculus, ktery stale nepadla a mozna ani nepadne) se ukazalo byt nalezeni 4 soc Monarchu jako base itemu na Spirit RW...ztravil jsem tim v podstate dva dny, zkousel racky v ruznych oblastech hry, az jsem to nakonec vzdal a na radu dawe-a sel do AT...a dobre jsem udelal...protoze konecne mel spravny pocet socketu a po 7 rollech jsem ziskal, co jsem potreboval
Padlo dost dalsich veci, jen je skoda, ze ta sosa neni vicehlava, protoze ma uz 3x Harley (Shako) - druhe a treti
Jeste jeden bonusovy obrazek - velka skoda, bohuzel opet Horizons
GL, HF
Gripphons eye
Spirit keeper
Dragonscale
Halaberds reign
TO guise
IST
Jako nejvetsi problem co se tyce gearu (pokud pominu ten zatraceny Oculus, ktery stale nepadla a mozna ani nepadne) se ukazalo byt nalezeni 4 soc Monarchu jako base itemu na Spirit RW...ztravil jsem tim v podstate dva dny, zkousel racky v ruznych oblastech hry, az jsem to nakonec vzdal a na radu dawe-a sel do AT...a dobre jsem udelal...protoze konecne mel spravny pocet socketu a po 7 rollech jsem ziskal, co jsem potreboval
Padlo dost dalsich veci, jen je skoda, ze ta sosa neni vicehlava, protoze ma uz 3x Harley (Shako) - druhe a treti
Jeste jeden bonusovy obrazek - velka skoda, bohuzel opet Horizons
GL, HF
Dnešní drop z AT. Sice je to za nula bodů ale pokud padne vex a Larzuk dá 6 děr tak by to mohla být pro fend amu TOP zbraň .
Larzuk da do takoveho itemu vzdy max socketu co jde
RIP: A nevadí že je Superior? Já pokud si dobře pamatuju tak přes Horadric cube superior věcem nešli dát sockety a u Larzuka jsem si nebyl uplně jistej, ale pokud dá max tak by to mělo být OK.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@RIP: Opravdu vždy max. počet socketů? Pamatuju si, že jsem si kdysi na normal boostoval nějaké MF circlety a někdy jsem dostal 2 sockety, někdy jeden. Někde jsem taky myslím četl že u circletů byly šance 75 % na 2 socekty a 25 % 1 socket. Možná se ale pletu.
Hmmm....tak nakonec předčasná radost. Já jsem fakt strašnej vůl RIP. Ještě popřemýšlím jestli budu v turnaji pokračovat.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Velká škoda Vést si s Fend Amou mezi všema sorckama a javazonkama takhle dobře... fakt to na mě udělalo dojem. GJ a čest její památce
Hrát meele build není žádná sranda, to už taky vím když už se začala tabulka trochu plnit, tak jsem se zasekl na NM Ancients a vůbec nevím jak ně merc hned umře a mých 500 dmg jim taky moc nedělá Nějaká rada?
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Univerzálně pomáhá mít na switchi wandku s Life Tap charges - to aby ti neumíral merc. Koupíš ji de facto u kteréhokoliv vendora, který prodává tohle haraburdí.
Vyplatí se mít samozřejmě CB, ale úplně by mělo stačit OW. Takže poskládej Malice, druhou zbraň vyměň dočasně za štít a hurá na ně
Vyplatí se mít samozřejmě CB, ale úplně by mělo stačit OW. Takže poskládej Malice, druhou zbraň vyměň dočasně za štít a hurá na ně
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Abych osvetlil situaci ohledne itemu: V kostce nejde socketovat superior item, pouze obyc bile...to jsou taky jedine (bile + sede (eth). ktere dostanou max socketu...Pro magic, rare, set a unique toto samozrejme neplati
@Rattus: R.I.P, velka skoda, presto respekt, vedl sis velmi dobre
@Rattus: R.I.P, velka skoda, presto respekt, vedl sis velmi dobre
Díky za radu s life tap hůlkou šlo to jako po másle, jenom kdybych tu hůlku u vendora nemusel hledat půl hodiny
Prvně R.I.P. všem padlým hrdinům a CG k super dropům
Můj progress je dokonán. Můj 3. v pořadí, 2. v singlu.
Musim říct, že s hydrami to bylo naprosto bezpečné, účinné a zábavné. V podstatě jen jednou jsem měl namále a to vyřešila jedna fullka, takže celkem pohoda.
K dropu: jeden a druhý skiller, věřím že se časem budou hodit
Při občasné návštěvě AT: létací sekera, pika
Meph: rukacive, štít (myslím ty názvy moc v paměti ještě nemám a nedropl jsem ho dneska )
Ve 4. aktu padla staffka, kterou jsem si oblíbil a dohrál to s ní Kovárna myslím, že dobrý. Diablo nic moc....
5. akt probíhal celkem pomalu, nechtěl jsem riskovat a MF jsem měl možná tak 6%, takže cestou fakt nic nepadalo až na jednu pořádnou haluz. Jak říkám MF 6%, žádné opakované nájezdy, prostě první a zatím jediný pokus Pindla ...výsledek. O pár pater níž padl klíč a to bylo v podstatě všechno.
Na třetí pokus sem si vygeneroval stařešiny: Talic - IF, Korlic - IC & IL, Madawak - IL. Merc chcípnul do 10ti sekund a já si pak hrál na honěnou asi 5-8 minut. Když se Baal blížil ke své smrti, šel sem do města přehodit na 240% mf výbavu a dopadlo to, jak to dopadlo.
Dnes nebo zítra provedu aktializaci skore.
Můj progress je dokonán. Můj 3. v pořadí, 2. v singlu.
Musim říct, že s hydrami to bylo naprosto bezpečné, účinné a zábavné. V podstatě jen jednou jsem měl namále a to vyřešila jedna fullka, takže celkem pohoda.
K dropu: jeden a druhý skiller, věřím že se časem budou hodit
Při občasné návštěvě AT: létací sekera, pika
Meph: rukacive, štít (myslím ty názvy moc v paměti ještě nemám a nedropl jsem ho dneska )
Ve 4. aktu padla staffka, kterou jsem si oblíbil a dohrál to s ní Kovárna myslím, že dobrý. Diablo nic moc....
5. akt probíhal celkem pomalu, nechtěl jsem riskovat a MF jsem měl možná tak 6%, takže cestou fakt nic nepadalo až na jednu pořádnou haluz. Jak říkám MF 6%, žádné opakované nájezdy, prostě první a zatím jediný pokus Pindla ...výsledek. O pár pater níž padl klíč a to bylo v podstatě všechno.
Na třetí pokus sem si vygeneroval stařešiny: Talic - IF, Korlic - IC & IL, Madawak - IL. Merc chcípnul do 10ti sekund a já si pak hrál na honěnou asi 5-8 minut. Když se Baal blížil ke své smrti, šel sem do města přehodit na 240% mf výbavu a dopadlo to, jak to dopadlo.
Dnes nebo zítra provedu aktializaci skore.
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@RIP: Ahá, takhle to teda je. Budu si to pamatovat
@kolij: Tak jsem rád, že wandka pomohla
@Obter!vr: Gratulace ke Guardianovi
Co se mě týče, mám dokončený 400. Mausoleum run a 90. level. Dropy lezly tenhle týden celkem pomalu, maličko se to zas rozjelo až dnes. Z těch zajímavějších stojí za zmínku Skullder, Arm of King Leoric, Demon's Limb nebo Lycander's Aim. Z run pak (jen během dneška) 2× Pul, 1× Ist a 1× Fal. Dodělám ještě stovku runů a pak se začnu opatrně přesouvat do CS. Mercík už má v bedně připravené Obedience, Duriel Shell a určitě se najde i něco na šišku.
Taky mi padl první unikát z bižutérie. A to žádný Nagelring nebo Manald, ale rovnou Nature's Peace Pobavilo...
@kolij: Tak jsem rád, že wandka pomohla
@Obter!vr: Gratulace ke Guardianovi
Co se mě týče, mám dokončený 400. Mausoleum run a 90. level. Dropy lezly tenhle týden celkem pomalu, maličko se to zas rozjelo až dnes. Z těch zajímavějších stojí za zmínku Skullder, Arm of King Leoric, Demon's Limb nebo Lycander's Aim. Z run pak (jen během dneška) 2× Pul, 1× Ist a 1× Fal. Dodělám ještě stovku runů a pak se začnu opatrně přesouvat do CS. Mercík už má v bedně připravené Obedience, Duriel Shell a určitě se najde i něco na šišku.
Taky mi padl první unikát z bižutérie. A to žádný Nagelring nebo Manald, ale rovnou Nature's Peace Pobavilo...
Tak mám zpět noťas a hned jsem si k tomu na dvě hoďky sedl, proběhl jsem to, někde doexpil a nyní běžím 5. aktem NM...
@Marast: Jak se Ti daří? Přidávám do společného bodového věna 52b a díky, že jsi bral moji neúčast sportovně.
A chci se zeptat, uplatním Inner Sight a jeho snížení deff i při používání cold větve?
@Marast: Jak se Ti daří? Přidávám do společného bodového věna 52b a díky, že jsi bral moji neúčast sportovně.
A chci se zeptat, uplatním Inner Sight a jeho snížení deff i při používání cold větve?
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Obter!vr: Moc pěkné dropy. Hlavně ten first kill Pindla je záviděníhodný...hlavně pro místní Javazonky
Dragonius: Inner Sight můžeš v klidu ignorovat.
Já hlásím menší změnu ve svém personálu. S Trapou to šlo ve WSK+Baal na můj vkus šíleně pomalu. Jeden run mi v průměru vycházel na 9-11 minut, což je u mě věčnost. Takže s Trapou už nebudu v turnaji pokračovat. Promazal jsem score tabulku, vyčistil bednu a založil jsem pure fire Sosu (Fireball + Meteor). Cílová lokace je tudíž víc než jasná - Mausoleum. Aspoň když mi to nebude padat, tak to budu moct svést na kolegu BliiNkyho, že mi bere dropy
Dragonius: Inner Sight můžeš v klidu ignorovat.
Já hlásím menší změnu ve svém personálu. S Trapou to šlo ve WSK+Baal na můj vkus šíleně pomalu. Jeden run mi v průměru vycházel na 9-11 minut, což je u mě věčnost. Takže s Trapou už nebudu v turnaji pokračovat. Promazal jsem score tabulku, vyčistil bednu a založil jsem pure fire Sosu (Fireball + Meteor). Cílová lokace je tudíž víc než jasná - Mausoleum. Aspoň když mi to nebude padat, tak to budu moct svést na kolegu BliiNkyho, že mi bere dropy