Dark_Deamon: kam se poděla forma hochu? Loni jsi na tomto levelu proháněl enemies v NM Sewers !!
Taky jsem začal o 2 hodiny později jak ostatní Navíc je lepší to na HC nehnát až tak do extrémů. Člověk se pak moc honí, udělá chybu a vlastně nic nenažene.
OK tak moja Fend Ama už má normal úspěšně za sebou. Je to sice šnek, ale zas jediný co mě trochu potrápilo byl Diablo, takže zatím pohoda. Momentálně level 42 a 19 bodů. btw koukám že parťák (Secondface) jede taky Amu, ale je (asi jako většina ) trochu víc v předu. Jinak všem přeju málo ripů a hodně pěknejch dropů .
Tak 1. akt je za mnou, odehráno na /players 5 - lvl 18. Dlouho jsem přemýšlel, že bych jel SC čarodku, ale nakonec jsem si to rozmyslel a přece jen jedu HC, takže snad se do toho rychle dostanu, abych nechcípnul... Jedná se o hydraorb čarodku s tím, že Orb bude jen na imunity.
Edit: Zatím pouze Ral runa (2x) z hraběnky.
HC grál Normal uniques: (113/116) Exceptional uniques: (114/119) Elite uniques: (64/83) Others uniques: (20/34) Class-specific uniques: (16/27) Normal sets: (62/62) Exceptional sets: (57/65) Runy: (29/33)
BK barbara dělám po 3x nepočitám ripy ale nikdy sem nejel s věcma který si vymlatil sám grief atd.. jsem měl předem ...
tak jsem na sebe zvědavej teda a po tech dvou letech co jsem nehrál me nenapadá co vycraftovat předtím budu muset nastudovat... nějakej onehand sw runeworld by se hodil
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Já momentálně lvl 58 NM jezdím Kurast všecky 3 části. Už mám pro mercíka Fal Ko ...Obedience se blíží . Body vypíšu zítra dneska sem jel maraton včera nebyl čas. GL HF No Rips
to si piš kolego chystám se na andy norm a 6 bodů v kapse
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.