MF turnaj vol.8
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Biohlava je Marast Slw= spammer a stav se na chat Secondface už Ti tam píše áčka
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
- Slw
- Minion of Destruction
Re: MF turnaj vol.8
Dawe já myslel, že je to na mne (bo ty áčka fakt mám )
DD mám celých 0,19 příspěvků za den! dnes je to už třetí - dráha spammera je zažehnuta
DD mám celých 0,19 příspěvků za den! dnes je to už třetí - dráha spammera je zažehnuta
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
v poho Slw taky jsem byl zmaten koho to vlastně myslí
místo rýpání by měl utíkat s dekou za přecedou do tanku
místo rýpání by měl utíkat s dekou za přecedou do tanku
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Zdar Slw. Čau Dawe. A vůbec ahoj všichni.
Jednou se na Skypu zase objevím Dawe, ale v nejbližších dnech to nebude. Raději se s váma uvidím zase někdy osobně. Zlatý léto pár měsíců zpátky. Prygl, Vangl, srázek, chrápající Abu u Démona na balkoně....
Jednou se na Skypu zase objevím Dawe, ale v nejbližších dnech to nebude. Raději se s váma uvidím zase někdy osobně. Zlatý léto pár měsíců zpátky. Prygl, Vangl, srázek, chrápající Abu u Démona na balkoně....
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak co, mám dát znovu šanci štítové čarodějce? Ale vlastně, proč ne, že?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Secondface
- Gorebelly
Já to vidím na Javu kterou jsem ripl v Ironman/lady challage. Jen nwm co bych běhal za final lokaci, asi Pindl
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se Welweta, jak si to s Javou v minulým turnaju užil
- Secondface
- Gorebelly
Teď nwm jestli je to narážka na Smetánka, nebo ne...
To jí RIPL hned v prvni zatáčce?
To jí RIPL hned v prvni zatáčce?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Secondface
- Gorebelly
V pohodě, já jsem zvyklej z Ironman challage
Takže vím o trápení dost
Takže vím o trápení dost
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Zdar, také se hlásím, jelikož pojedu HC a času asi moc nebude, tak volím jistotu, Hammerdina.
Zima se blíží.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
SAJS: odhoď jednu zbraň, vezmi štít a pojeď HC
Zapiš si dalšího do počtu.
Abu
HC
nevím
Edit: ještě bych rád upřesnil pravidlo - bod č. 15
S tím cubením je to jasné. Ale když složím RW, tak doufám, že mi body za použité runy zůstávají nebo také ne? Asi nemá cenu řešit, co je správně, jen bych byl rád, aby bylo jasno:
ANO / NE
Zapiš si dalšího do počtu.
Abu
HC
nevím
Edit: ještě bych rád upřesnil pravidlo - bod č. 15
S tím cubením je to jasné. Ale když složím RW, tak doufám, že mi body za použité runy zůstávají nebo také ne? Asi nemá cenu řešit, co je správně, jen bych byl rád, aby bylo jasno:
ANO / NE
Greenhorn s duší Throwera
Zdravím všechny. Taky bych se rád přihlásil do turnaje. Na 100% pojedu HC amu, ale ještě nejsem rozhodnutej jestli javu nebo cold, popřípadě pokud by byla možnost jet jen sám za sebe tak bych zkusil fend amu (zatím se mi ji povedlo jen jedno dotáhnout na guardiana a pak hned RIPla, takže mně chybí ve sbírce ).
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, body za runy vložené do předmětu se bodově započítavají, protože je fyzicky vlastníš.
Cirdan: Vítej v turnaji.
Rattus: Bohužel do losování týmů budeš taky zařazen. Ale nedělal bych si z toho velkou hlavu. Někteří taky pojedou ne zrovna OP buildy, pokud teda plánuješ tu Fend Amu
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Rattus: Jeď Fend amazonku, to tady ještě nebylo.
Já se už rozhodl pro tu štítonošku čarodějnou, snad to dotáhnu dál než do 3. aktu NM jako v turnaji, teď už nevím zda raz dva tři....
Já se už rozhodl pro tu štítonošku čarodějnou, snad to dotáhnu dál než do 3. aktu NM jako v turnaji, teď už nevím zda raz dva tři....
...Ancients, go, go go!
Abuzus píše: ↑15.12.2017, 16:34 hod.SAJS: odhoď jednu zbraň, vezmi štít a pojeď HC
Mno pane, to nedopadne, nejsem moc trpělivý takže občas riskantně probíhám loakce, abych se dostal dál a to někdy stojí kejhák. Double swing by se mohl dát hrát na HC asi docela dobře, protože má na max jak shout tak battle orders, i přesto si na to netroufnu. Další z důvodů je, že rád v nebezpečných situacích, místo útěku, zkouším, jestli to dám nebo nedám a to je na HC moc velký hazard.
Radší mi poraď (nejen ty, ale kdokoliv poradí, budu rád) jestli dát jeden skill do berserk nebo ne, nebo jestli fyzicky imuni monstra řešit přes merce ze třetího aktu, což bych nerad, protože jsem chtěl paladina co mi dá dmg, přece jen u double swing bude potřeba, když ji main skill nezvyšuje
Ok, tak tedy pojedu HC Fend Amu. Btw nenašel by se tu někdo kdo ji zkoušel jet s D/A/E + max Valka + Holy Freeze merc s Reaper’s Toll?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Rattus: Fendzonku jsem jel jednou a D/A/E + Valka důrazně nedoporučuju kvůli buglým úhybným skillům. Pokud ty úhyby budeš mít, bude se ti stávat při obklíčení, že ti animace úhybu přeruší útok, ale bude to vypadat, že útočíš dál, jenom se nebudeš vůbec do nikoho trefovat. Je to hodně velká otrava a já na to při obklíčení nakonec zdechnul. A to mnohem dřív, než by merc vůbec reapersku mohl mít.
Sajs: 1 bod do Berserka nutnost. Iron Wolf bez podpory konvy nebo lower resistu skoro nic nezabije.
Sajs: 1 bod do Berserka nutnost. Iron Wolf bez podpory konvy nebo lower resistu skoro nic nezabije.
...Ancients, go, go go!