Survival challenge

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Deathmerse
Wraith
BattleTag:Vochmurka@1314
Re: Survival challenge

Příspěvek od Deathmerse » 05.11.2017, 21:16 hod.

dawemorraless: Grats! Mě Hellforge to samééé :P EL ale aspoň Perfect Skullku :)

Deathmerse
Wraith

Příspěvek od Deathmerse » 05.11.2017, 22:18 hod.

Progress Update: Po hodinové bitvě s Báálem jsem ho sejmul! Jedem Nightmare :green:

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 05.11.2017, 22:36 hod.

Slw: Vítej v turnaji a hodně štěstí

Dark_Deamon: Meditation poskytne naprosto imba výhodu proti těm, co ji nemají, takže ne, insight nebude.

Ty bláho, vy teda jedete, draci. Hlavně Deathmersovi blahopřeji, že už má za sebou normal. :) No vida, dochází pomalu ale jistě na má slova, že ano někteří před tím skeptičtí pánové? :green:

Já dneska nehrál, ale snad to zítra napravím.

edit: ještě jednou pro všechny zvýrazním....a doplním raději i do pravidel: INSIGHT NE!!!
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 05.11.2017, 23:08 hod.

Tak finální dnešní update parkuju u Bonesawa kterýho mám kousek tak s ním párkrát pošpásuju na tu p7 sem zvědav na tajemství sparkly chesty. Momentálně lvl 35 Anya saved. Jo a chybí mi roguna ty 3 ral byli znát sakra :(
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 06.11.2017, 08:03 hod.

We did it boys :green: :green: trval mi zhruba 25 minut fešák. Až po boji mě napadlo že sem si mohl u Akary koupit low resist wandku ale co už.Jeden port do města sem měl teda namále moc lifu nezbývalo. GL HF... no Rips :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 06.11.2017, 08:48 hod.

no to je psycho :ble: naprosto překopané zvyky. zbaběle na p1. a ještě že tak! coldcrow s multi kámoškou mě vyhnaly z denu se 4 hp. po raven s cold rogunou to zvyšuju na p3. next stop: stony. asi to vidím na lght element - tele s shieldem se asik budou hodit. no nwm.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 06.11.2017, 09:07 hod.

Platí zákaz i na vrhací poison / explosion lahvičky?

Jinak bych se taky rád připojil, mám chuť testnout lightning javu :wave:

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 06.11.2017, 10:33 hod.

Házecí poitony zakázány nejsou. Tak hrrr na ně >:D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Deathmerse
Wraith

Příspěvek od Deathmerse » 06.11.2017, 12:26 hod.

Grats všem v postupu!!

Progress Update:

Akt I. - Nightmare -> jsem u hraběnky a jdu jí farmit

LVL 40, Merc - Alive

Sajs
Wraith

Příspěvek od Sajs » 06.11.2017, 12:29 hod.

Ahoj,

Diablo bez lahviček je kravina, kterou si musím zkusit :), takže se hlásím do turnaje.

postava: Druid
build: summoning
nick: Sucharian

Sajs

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 06.11.2017, 14:15 hod.

hmm, dle starých zvyklostí hráti a nemožnost lahviček sbírati=rip ve stony( mě tam holt blbě skřípli kozlici mezi dva tábory fallenů)). njn, někdo musel být první. jelikož sem chcípl moc rychle a blbě sem to pochopil s mercema (fňuk desert merc a eťe bez insy), tož to zkusím eťe raz. na blaze/fw prdím. bude chant na rogunu (little fire dmg) a já to budu kosit (aspoň k andy) bleskama (charged bolt, lighting). cíl je přežít 1a :green:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 06.11.2017, 14:45 hod.

Slw: rip, ale chválím zápal a touhu zkusit znovu a lépe, a uspět. :wave:

Sajs: vítej, hned tě zapíšu. A máš už konkurenci, summonera druida už jednoho máme, tak ho poraz. :green:

BliiNky: Též vítej. Konečně pořádná jawa! A poison či hořlavé lahvičky jsou povolené. Měl jsi vidět streamujícího Welveta, jak si to s jejich pomocí pěkně dával se svou sosničkou.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 06.11.2017, 19:06 hod.

@Fraxinus - díky :) Rovnou hlásím rejoin, jelikož moji javu sejmula mrcha Andariel :P

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 06.11.2017, 19:31 hod.

Prvni RIPy hosi, najs :D Rad Te vidim Slavo zase zpatky aktivniho, stejne tak Bliinkyho, uz je to nejaka doba ;)

@Deathmerse, dawe: CG boys, jedete famozne ;)

Ja se vlecu jak smrad, za prvy neni cas a za druhy mi jednou klekl komp :lol: Nastesti chvili potom, co jsem aktivoval waypoint ve druhym patre pri ceste za Horadric cube, takze jsem ani nemusel porusit sve pravidloo neopakovani , tedy jednom pruchodu hrou...

Takze progres - Act 2 a waypont ve Far oasis, priste bude dira s broukama

GL

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 06.11.2017, 19:58 hod.

Ajaj, Bliinky, to byl teda druhý nejrychlejší start. :shock:
RIP: Tak kopni do tý bedny, ať Diablo fachá dááá-áál....
...Ancients, go, go go!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 06.11.2017, 20:01 hod.

Casu dost, nejedu to ukolove :D

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 06.11.2017, 21:38 hod.

K A1 NM nemám co dodat jen že sem ho projel jak Gutalax.Dal sem jen 3 lvl momentálně lvl 43. cíl je zalézt do tunelů a trochu se tam expnout než si dám Javorovu douru :green: :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 06.11.2017, 22:13 hod.

RIP píše:
06.11.2017, 19:31 hod.
Prvni RIPy hosi, najs :D Rad Te vidim Slavo zase zpatky aktivniho, stejne tak Bliinkyho, uz je to nejaka doba ;)
myslím, že Fraxova provokačka na téma: hey boys, všimli jste si, že fórum je už aktivní? zafungovala :green: su rád, že sme se tu zas všichni sešli. ale k topiku: zauberin padl v passage artic armor a z treefista vymlátila hsaru štít. teď lítám trist na p5 abych se vytáhl aspoň na 14lvl

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 06.11.2017, 22:18 hod.

Tak já pokračoval dál a dokončil akt 2. Ale postupně. Tentokrát jsem snížil na players 5 a bylo to v těch Tal Rashových hrobkách daleko snesitelnější než předtím, ale i tak asi 4x celkem jsem musel do města na zotavení po kritnuté otravě od unravelerů. V jedné z hrobek mi padl další Cathan's Seal prsten, který zatím dávám do truhly, mana je potřebnější než life steal. Velké problémy dělal Kaa, ale toho jsem nakonec z dálky umlátil oštěpy. Při jedné regenerační přestávce jsem se vypravil za Elzixem, a asi 3. heavy gloves byly Sander's Taboo :love: Škoda, že zatím nemám potřebný levl. Na Duriela jsem šel na levlu 26 a ponechal jsem pl5. Čekal jsem to horší, ale nevyšel můj plán na to, že bude bojovat warriorka, kterou jsem si vytunil na levl 4, jenže stačil jeden charge a bylo obvykle po ní. Takže jsem musel jít do Duriho nablízko a pomoct jí, abych nemusel do města tak často regenerovat manu, což jsem nakonec musel 4x. Padl pěknej šrot. Celkově mi trval akt 2 skoro 6 hodin (včetně času, kdy jsem při tom hlídal forum i soukromou diskuzní konverzaci na skypu) ;)

Screenshoty

Nutno podotknout, že mi vážně hodně pomohl ten Arctic pásek s hodně Cold resy, které se mi povedlo self-found vytáhnout na 75%. Podobně jsem se pomalu začal zařizovat na budoucnost a pomaloučku sháním výbavu na fire rezist a lightning resist. Bohužel jsem nebyl úspěšný v poison resist výbavě a podle toho to taky vypadalo... tvle JÁ CHCI VENOM WARD!!!

Jinak bych kolegy, co už jsou na nightmaru, požádal o podrobnější report, zejména co se týče nástrah, s nimiž se museli vypořádat, dilemata, která museli řešit, a zda by neukázali výbavu.
...Ancients, go, go go!

Deathmerse
Wraith

Příspěvek od Deathmerse » 06.11.2017, 23:00 hod.

@dawemorraless Grats, momentálně jsi mě předehnal >:D

Progress Update: Akt I. - Nightmare -> zakotvil jsem u Countessy a doluju z ní runy :green: . Byl jsem se podívat i dál, ale dost přituhuje ale Smithyho jsem dal.

Vzpomínáme:
Takže co se týče mě, tak na normal jsem měl vítr z Duriela, toho jsem celkem vpohodě na 25 LVL dal. 3 Akt byl naprosto vpohodě, akorát u Mepha jsem se nechal jednou trefit od tý jeho fuj-ledový-koule. Merc to nepřežil, takže akt 4-5 bez Merce. Ve čtvrtém aktu to bylo hustý, bez merce a Vylkýry, takže jsem se soustředil na 30 LVL. První pokus jít si to rozdat s diablem zkončil fiaskem, pečeť s Venom Lordy jsem málem nepřežil, natož abych je umlátil, takže jsem se vrátil z5 k farmení a levelování. S Valkýrou na 3 LVL jsem zkusil druhý pokus a nakonec jsem to dal. Odměnou byl nagel >:D. V pátém aktu jsem si to dával jedna radost (jen pro představu, asi od 2. aktu hraju s Composite Bowem s 3x Tal runou :P). Pýcha předchází Páááád! V Crystalline Passage jsem otevřel Evil Urnu a kolem mě 10 Moon Lordů s Extra Fast, řeknu vám, že jsem byl zesr....ej :oops: . Přežil jsem to a vychutnal si barbárky a šel k Báálovy. Žádná krizovka i minionů, akorát to trvalo hafec dlouho ( Sláva Valkýře!!). Boj s báálem byl hnusnej, ten jeho ledovej knock-back útok mě dožíral, takže jsem běhal města->regen->boj->město až asi po hodině padl.

Takže když to shrnu, tak jsem měl asi štěstí, víceméně jen dvě krizovky.

Odkaz na výbavu: http://www.imgup.cz/album/mS , prosím nesmějte se :green:

Odkaz na pár shotů z progressu: http://www.imgup.cz/album/mH

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“