Tak já pokračoval dál a dokončil akt 2. Ale postupně. Tentokrát jsem snížil na players 5 a bylo to v těch Tal Rashových hrobkách daleko snesitelnější než předtím, ale i tak asi 4x celkem jsem musel do města na zotavení po kritnuté otravě od unravelerů. V jedné z hrobek mi padl další
Cathan's Seal prsten, který zatím dávám do truhly, mana je potřebnější než life steal. Velké problémy dělal Kaa, ale toho jsem nakonec z dálky umlátil oštěpy. Při jedné regenerační přestávce jsem se vypravil za Elzixem, a asi 3. heavy gloves byly
Sander's Taboo 
Škoda, že zatím nemám potřebný levl. Na Duriela jsem šel na levlu 26 a ponechal jsem pl5. Čekal jsem to horší, ale nevyšel můj plán na to, že bude bojovat warriorka, kterou jsem si vytunil na levl 4, jenže stačil jeden charge a bylo obvykle po ní. Takže jsem musel
jít do Duriho nablízko a pomoct jí, abych nemusel do města tak často regenerovat manu, což jsem nakonec musel 4x. Padl pěknej šrot. Celkově mi trval akt 2 skoro 6 hodin (včetně času, kdy jsem při tom hlídal forum i soukromou diskuzní konverzaci na skypu)
Screenshoty
Nutno podotknout, že mi vážně hodně pomohl ten Arctic pásek s hodně Cold resy, které se mi povedlo self-found vytáhnout na 75%. Podobně jsem se pomalu začal zařizovat na budoucnost a pomaloučku sháním výbavu na fire rezist a lightning resist. Bohužel jsem nebyl úspěšný v poison resist výbavě a podle toho to taky vypadalo... tvle JÁ CHCI VENOM WARD!!!
Jinak bych kolegy, co už jsou na nightmaru, požádal o podrobnější report, zejména co se týče nástrah, s nimiž se museli vypořádat, dilemata, která museli řešit, a zda by neukázali výbavu.