2. akt: Zezačátku to šlo celkem slušně, samozřejmě opatrnost byla prvořadá. Z Radamenta jsem měl poněkud strach, ale zbytečný. Pak venku jsem si pohrával se skaraby, co mi dost svými blesky nakládali, tak dlouho, až jsem se naučil metodou udeř a vypadni po spirále od něj vyhýbat. Burst of Speed byl tak rychlý, že mi umožnil po úderu utéct rychleji než skarabí blesky, a tak jsem dostával po čuni od nich o víc jak čtvrtinu míň. Jen dole v díře brouků byl problém, nebylo kam utéct a odtahat to musela warriorka. A nejblbější byl jedový kritický úder, co jsem dostal dole u Ledočerva u truhly s holí, takže mi šly životy hezky rychle dolů a po návratu do města muselo trvat ještě hodně dlouho, než přestal účinkovat, takže jsem se stihl jít mezitím do koupelny oholit...
Pak dál už to byla spíš pohodička, samozřejmě jsem byl pomalý a opatrný, ale téměř jsem nenarazil na nic život ohrožujícího. Občasné problémy s manou vyřešilo převléknutí helmy s normal lebkou a normal safírem, díky čemuž je to zase o něco víc hratelné, ale mám o 1 míň replenish life. Ve Far Oasis dala mrtvola nabodlá na kůl
Cathan's prsten, takže už mám i Life Steal, jen nemám zrovna moc vražedné zbraně. A v chrámu zmijí padlo kopí
The Dragon Chang. S Fangskinem to byla docela honička, protože mě nechtěl pustit k oltáři, ale nakonec se poddal, byť jsem měl z jeho blesků nahnáno. Pak po Arcane jsem zašel do falešných hrobek. 1. v pohodě, ale ve druhé se mi vygenerovalo tolik unravelerů, že s tím nešlo bojovat, hlavně proto, že kolem byly sarkofágy s mumiema, ty mi dávaly poison dmg, pak se během toho nějakej unraveler rozeběhl ke mně a jedovatě mě kritnul. Asi 8 minut ve městě jsem se zotavoval, mezitím jsem žehlil prádlo, a šel tam pak znova. Zabito několik koster, promptně oživených, pak 1 unraveler mrtvý, ale druhý zase mě kritne jedem, zase musím do města, a zase čekat 8 minut na zotavení. Třetí pokus, vlezu do chodby vedle, tam další unraveler, ale aspoň po mně nejdou mumie tam, ale pak z dveří z opačné strany té chodby šampioni unravelerů, z toho jeden berserk.

Warriorka na dvě rány mrtvá a já zas jedem kritnutý....toť cena za smrt toho berserka. Zase 8 minut čekání, ale jenom proto, aby mě po návratu opět kritnuli.... si říkám, v první se mi tohle nestane ani jednou, i tam byli unraveleři, ale tady je s tím takový $raní?!! V tý lokaci prostě nešlo přijít jim na kobylku. Cokoliv zabiju, to rázem oživěj, protože jich tam bylo tolik, roztahat to nebylo kam... Tak to ne, save and exit, ráno moudřejší večera. Nervy mám jen jedny.