Nejednalo se o žádné makro nebo čtení paměti, jen na začátku to člověk ve správnou chvíli spustil aby to zesynchronizoval s CoE.
Díky všem pamětníkům

Ve hře si v nastavení grafiky zaškrtni LOW FX. Odlehčuje to grafické kartě. Navíc hraješ na ntb. Nejspíš tam máš disk s 5 400 otáčkama, Diablo bude na stejném fyzickém disku jako OS. To taky zpomaluje. Někteří to řeší tak, že si koupili 32 GB flash disk a Diablo mají tam.tomulkabambulka píše:Add 1. Díky moc. Zkusil jsem a je to lepší, pořád ty 4-many jsou takové všelijaké, ale už aspoň trošku hratelné. Ohledně V-sync jsem četl, ale na Win10 jsem toho moc nenašel a natolik zdatný nejsem, abych to zvládl bez návodu.
... jseš si jistej, že magic find nefunguje? ... já jednoznačně pozoruju, že když jsem v partě tak padá více věcí než při solo hraní ... a za každého v partě je vidět v detailech +10% magic find, takže ve full partě je vidět 30% ... netvrdím, že se vyplatí mít místo optimal buildu na sobě nagel ring nebo cain set od kovářeSeton píše: 8. Magic find
Ten neřeš, je to přežitek z prní verze, nic nedělá.
DMG icreased by skills znamená, že ti nějaká lege vlastnost nebo skill zvyšují/snižují dmg. pokud tam máš -20%, zřejmě máš nasazený gatě Hexing pant, jejihž lege vlastnost žíká "pokud se pohybuješ, dmg je zvětšeno o X %, pokud stojíš, dmg je zmenšeno o X %", tohle se právě promítá do té statistiky v detailu inventáře.
... no tak nevím, ale dávat diablo na flash disk, když přístup na USB storage navíc zatěžuje CPU bych jako optimum rozhodně nevidělwitekcz píše:Ve hře si v nastavení grafiky zaškrtni LOW FX. Odlehčuje to grafické kartě. Navíc hraješ na ntb. Nejspíš tam máš disk s 5 400 otáčkama, Diablo bude na stejném fyzickém disku jako OS. To taky zpomaluje. Někteří to řeší tak, že si koupili 32 GB flash disk a Diablo mají tam.tomulkabambulka píše:Add 1. Díky moc. Zkusil jsem a je to lepší, pořád ty 4-many jsou takové všelijaké, ale už aspoň trošku hratelné. Ohledně V-sync jsem četl, ale na Win10 jsem toho moc nenašel a natolik zdatný nejsem, abych to zvládl bez návodu.
Jo jsem. Pokud bys chtěl hodnotu magic fing vyšroubovat tak aby alespoň vzdáleně něco dělala, budeš s tím gearem běhat T10 a to se prostě nevyplatí. Navíc i blizz sám kdysi řekl, že ten stat je mrtvejBambinot píše:... jseš si jistej, že magic find nefunguje? ... já jednoznačně pozoruju, že když jsem v partě tak padá více věcí než při solo hraní ... a za každého v partě je vidět v detailech +10% magic find, takže ve full partě je vidět 30% ... netvrdím, že se vyplatí mít místo optimal buildu na sobě nagel ring nebo cain set od kovářeSeton píše: 8. Magic find
Ten neřeš, je to přežitek z prní verze, nic nedělá.
DMG icreased by skills znamená, že ti nějaká lege vlastnost nebo skill zvyšují/snižují dmg. pokud tam máš -20%, zřejmě máš nasazený gatě Hexing pant, jejihž lege vlastnost žíká "pokud se pohybuješ, dmg je zvětšeno o X %, pokud stojíš, dmg je zmenšeno o X %", tohle se právě promítá do té statistiky v detailu inventáře.
Světe div se, ono to funguje a je to ověřený spoustou notebook uživatelů(včetně mě) co nemají v plánu kupovat SSD (což by samozřejmě byla nejlepší varianta to je jasný)Bambinot píše:... no tak nevím, ale dávat diablo na flash disk, když přístup na USB storage navíc zatěžuje CPU bych jako optimum rozhodně nevidělwitekcz píše:Ve hře si v nastavení grafiky zaškrtni LOW FX. Odlehčuje to grafické kartě. Navíc hraješ na ntb. Nejspíš tam máš disk s 5 400 otáčkama, Diablo bude na stejném fyzickém disku jako OS. To taky zpomaluje. Někteří to řeší tak, že si koupili 32 GB flash disk a Diablo mají tam.tomulkabambulka píše:Add 1. Díky moc. Zkusil jsem a je to lepší, pořád ty 4-many jsou takové všelijaké, ale už aspoň trošku hratelné. Ohledně V-sync jsem četl, ale na Win10 jsem toho moc nenašel a natolik zdatný nejsem, abych to zvládl bez návodu.... to radši v tom noťasu vyměnit hdd za ssd což dokáže zrychlit celý systém
Světe div se, ono to funguje a je to ověřený spoustou notebook uživatelů(včetně mě) co nemají v plánu kupovat SSD (což by samozřejmě byla nejlepší varianta to je jasný)Seton píše:
Jo jsem. Pokud bys chtěl hodnotu magic fing vyšroubovat tak aby alespoň vzdáleně něco dělala, budeš s tím gearem běhat T10 a to se prostě nevyplatí. Navíc i blizz sám kdysi řekl, že ten stat je mrtvej. V partě je to daný tou partou, na sobě nemá smysl nic s MF mít a o to dotazujícímu šlo
.
... no tak nevím, ale dávat diablo na flash disk, když přístup na USB storage navíc zatěžuje CPU bych jako optimum rozhodně neviděl... to radši v tom noťasu vyměnit hdd za ssd což dokáže zrychlit celý systém
... však jsi si určitě všiml, že píšu, že na sobě při normal hraní se to místo optimal buildu nevyplatí ... šlo mi jen o to, že jsi psal, že to nic nedělá - což si já nemyslím howgSeton píše:Nevím no, nepoužívá to nikdo na světěu nikoho sem to nikdy neviděl ani streameři a top hráči to nepoužívají na farmu atd. prostě MF nebrat.
Nemůžu, na noťasu už hodně dlouho nehraju, pořídil jsem stolní mašinu. Ale vím, že tam určitý zlepšení bylo a psalo to více lidí. Pokud flešku má, ať to zkusí, za to nic nedá
.
... takže ty ten rozdíl 30% mf v partě nevidíš? ... já tvrdím, že je to znát a padá toho víc než při solo play s 0% mfSeton píše:MF... ale víš jak, ono to reálně fakt nic nedělá![]()
. jakože fakt nic. Otestuj si to, zaběhni 1000 T13 riftů s a 1000 riftů bez MF na gearu. Pokud najdeš rozdíl, bude tak malej, že to bude jen statistická odchylka na těch 1000 případů.
... no ukazuje to těch 30% (10% za každého spoluhráče) na stejném místě jako se ti zobrazí bonus z nagel ringu a dokonce se to s tím nagel ringem sečte, takže je možné tam mít 80% (neřeším teď cain set) ... ale OK budu věřit zkušenějšímuSeton píše:To není normální MF, to je nějakej blizzovskej pevně nastavenej party MF![]()
, ale mf všude jinde nic nedělá prostě
. Ten párty neřeš, nedá se odstranit, změnit, jen tam prostě je konstantně
. Já chápu o co ti jde, a ano, v partě to padá víc, ale dá se říct, "že je to partou, mf obecně nic neřeší"
.
Ano, máš pravdu. Hlavně jsem ho chtěl upozornit, ať zbytečně na ten stat nekouká, protože skládat to na věcech je ultra nesmysl a v partě to funguje automatiky prostě, tak to sem ani nezmiňoval.