Necromancer za týden nebo až od S11?
No jeden už jsem tam měl a mělo to úspěch . Popřemýšlím
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: Necromancer za týden nebo až od S11?
Jinak co se týče hotfixu .. zkoušel jsem potom běhat s nezměněným buildem Inarius a v nic moc GR 82 jsem dal za 7 minut .. takže pokud to půjde, chci tento set hrát spíš a tak to taky bude
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Mejla mášSeton píše:No jeden už jsem tam měl a mělo to úspěch . Popřemýšlím
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Double XP weekend
---------------------------------
... jen připomínám, že dnes v 17:00 začíná víkend s bonusem v podobě dvojitých zkušenostních bodů ... takže plán je jasnej než to začne najít 10piv a v 17:00 ready na gr100+
---------------------------------
... jen připomínám, že dnes v 17:00 začíná víkend s bonusem v podobě dvojitých zkušenostních bodů ... takže plán je jasnej než to začne najít 10piv a v 17:00 ready na gr100+
https://i.redd.it/slz06fnonf9z.jpg
I "hvězdy" jedou meta build . Lady Gaga kompletně v Trag´oul setu
I "hvězdy" jedou meta build . Lady Gaga kompletně v Trag´oul setu
Jen vidím a slyším Trangoul .. a otvírá se mi kudla v kapse
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Ten EminemSeton píše:https://i.redd.it/slz06fnonf9z.jpgI "hvězdy" jedou meta build . Lady Gaga kompletně v Trag´oul setu
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Lidi, co exploitovali kombo Nekro+DH, našli způsob, jak si "vrátit" gemy, které jim Blizz rollbacknul
Kód: Vybrat vše
https://www.reddit.com/r/Diablo/comments/6n8zme/apparently_people_are_exploiting_the_rollback/
-
- Quill Rat
- BattleTag:Badysak#2313
Tak to doufám v permaban.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Tady je to v češtině.
Kód: Vybrat vše
https://www.diablofans.cz/podvodnici-znovu-utoci/
V novém patchi jsou změněny portréty nekromanta i nekromantky. Původní byly dle Blizzardu jen placeholdery, které jaksi pozapomněli změnit. :-)
https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20757567689
V každém případě za mne změna 100% pozitivní.
https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20757567689
V každém případě za mne změna 100% pozitivní.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Tohle je taky moc hezký:
When defeating enemies in Rifts, progress orbs that spawn will now be closer to the defeated enemy
Konečně nebude člověk lítat jak hadr na holi po celym riftu, jen aby sebral orby.
When defeating enemies in Rifts, progress orbs that spawn will now be closer to the defeated enemy
Konečně nebude člověk lítat jak hadr na holi po celym riftu, jen aby sebral orby.
tie portrety su naozaj hrozne amaterske som sa aj cudoval ze ich tam nechali. Tak sa mi stiahol ten patch a maju tam asi mišmaš su tam nove aj stare hruza a este co ma hneva ked si prepinam v bedni na posledne dve miesta tak mi prepne na predposledne
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No co čtu fóra, tak ten patch 2.06a teda přinesl víc bugů než jich opravil - neukazují se stacky na skillech (bone armor atd.), blbne bedna a portréty jsou opravené jen někde. Ale Blue to na Redditu omlouval, že to bylo hrozně narychlo a že vývoj není jednoduchý atd. No já dělám do IT a od světové jedničky v gamingu bych očekával víc teda...
njn klasika, něco se přidá a mnoho se po*ere a napraví se to až dalším patchem, protože na to hotfix nestačí směšné v tomto ohledu no. A furt dokola.
Stacky jsou už opravené. Bedna bohužel blbne dál, mně se tedy špatně zobrazuje od samého začátku - myslím od vydání nekra; to je neomlouvám, jen konstatuju.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
A co přesně máš s tou bednou? Našel jsem akorát, že tam jsou špatně obrázky, ale nic jiného.
Jo problém s bednou jsem asi zaregistroval taky. Nevím, jak to přesně popsat, ale blbne zobrazení 3. sady, kde mám nově 2 záložky díky necro packu ... když na tu 3. sadu kliknu tak se mi ukazuje 1. záložka 2.sady ..
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Jo tohle, dělá mi to taky, ale že by ten jeden klik navíc byl nějak extra takový problém, to se říct nedá Občas to může být otravný, ale dělat z toho game breaking bug je overkill. Tím neukazuju na tebe, nebo Bassmana, ale těch reakcí jsem si na redditu a fórech všiml.
To mi dělá taky už od vydání nekra....prostě musím na tu zákložku kliknout když se přepnu na třetí sadu. Nic vyloženě otravnýho, ale být by to tam nemuselo samozřejmě