Necromancer za týden nebo až od S11?
Blue post: https://us.battle.net/forums/en/d3/topi ... 7#post-530
Hotfix je live, na gemy bude použit rollback, ostatní postihy nebudou diskutovány veřejně. Tento víkend bude double XP buff.
Hotfix je live, na gemy bude použit rollback, ostatní postihy nebudou diskutovány veřejně. Tento víkend bude double XP buff.
Re: Necromancer za týden nebo až od S11?
U mě zatím žádný hot ani fix (sakrafix) live není. Neví někdo v čem je chyba, že by pro Evropu měl přijít později?
No já teda hotfix taky nezaznamenal, ale něco je určitě špatně nebo jinak, protože mě včera vyskočilo na obrazovku, že jsem Rank 47 v EU za Necra . Což vážně pochybuji ,když jsem dělal testovací GR75 s novým buildem
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Neřešit .. a hrát až sezonu, snad to do té doby opraví experti
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Ten hotfix je IMHO server side, jelikož všechny výpočty probíhají na serverech.
EDIT:
EDIT:
Nevalistis píše:Secondly, the hotfix has now been deployed. This should be applicable to all regions at this time.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Pozerám rank a ešte aj na 600. mieste je GR 80, takže neviem.Seton píše:No já teda hotfix taky nezaznamenal, ale něco je určitě špatně nebo jinak, protože mě včera vyskočilo na obrazovku, že jsem Rank 47 v EU za Necra . Což vážně pochybuji ,když jsem dělal testovací GR75 s novým buildem
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Asi tak. http://imgur.com/gallery/DKJhx9lHELLERcz píše:Neřešit .. a hrát až sezonu, snad to do té doby opraví experti
Jak píšu, chyba nebo haluz, mám screenshotmarian_r píše:Pozerám rank a ešte aj na 600. mieste je GR 80, takže neviem.Seton píše:No já teda hotfix taky nezaznamenal, ale něco je určitě špatně nebo jinak, protože mě včera vyskočilo na obrazovku, že jsem Rank 47 v EU za Necra . Což vážně pochybuji ,když jsem dělal testovací GR75 s novým buildem
Inak, ak je tu ešte aspoň 10 hrajúcich D3, nešlo by pridať Necra medzi Charaktery?
Tak to bylo ono, v noci jak to smazli sem tesne po tom udelal ten GR a to me dalo rank 47
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Každýmu extra...Pracuje na tom kolega, až to bude, tak to bude.marian_r píše:Inak, ak je tu ešte aspoň 10 hrajúcich D3, nešlo by pridať Necra medzi Charaktery?
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
omg ... po hotfixu každej změnil build na Trangoula ... a jezdí solo 110 ... a já to zkoušel a vůůbec mě to nebaví a nejde mi to pokud se to tak pojede i v sezonu tak jsem naštvanej
Traga jedu ale jako sumonera a cajk, zda se me to zajimavejsi ne Rata.(co se sumona tyka)
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Trag'Oul set který se jede přes blood lance je jeden z nejtrapnějších buildů na playstyle vůbec.95% GR se ignoruje a veškerej čas ti zabere lítání po elitkách které one shotuješ ,,,,, a to jsem myslel že na debilitu playstylu nikdo nepřekoná Reakor barbara a heleme se ...je tu vítěz.
No jako nechci nic hejtit, ale toto určitě hrát nebudu a pokud to bude meta ! Tak to si u mě pokadili.
No taky sem ho zkoušel a styl hraní mě nebaví, navíc lov elite-only jsem si dost užil s Impale DH na S10.
Nicméně pokud neatakuješ top100 budou stačit i jiný buildy. Já jedu a v sezóně pojedu Rathma summonera, ale bez Singularity, trošku jinak, je to kurevsky zábavný a do žebříčku to stačit bude taky
Nicméně pokud neatakuješ top100 budou stačit i jiný buildy. Já jedu a v sezóně pojedu Rathma summonera, ale bez Singularity, trošku jinak, je to kurevsky zábavný a do žebříčku to stačit bude taky
Však jo, ještě to nějak musím vymyslet a jak říkáš, užil jsem si až až s Impale buildem (bylo to fajn o tom žádná - ale chce to změnu).
Jojo, prcka to byla, ale teď už ty všechny pekelný svině přeskakovat nebudu, zaslouží si smrt stejně jako elitky! žádná diskriminace!!
Já už to vymyšlený mám, čeká to na papíře na sekci nekromanta kam pak přidám build
Já už to vymyšlený mám, čeká to na papíře na sekci nekromanta kam pak přidám build
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
A nechceš to na homepage? Hm?