Necromancer za týden nebo až od S11?
Teď je v rift challenge Necro ... by mě zajímalo, jestli to teda můžou zkusit zahrát i nemajitelé Necro packu ?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: Necromancer za týden nebo až od S11?
Ano, můžou.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Prepacte ze sem pisem , ale nechapem a celkom ma to hneva ..preco nedali s11 na piatok tak ako bola vzdy a dali to na stvrtok mne osobne t nevyhovuje nie zeby som bol nejaky cukrik , ale vzdy tie piatky boli najviac vyhovujuce.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Možná dopředu chystali nějaký patch na Nekromanta a chtěli ulevit serverům, případně mít čas na nějaké opravy.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Pro většinu lidí to asi bude lepší začínat v pátek .. mě osobně to je fuk .. pro mě čtvrtek večer i pátek večer vyjdou bohužel nastejno blbě .. páč na druhý den vstávačka
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
no ja mam v praci od ctvrtka volno + cely vikend.takze pohoda jazz ale necra nepojedu,pockam az ho trosku vybalancuji,prece jenom ten Inarius set mi nejak neprirostl k srdci... jsem byl zvyklej spis na summonera
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
Tak tu máme hotfix: https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20757516466
Oprava (nerf) Inarius setu, buff Rathma setu, Hellcat Waistguard bude znovu padat , Kryšpín už nepůjde nasadit na jiné chary a GR guardiani nepůjdou na vysokých GR oneshotovat.
Dávám to sem do vlákna o nekrovi, protože se většina toho týká právě nekra. Pokud to vadí, prosím o přesun jinam.
Oprava (nerf) Inarius setu, buff Rathma setu, Hellcat Waistguard bude znovu padat , Kryšpín už nepůjde nasadit na jiné chary a GR guardiani nepůjdou na vysokých GR oneshotovat.
Dávám to sem do vlákna o nekrovi, protože se většina toho týká právě nekra. Pokud to vadí, prosím o přesun jinam.
Pprepacte mam v plane rozbehnut na hc s11 necra nakolko som si ho kupil no uzijem si ho az v s11. Ma necro nejaky zachranny mod ako ostatne classy? Myslim tim passivku D
Se podívej o stránku zpět kde jsem popisoval Ratma Full Pet build . Potenciál obrovskej, borci s tím před buffem jeszdili 95+, teď jsem ještě nekoukal co bude za buff, ale tím líp, že nějakej je . Já věděl že sázím na dobrou kartuDolfi77 píše:no ja mam v praci od ctvrtka volno + cely vikend.takze pohoda jazz ale necra nepojedu,pockam az ho trosku vybalancuji,prece jenom ten Inarius set mi nejak neprirostl k srdci... jsem byl zvyklej spis na summonera
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Tak sem si to přečetl a žádný velký změny se nekonají.
-- U Rathma setu maximální bonus zůstává stejnej, jen je teď rychlejší ho dosáhnout (což nebyl problém ani předtím, viz můj koment s perma 10 Skeleton Mage). Nyní stačí 4 mágové.
-- U Inariuse se akorát zařídilo, aby neprocoval Miri gem tak často jeko teď. Stále ho ovšem procovat bude a dmg z Bone Armoru nezměněno. Tak se místo Miriny nasadí PE gem nebo se nechá a pojede se dál
Za mě osobně oboje v pohodě a nijak drastický změny . Oprava s DHčkem samozřejmě musela přijít a je dobře že přišla brzo a že ji lidi pustili do světa před S11.
-- U Rathma setu maximální bonus zůstává stejnej, jen je teď rychlejší ho dosáhnout (což nebyl problém ani předtím, viz můj koment s perma 10 Skeleton Mage). Nyní stačí 4 mágové.
-- U Inariuse se akorát zařídilo, aby neprocoval Miri gem tak často jeko teď. Stále ho ovšem procovat bude a dmg z Bone Armoru nezměněno. Tak se místo Miriny nasadí PE gem nebo se nechá a pojede se dál
Za mě osobně oboje v pohodě a nijak drastický změny . Oprava s DHčkem samozřejmě musela přijít a je dobře že přišla brzo a že ji lidi pustili do světa před S11.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No já tyto změny vítám. Toto byl totiž hotfix, patch jako takový přijde později (a nejspíše bude obsahovat více změn). A oprava s DH a Frailty byla nutná, jako GR140 už je opravdu hodně.. další důvod proč nehrát NS, protože tam teď budou běhat borci s gemama 145 a výš...
lol a já si dal solo necro 94 za 13 minut a myslel jsem si jakej nejsem king jako jo na žebříček to stačilo, ale když vidím ty 100+ .. no už jen čekám, kdy bude normální chodit GR 200 ..
Ten fix Mirindy nevím, jak moc se to v praxi projeví, to kdyžtak zkusím v páru GR.. )
Ten fix Mirindy nevím, jak moc se to v praxi projeví, to kdyžtak zkusím v páru GR.. )
Tak to vypadá, že hotfix bude až v pondělí: https://us.battle.net/forums/en/d3/topi ... 1#post-212
Navíc Blizzard uvažuje o jakémsi XP buffu coby o omluvě.
Navíc Blizzard uvažuje o jakémsi XP buffu coby o omluvě.
jo aha ono to ještě není lol
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Na vlastní nebezpečí, tady máte popis toho exploitu
Kód: Vybrat vše
https://www.diablofans.cz/patch-2-6-0-hotfixy/
Vyvojari udelaji chybu a trestat za ni chteji hrace banama a rollbackama? Kde to sme?
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 54.0.1
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 54.0.1
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Jedna věc je chyba vývojářů. Druhá věc je, že tu chybu hráči zneužívají, aby získali nefér výhodu nad jinými hráči.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Jup jak říká witek najdu bug nahlásím a je to. Zneužít by se neměl ikdyz je to chyba vývoje. Od toho je feedback v apce.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah