D2 sraz v Brně - 1.července 2017
Moderátor:Dark_Deamon
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
ok. pokud to půjde podle dnešního střízlivého plánu, byl bych tam kolem 14cté. ale pokud to na dnešní grilovačce přeženu a nestihnu vlak po 11cté, tož tam budu v 16h.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: D2 sraz v Brně - 1.července 2017
Dnešní předkolo gut těším na dnes odpoledne kdy nás bude víc
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Tak akce se myslím povedla.
Sice jsme byli už po páteční předakci trochu jetí, takže jsme dneska popíjeli spíše kofolu
Ale myslím že jsme probrali ohledně D2 i sem tam D3 hodně věcí a rad, které si tady v písemné formě jen tak nezdělíme.
Zejména s osobními zkušenostmi a následky čili
HLAVNĚ JSEM VÁS RÁD VIDĚL!!!
Sice jsme byli už po páteční předakci trochu jetí, takže jsme dneska popíjeli spíše kofolu
Ale myslím že jsme probrali ohledně D2 i sem tam D3 hodně věcí a rad, které si tady v písemné formě jen tak nezdělíme.
Zejména s osobními zkušenostmi a následky čili
HLAVNĚ JSEM VÁS RÁD VIDĚL!!!
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Taky bych tě rád zmerčil, ale to bys nesměl odejít na večerníčka dříve, než dolezu z hokny, že To samé platí i pro Slw. Podle vyjádření kluků jsem se s vámi minul o pár minut. Docóral jsem totiž až kolem sedmé večer. A rozhodně to tam teda nevypadalo, že by se popíjela jenom fofola, kterou tam v tom podniku ostatně ani neměli.
Nejvíc podle všeho zklamal ale witekcz, který měl dorazit i se svým obchodem se psy (známé Srstkovo: "Chcete mě " ). Zejména dawemorraless na něho byl fest zvědavej, protože se několikrát ptal, co ten witek Nevím teda co ostatní, ale nic jinýho, než že ses dostal na dálnici do přestřelky mezi Deadpoolem a bandou motorkářů, tak tak unikl z obsazenýho tábora plnýho banditů poté co jsi tam vysadil děcka a ženu, abys je posléze všechny zachránil jak Johny z Komanda, jako odůvodnění tvé nepřítomnosti a hlavně neschopnosti poslat ani jednu krátkou zprávu neberu.
Nejvíc podle všeho zklamal ale witekcz, který měl dorazit i se svým obchodem se psy (známé Srstkovo: "Chcete mě " ). Zejména dawemorraless na něho byl fest zvědavej, protože se několikrát ptal, co ten witek Nevím teda co ostatní, ale nic jinýho, než že ses dostal na dálnici do přestřelky mezi Deadpoolem a bandou motorkářů, tak tak unikl z obsazenýho tábora plnýho banditů poté co jsi tam vysadil děcka a ženu, abys je posléze všechny zachránil jak Johny z Komanda, jako odůvodnění tvé nepřítomnosti a hlavně neschopnosti poslat ani jednu krátkou zprávu neberu.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Promiň, neumim se rozdvojit =(
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Slw
- Minion of Destruction
za mě luxus. já musel Maraste, bo sem byl rozjetý jak parní vlak z páteční grilovačky. taky mě moja začala prozvánět už u přerova abych nepřejel své viadukty . nu doma sem hupsl do taxíku, valil zpátky na zahrádku a jak sem sobotu začal (šáňo), tak sem i skončil... a dneska trpím jak zvíře....
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
Za mě to bylo dobrý všecky sem Vás rád poznal. Někdy dáme gajku
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Jako chlapi bylo mi fajn.
Slw: tož borec, co dovalí s trojkou pod kůží, na otočku, jen aby nás viděl, má moje big sympatie (také jsem musil dát spravovačku (8), ale trpím s tebou, zítra hokna 6:15)
Marast: jen vidět ten tvůj upřímný ksicht je potěšení, škoda, že jsi dorazil až v mém soumraku
Secondface: jako opřel jsi se do toho betelně, příště na mně počkej, byl jsem jediný, kdo ti rozumněl (pátek)
Dawe: totálně jsi rozsekal můj negativismus, cítím se jako optimista, thnx
RIP: škoda mluvit, kdykoli, kdekoli, kámo
Welwet: mylslel jsem si, že jsi větší ko*ot, zklamal jsi mně......, asi tě budu mít rád
Deamon: děkuji za sraz a ubytování, jsem tvým dlužníkem, zkus vysvětlit sousedům, že na balkóně nebyl lední medvěd, ale jeden pražák..
OSTATNÍ škoda, že Vám to nevyšlo, snad příště..
Slw: tož borec, co dovalí s trojkou pod kůží, na otočku, jen aby nás viděl, má moje big sympatie (také jsem musil dát spravovačku (8), ale trpím s tebou, zítra hokna 6:15)
Marast: jen vidět ten tvůj upřímný ksicht je potěšení, škoda, že jsi dorazil až v mém soumraku
Secondface: jako opřel jsi se do toho betelně, příště na mně počkej, byl jsem jediný, kdo ti rozumněl (pátek)
Dawe: totálně jsi rozsekal můj negativismus, cítím se jako optimista, thnx
RIP: škoda mluvit, kdykoli, kdekoli, kámo
Welwet: mylslel jsem si, že jsi větší ko*ot, zklamal jsi mně......, asi tě budu mít rád
Deamon: děkuji za sraz a ubytování, jsem tvým dlužníkem, zkus vysvětlit sousedům, že na balkóně nebyl lední medvěd, ale jeden pražák..
OSTATNÍ škoda, že Vám to nevyšlo, snad příště..
Greenhorn s duší Throwera
Sraz super, jeste jednou diky kluci...Abu to shrnul myslim idealne...Slw naprosto bombovej manik, dorazi zbombenej a je to s nim bomba sranda Dawe neustalej optimista, Mara jako vzdy klidas a pohodar, coz se da samo rict i o DDym, jeste jednou dik za ubytovani a odvoz , Secondface neustale v dobre nalade, Abu neuveritelne odolnej (95'%all res na vsechny elementy vcetne poison z chlastu), Welwet konstruktivni, vesely a cinkajici a hlavne konkurencni silak, pac ted trenuje daleko vic nez ja...Doufam, ze jsem na nikoho nezapomnel, pripadne to pripiste me starecke demenci
Supr akce a jen tak houst a vetsi kapky
Supr akce a jen tak houst a vetsi kapky
- dawemorraless
- Na-Krul
Mužem dát sraz ještě v září klidně.....tentokráte v Lounech?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Z mého pohledu to byla suprová akce. Úplně bych si to dovedl představit někde na baráku týden v kuse Díky všem, že jste se ukázali a byli tak součásti dvou fajnových večerů
Snad se zas brzy v podobném počtu brzy uvidíme, popijem a pokecáme
Snad se zas brzy v podobném počtu brzy uvidíme, popijem a pokecáme
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak se mužem nějak poskládat a pronajmout někde na víkend nějakou chatu. A dáme pořádnou lan party
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Slw
- Minion of Destruction
tak na tohle abych vyfasoval minimálně jedny játra do fortydawemorraless píše:Tak se mužem nějak poskládat a pronajmout někde na víkend nějakou chatu. A dáme pořádnou lan party
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Když to bude v lichém týdnu, jsem pro. Beru stan :-)dawemorraless píše:Mužem dát sraz ještě v září klidně.....tentokráte v Lounech?
Greenhorn s duší Throwera
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak i já mám bivak k dispozici pro 2....má ale rip tak velkou zahradu ? ...nicméně by sme fakt mohli ještě letos něco spáchat....ať je pr*el zas
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Takže táborák/grilovačka u RIPa na zahradě?
Jak jsem se Vam snazil jemne naznacit, letos to u me neklapne ...Pristi rok to snad pujde, prostor by pak nebyl problem...Ja uz to celkove letos na sraz nevidim, i dovcu budu muset vyuzit na resty, preci jen to, ze jsme byli doma 4 ze 6 mesicu nekompletni a potykali/potykame se s ruznymi problemy, ten zbytek letosniho roku dost zahustilo...