Tak mám právě dilema a zajímalo by mne, jak to budou mít ostatní hráči - jestli bude lepší si odteď za týden ošahat necromancera, projít si v klidu kampaň a vyzkoušet si buildy a itemy - ale zase se ošidit o překvapení při startu S11? Anebo počkat až na start S11, nic nečíst, nic nesledovat a 20. července mít zase pocit, jako když začínal Reaper of Souls (tehdy byl nový Crusader)?
ja myslel ze za tyden se da koupit jen jakoze predobjednavka a necro bude k dispozici az s pathem 2.6.0,ne? a novy pathe nahazujou cca 2-3dny pred zacatkem novy sezony ( vetsinou v noci ve stredu). Ja si asi stejne pockam az na sezonu,ale moje svedomi bude asi jinyho nazoru
Jaká postava bude nejžádanější do party k necromancerovi? Jsem rozhodnutý příští sezónu rozjet s něčím, abych byl platný do party ...tipuji že jiných charů bude v S11 jako šafránu :-D
Já v každém případě vyzkouším necra hned po vydání non sezónu normálně nehraju ale tady udělám vyjímku projedu si znovu kampaň kterou jsem naposled hrál snad při vydání datadisku.
Chápu-li správně, tak tu stejně s necrákem budou všichni nadále honit sezóny že? To asi nebude nic pro mne. Navíc jestli se nekrouš nedá koupit jinak než online, tak má u mne smůlu - online platby nepraktikuju, jsem stará paranoidní škola
Tak NS určitě ne. Nehrál jsem to v D a ani v D3. Nekra vezmu, ale hrát budu až v sezóně a to ještě později. Koncem července jedu na dovolenou a budu až v druhém týdnu v srpnu Takže nekro musí vydržet až pak.
...jediny důvod proc to koupit je nostalgie... "charakter" se vůbec nehodi mezi ostatní postavy, vse si jde zahrat na ostatních... gameplay vykradeny take z ostatních postav, ani jedna originalni dovednost(vse z d2.d3)... probehnuti 1-2x campan, za 400, hm, tezko rici
Nikdo tě nenutí to kupovat. A to co tvrdíš je jedna velká lež. Gameplay je originální, zábavný a není vykradený. To že tam nejsou originální dovednosti? Hráči to tak chtěli. Navíc tam jsou originální dovednosti, který z D2 rozhodně nepamatuju.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Další pohled na věc může být, že není on zaslepen oddaností, ale ty jsi zaslepen "hatem" . Co člověk, to pravda. Za mě jasná volba, hraju do teď i bez nekra, takže tohle bude příjemné zpestření
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !