Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak můžem teď o víkendu udělat nějakej mini sraz v nějakým podniku, když jsem v té Praze
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání
Oou, já měl víkend dnes.
Pá-Ne jsem v okně (tojepražskýlingvistickýpřekladbrněnskéhohantecu).
Mimochodem teď jsem v AutoKelly, kdyby jste něco sháněli levně. Nejrychlejší to vzhledem k mé PC gramotnosti bude přes SMS (v profilu mám číslo).
Pá-Ne jsem v okně (tojepražskýlingvistickýpřekladbrněnskéhohantecu).
Mimochodem teď jsem v AutoKelly, kdyby jste něco sháněli levně. Nejrychlejší to vzhledem k mé PC gramotnosti bude přes SMS (v profilu mám číslo).
Greenhorn s duší Throwera
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, já o víkendu taky oknuju.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Bohbuzel kamo, pro me taky pracovni vikend, sorrac
@Abu: Jo, to se pocitam nekdy sikne, pac ty cifry, co za to dneska chtej jsou nehorazny...Sada bezpecnostnich sroubu na pneumatiky + ten specialni bit = 1300KC
@Abu: Jo, to se pocitam nekdy sikne, pac ty cifry, co za to dneska chtej jsou nehorazny...Sada bezpecnostnich sroubu na pneumatiky + ten specialni bit = 1300KC
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
No stress...taky mám nakonec week pracovní.
Hele, mozna by nebylo od veci udelat nekdy v letnim obdobi (cti od ted az do zari ) nejakej ten sraz...Koneckoncu, za 4 mesice musi bejt nejakej termin, na kterym se shodneme Navrhy?
- Slw
- Minion of Destruction
první část otázky je kdy a druhá kde. Na Prágl sem docela líný (ta cesta a ti obyvatelé ) Špilas je blíž
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Brnoooooo a ideál cca kdykoli dovolenou mám za sebou
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče místa, tak mi to je celkem fuk. Jako jasný...do takových Karlových Varů by se mi třeba 2x nechtělo Ale je fakt, že v Praze jsem byl na srazu už 3x, takže by se mohlo udělat něco na Moravě, ale není to z mé strany podmínkou Co se týče data, tak je mi to celkem fuk
Tak me by to bylo relativne jedno, i kdyby to bylo u Vas v Brne, kdyz budu mit volno, tak nocovku klidne zvladnu, nocni mam 2x do tejdne
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak přespat bys mohl u mě, pokud by se mi teda nerozsypala postel, když bys na ňu položil pravou ruku
Kdo potrebuje spat, kdyz v hlave planuje dalsich 100 buildu na D2
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
A už víte termín? Ale musím to vědět cca měsíc radši déle dopředu abych si podle toho udělal čas.
Praha-Brno ideál
klidně vezmu noťas můžem dát i LAN proč se omezovat jen na sraz.
Jediný způsob asi jak mě přimět D2 hrát
Praha-Brno ideál
klidně vezmu noťas můžem dát i LAN proč se omezovat jen na sraz.
Jediný způsob asi jak mě přimět D2 hrát
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pro Brno.
Právě jsem rozjel HammerTwist. Tu Cold Amu nedavam a Throwery jsem mel 2.
Uz jsem zapomnel, co je to za brutál. Lvl 18, nemam na sobe skoro nic a kosí to jak hovado.
Právě jsem rozjel HammerTwist. Tu Cold Amu nedavam a Throwery jsem mel 2.
Uz jsem zapomnel, co je to za brutál. Lvl 18, nemam na sobe skoro nic a kosí to jak hovado.
Greenhorn s duší Throwera
- dawemorraless
- Na-Krul
Kua hoši slečny nedáme nějaké turnajek?potřeba pohnout s gralem zatím sem se posunul jen o 1 ber a je potřeba nějaká motivace nic časově náročného chápu že je léto za dverma a lepší smrdět venku než doma. Ideál vzít něco vylevlenyho a runovat jednu lokaci cca 20 hodin. Dát na to měsíc a hotovo
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Zuzka s Dajdou by meli jet od 11.6 do 9.7 do lazni (Karlovych Varu ), takze krome prace a prace doma a taky uz treningu zase budu chtit rozjet neco z D2...Pokracovat s tou untwinck amou, a zrejme s tim mym hammerem v CS, dneska jsem dal par testovacich runu a padla OHM Takze pokud se chces pridat, You are welcomed Vic lidi pro nic asi ted nestrhnes, moc D2 jich tu ted nejede...Klidne muzes dat jinou lokaci a muzem porovnat vysledky, uz jen to, ze se mas o tom s kym bavit motivuje...Napada me uz jen Neposunuse, pac my tri jsme tu nejbliz Gralu a a mame tak nejvetsi motivaci U me je to navic ta 99ka, ci spis zatim 98cka
- dawemorraless
- Na-Krul
Jako klidně když to pojedem jen my dva jak říkáš motivace je třeba. Vzal bych to od A1 chtěl bych si zaběhat mauzoleum tebe by lákalo jen CS? Tam bych si mohl zaradit s amou ale ta chudera moc mf nemá.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak u me ani tak nejde o to co me laka, ale co bych rad opravdu dokoncil...K lvl 99 mi chybi nejakych 500M expu, coz je strasna rychta, ale muzou mi tam padnout grailery a runy tam padaji skoro lip jak kde jinde (treba na inc vychvalovany Travi je proti tomu u me bidnej), takze zabiju nekolik much jednou ranou...Samozrejme budu se snazit neco odbehat uz ted, ale vic casu na to budu mit az po tom 11 tem...Jsem klidne i pro Pit, s tim bych to mixoval, kdyby mi to lezlo na mozek, tam mam pripravenyho toho Zerka, jen rollnout spravnou mapu...A teoreticky ci prakticky muzu behat i s Blizznou AT, ale to pro me ted neni tak lakave ani priorita, tou je ten hammer
- dawemorraless
- Na-Krul
oukej so prvně 20h v CS pak 20 h v pitu....pak se uvidí Já můžu začít klido hned tu hodku denně dám v klidu.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah