Podrobné buildy
Moderátor:Dark_Deamon
Ahoj, nevím kde jsem to téma měl založit, snad to tady nevadí. Rozhodl jsem se, že si zahraju Diablo 2. Nikdy jsem ho pořádně nehrál, ale vím, že je důležité jak si vytvořím danou postavu. Chci hrát za nekromanta(PvM), ale moc nevím jak dané buildy sestavit. Nemáte někdo odkaz klidně i na zahraniční stránku, kde by bylo nějaké sestavení popsáno hezky od 1 respektive druhého levelu? Díky moc
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: Podrobné buildy
Ahoj, nechť slouží
Kód: Vybrat vše
https://www.diablofans.cz/diablo2lod/buildy.html
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Tohle je fajn, jenže já jak nikdy nehrál, tak nevím na jakém levelu by se mělo dávat do jaké dovednosti Proto hledám aspon na poprve neco podrobnejsiho
- SilkyBachus270
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Tu to máš lepšie popísané, doradu kam máš dávať body (teda aspoň na dvoch buildoch čo som otvoril bolo), ale je to v Ang - budeš si musieť poradiť
http://diablo.wikia.com/wiki/Category:Builds
EDIT: Ok nie je to v každom, ale povedal by som že do curses(každej curse) dávaj tak 1-3 body, zvyšok do summon alebo magic/poison skillov
http://diablo.wikia.com/wiki/Category:Builds
EDIT: Ok nie je to v každom, ale povedal by som že do curses(každej curse) dávaj tak 1-3 body, zvyšok do summon alebo magic/poison skillov
angličtina mi nevadí, takže kdyby měl ještě někdo nějaký jiný tip na stránku tak klidně pošlete. Jinak díky moc:)
- Yuri Boyka
- Fallen Shaman
Snáď nevieš anglicky?
Pochybujem že to budeš mať ešte niekde popísane CZ alebo SK.
Pochybujem že to budeš mať ešte niekde popísane CZ alebo SK.
Necromancer a Druid.
Moje top char.
Moje top char.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Zrovna jedu Summonera Nekrouše podle tohohle návodu https://www.diablofans.cz/diablo2lod/ne ... moner.html a dycky, když se mi odemkne nová kursa, tak do ní dám jeden bodík. Mam 6 skeletonů, 3 mágy, golema a zbytek cpu do skeleton mastery.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Yuri Boyka
- Fallen Shaman
A je to ten build až taký dôležití? Moja HL postava je Druid, nezameral som sa na žiadni build ale z môjho pohľadu mám zmes Alfa samca a Werewolfa.
Využívam iba vlkov a seba ako vlkolaka vlastne. Medveďa nepoužívam pretože preferujem rýchlosť útoku, čo medveď nemá tak ako vlkolak.
Feral Rage je môj hlavný útoční skill, ale plánujem začať budovať skill Fury. Hunger sa mi nepáči, príliš znižuje poškodenie.
Tuto na stránkach mi píše že max skill je 40 bodov. No vylepšiť sa dá iba do 20, nie? To po 40 môže zvýšiť už len veci, dobre hovorím?
Využívam iba vlkov a seba ako vlkolaka vlastne. Medveďa nepoužívam pretože preferujem rýchlosť útoku, čo medveď nemá tak ako vlkolak.
Feral Rage je môj hlavný útoční skill, ale plánujem začať budovať skill Fury. Hunger sa mi nepáči, príliš znižuje poškodenie.
Tuto na stránkach mi píše že max skill je 40 bodov. No vylepšiť sa dá iba do 20, nie? To po 40 môže zvýšiť už len veci, dobre hovorím?
Necromancer a Druid.
Moje top char.
Moje top char.
- SilkyBachus270
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Itemy môžu skill level vytiahnuť až na 99 lv
- Yuri Boyka
- Fallen Shaman
A to 40 je potom čo? Keď max je 20. A 99 si ani newm predstaviť lebo to by som musel mať už upravené tie itemy
Necromancer a Druid.
Moje top char.
Moje top char.
- SilkyBachus270
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Tu na stránkach ? Kde presne ? Je som tu nikde nevidel písané že 40 skill bodov je maximum dosiahnuteľné aj pomocou itemov
Jediné čo ma napadá že je to maximum aké sa dá dosiahnuť je že spojením všetkého čo je v nemodovanej hre sa dá získať max 40 bodov inak neviem ako by to mohlo byť.
Jediné čo ma napadá že je to maximum aké sa dá dosiahnuť je že spojením všetkého čo je v nemodovanej hre sa dá získať max 40 bodov inak neviem ako by to mohlo byť.
- Yuri Boyka
- Fallen Shaman
Napr:
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/her ... -rage.html
A kto písal že max 40 z itemu? To si domýšľaš, tak som to teda nepísal. Písal som že skill max 40
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/her ... -rage.html
A kto písal že max 40 z itemu? To si domýšľaš, tak som to teda nepísal. Písal som že skill max 40
Necromancer a Druid.
Moje top char.
Moje top char.
- SilkyBachus270
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Asi sa Grammovi už nechcelo
- Yuri Boyka
- Fallen Shaman
OK, a teda na ktorej veci je je viac ako 40bodov do skilov na raz? Ukáž mi ju macher videl som postavy lvl 90+, ale nemali nič také tuším
Necromancer a Druid.
Moje top char.
Moje top char.
- SilkyBachus270
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Netuším na ktorej veci, v nemodovanej hre by som to ani veľmi neočakával, ale v dosť modoch máš max skillpoint
- Yuri Boyka
- Fallen Shaman
No, a už je tu "mod" Ja hovorím o originálne, bez úprav, proste DIABLO II LOD
Necromancer a Druid.
Moje top char.
Moje top char.
- SilkyBachus270
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
No a ja som vravel že v tom toho moc nie je Ak máš +3 to all tak to je už niečo
- Yuri Boyka
- Fallen Shaman
No to mám na tom COLD KNIFE čo som spravil spravím set a budem mať dosť skil bodov DD
Necromancer a Druid.
Moje top char.
Moje top char.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Že vám do toho kecám...není problém vytáhnout nějakej skill na lvl 40+ v origin D2
- SilkyBachus270
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Ja viem že nie len tuto kolega je trochu zmätený lebo bola tabuľka len do 40 lv, skill sa dá mať na rovnakom lv ako je max lv postáv