A prajem veľa vytrvalosti Antabus, som zvedavý na výsledky.
Moderátor:Dark_Deamon
Dvě věci bych chtěl objasnit.Antabus píše:A pak přijdě tohle? Tvá poprava tvýma rukama?
No, zjevný to opravdu bylo jen z těch fotek, ale důvod proč ne, nikde. Čimž teda nechci nijak zlehčit ten maglajs, co jsem tu napsal.Antabus píše:COLD enchanted Tresh socketa combo RW INFI a LR hulka samozřejmě neprolomí, je zjevný proč
Nechtěl jsem se o tom bavit na Skype, protože tam tento topic není. Nic víc. Asi jsem ale mělAntabus píše:Nejde jen o to, že to co si napsal je celé špatně, ale ten úvod k tomu. Bez mého zájmu si vynutíš pozornost k svému příspěvku, mě přišel hned hloupý a taktně sem ho chtěl ignorovat, celé odpoledne na skype mě ukecávaš, abych se tě zeptal, ale na foru,. Odmítaš se o tom pobavit, normálně, na skype.
Opravdu moc by mě zajímalo, co pro tebe znamená osobní útok z mé strany. Co jsme se většinou bavili (teda já jsem jen komunikoval, nevím, jak si to bereš ty), tak šlo o MF. Když jsi mi napsal, že není žádnej rozdíl mezi MF 300% a 500% a víc, tak to pro mě byl impuls k debatě a myslím, že se toho nakecalo dost a ne jen z mé strany. Jen jsem se ti to snažil vysvětlit, toť vše.Antabus píše:Tvoje osobní utoky na mě jsou čím dál méně napadité a dělaš čímdal větší chyby.
Toto mi opravdu hlava nebere. Hned jak jsi zde tento topic založil, tak jsem ti na Skype říkal, že do tohoto rozhodně nepůjdu, protože pro mě Tresh co se týče dropů není vůbec zajímavej MF cíl. Psal jsem to i hned ve své první reakci zde. Takže odmítáš již dávno odmítnuté?Antabus píše:Místo hatu a napádání zde, bych očekával pomoc v podobě vašich MF postav s těma hodnotama 700,800 a že to třeba zkusíte odběhat, abych všichni navzájem byli v klidu a hlavně chytřejší, ale to asi není váš zájem že...aby bylo jasno, o vaši,vás dvou, pomoc už ani nestojím.
Promiň, ale celou dobu se tu jedná o Treshe, ne? Takže všechny ostatní postavy musejí fyzicky doběhnout na WP a odtam se přesunout do Arreat Plateau. Jediná Sorc až na WP díky Telekinesis nemusí. Pochybuju totiž o tom, že si někdo nejprve 3x oběhne město, než vstoupí na WP. To by pak na tom nejspíš Sorc opravdu nebyla moc dobřeAntabus píše:A protože já nemám problém přiznat chybu, děkuji, žes upozornil na tu telekinezi u sorc, na to jsem zapomněl, přesto bych si netroufl, zvlášt na tvém místě, trvdit, že sorc nejrychleji běhá po městě...i tento soud citím, je že střelený od pasu a není jednoznačný,samozřejmě si nic nezkoušel.
Takže nechci, aby to znělo namyšleně, ale skutečně, pro mě to bylo zcela zjevný, protože jsem všechny možné varianty při psaní tohoto odstavce zkoušel a výpočty na propočty prolomení imunit znám z hlavy (protože jsem se tomu teď díky tomuto tématu věnoval, když jsem ho založil, ne že bych si takto pamatoval a v běžném životě si užíval vědění o imunitách v D2)Antabus píše:
1.5 Imunity Na hell obtížnosti je TS vždy imunní na cold poškožení (CI) -jako stojí tam celou dobu než přijdete na ledu žejo, tak musí bejt odolnej. V číslech je jeho resistence 120%. Dále má 75% resistenci na fire, 50% na fyzické škody, 33% na lighting a 0% na magic poškození. Na vzorku 300 TS jsem vypozoroval, že bývá v 35% případů imunní na fire (FI), v 15,5% imunní na fyzické poškození (PI) a ve 14% na lighting poškození (LI). Lower resist hůlkou tyto imunity (CI, FI, LI) neprolomíte. Když jste bohatí a váš merc je vybavený RW INFINITY, conviction aura LI sundá vždy, FI sundá jen když je získaná na podkladě schopnosti "magic resistance", fire enchanted abilitu neprolomíte, ani kombem conviction + LR hůlka. Stejně tak cold enchanted abilitu. Naproti tomu jeho přirozená CI (ta co má tu hodnotu 120%) prolomit lze. Pokud máte merce vybaveného Reaper's Toll polearmou, tak decrepify PI prolomí, vřele doporučuji toto řešení pro postavy zaměřené na fyzickou škodu. Stejně tak kletba amplify damage dokáže PI vyřešit.
, takže:Antabus píše: ...reálně to s tím MF vypadá v praxi prostě trošku jinak...
Naprosto s tebou souhlasím a proto:Abuzus píše: To, že jednou budeš mít na 8K Treshů s MF 450% lepší score než s MF 400% NEZNAMENÁ VŮBEC NIC :-))
Opět musím odkázat na první příspěvek. Ještě doplním, že v světě, kdybych měl na starosti jen si hrát diablo 2 bych chtěl těch opakování 10, právě proto, že není zdaleka tak zřejmé, 5 je kompromis, na který si troufám, že zvládnu.Antabus píše:
............. S jeho rostoucí hodnotou se však tato efektivita snižuje. Rozhodl jsem se to prostě vyzkoušet. Diablo 2 je hra s nejhorším dropem, to se často říká a řekl bych, že je to pravda:) Hráčů, co v této hře naběhali tisíce hodin a přesto mnoho věcí nikdy nenašli je velké, proto takový srovnávání vyžaduje velké množství dat, aby výsledky byly opravdu hodnověrné. Zároveň je třeba tenhle pokus provádět za určitých podmínek. Co nejvíce eliminovat faktor štestí, dále je nesmírně důležité celý sběr itemů nějak standardizovat.............. Tento pokus se stejnou hladinou MF vícekrát zopakovat a zprůměrovat sledované parametry. Tímto se stanoví parametry pro tu danou hladinu MF , zprůměrování a opakování zahladí "haluze" a učiní výsledný čísla více vypovídající( ideální počet opakování aspoň 5 krát -..........
ano toto je pravda. díky za věcný odkaz. Potvrzuje to, co jsem zkoušel já nebo Dawe s obrázky zde, kdyby to totiž tak nebylo, nešlo by CI imunitu TS, který je "magic resistance" , prolomit.SilkyBachus270 píše:Rád by som tu upozornil na jeden fakt ktorý vás obišiel -
http://diablo.gamepedia.com/Magic_Resistant_(Diablo_II)
Magic Resistant sa aplikuje len ak je resist 99 a nižšie
Ty: nejde o to že sem např nic nezapsal do tabulky, ale že mi to fakt VUBEC Nepada, dopr*ele dyt me za 2,5hodiny padly tri unikaty, samozrejme ze totalni normal sr*cky
Já: Kolik máš vlastně MF?
Ty: mam přes 300mf
Já: přes 300 mf znamená kolik? 590?
Ty: nevi mpřesně, neco lehce přes, ale to je uplne jedno
Já: Ale rozdíl mezi 300 MF a 500 MF je už znatelnej, to mi věř. Ty pravý MF buildy začínaj od 500+, co je pod, tak to je spíš taková parodie
Ty: ses uplne mimo ale dobry, veř si tomu dal
Já: Tak třeba u Death's Fathomu to už na dropu dělá rozdíl 10k, což je si myslím dost. Udělat teoreticky 10k runů a neudělat...
Máš pravdu. Nikde jsi to přesně těmy slovy nenapsal, za což se teda omlouvám. Nicméně z debaty ze Skype je vidět, že na fungování MF máme každej jinej pohledAntabus píše:DD: Že jsem řekl, že mezi 300 a 500 MF není rozdíl? Jelikož si to nemyslím, tak jsem toho názoru že sem to i nikdy neřekl. Tohle se mi fakt nelíbí a beru to osobně, když říkaš o mě nepravdivé věci.