2.5.0 Patch notes
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Další PA, tentokrát z komentů u nás na webu http://i.imgur.com/Dl8Tu5L.jpg
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Re: 2.5.0 Patch notes
PTR patch menší opět proběhl:
The number of procs generated by channeled skills while using this item has been reduced by 25%
CO to znamená v praxi ? kde kdo píše rip wiz atd .. já tomu nerozumím.
The number of procs generated by channeled skills while using this item has been reduced by 25%
CO to znamená v praxi ? kde kdo píše rip wiz atd .. já tomu nerozumím.
jaj to sou šulini :/. Znamená to, že se mandal nebude procovat tak často, takže se rapidně sníží dmg u wizze s mandal healem. No nevadí, stejně už jen čekám na nekro
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Quill Rat
- BattleTag:KARGATH #2439
to jsou debilové .....takže zase zničenej build ktrej mě po třech letech u wizze začal bavit,ještě kopec času aby stím něco udělali , pokud ne tak...Slizzard Bux
No je to až do sezony 10 , tak hraj sezonu 9 a užívej si to
Jako jsem zvědav, co tím pádem pro sezonu 10 bude v metě jako dmg v partě 4 ... tuto sezonu supportím, tak další chci demidžovat
Jako jsem zvědav, co tím pádem pro sezonu 10 bude v metě jako dmg v partě 4 ... tuto sezonu supportím, tak další chci demidžovat
Vzhledem k úpravám Zuni to klidně může být i pet WD, tam bude taky hodně brutální dmg na RG. A stejně tak to může být stále wizna, protože těch 25% nemusí být tak strašný, mandal teď dělá opravdu, ale opravdu moc dmg, řekl bych až přehnaně....
Musím PTR sledovat a doufat, že tam bude ten pet WD a wizz .. pak si vyberu wd
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Co myslíte vy?
Kód: Vybrat vše
https://www.diablofans.cz/dostane-diablo-3-mikrotransakce/
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Quill Rat
No....nové misto do stash ano, nějaký nové vzhledové vymoženosti ano , at se někde ty miliardy utopěj ale hlavně né žádné boosty.....to ne.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Clay Burton: Je ti ale jasný, že jako měna budou real money a ne nějaký zlaťáky ze hry...?
Pokud to budou kosmetické věci, nemám s tím problém. Ale jak říkáte, boosty, to už by mi vadilo
-
- Quill Rat
Dark_Deamon: však ano, je mě to jasné ,jen sem to debilně napsal
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
kosmeticke zmeny rad uvitam,at uz stashe do truhly ( mista neni nikdy dost) bo nova kridla a nebo peti... XP boost rozhodne ne...
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mikro transakce za kosmetiku stahsku palec hore snad teda ty oblečky budou stát za to (hlavně když díky tomu budou přidávat free content)...celkem bych se divil kdyby nebyl stim pack aka xp boost.
Naposledy upravil(a) dawemorraless dne 25.02.2017, 15:46 hod., celkem upraveno 1 x.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Pokud to vyjde, i se na ty kosmetiky těším v šatníku mi toho dost chybí, tak bych si to dokoupil
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Zapomínáte, že XP boost by byl třeba jen do LvLu 70(jako WoW) a koho by takový boost rozhořčil? Mě né ; )-
- Slw
- Minion of Destruction
cože? zas chtějí tahat prachy? za moji maličkost palec dolů!!!
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
@ cartman to by si ho nikdo nekoupil 70 lvl je otázka 4 hodin? Osobně sem zvědavej co a jak dlouho sem nehrál tak s 10 rozjedu a bude to asi v podstatě nová hra pro mě
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ísť cestou len fetišákov tak sa so zuni ďaleko nedostanete, navýšenie z 1500% na 2500% je teda len okolo 63%-ný nárast poškodenia, čo sú tri lvl v GR. Myslím že bez gargov sa však len ťažko dostanete v solo cez 84ku. To je v prípade, že fetišov nejakým spôsobom neboostnu. Zuni ale trpí na nedostatok toughnessu, oproti heltoothu bude zuni doktorko dostávať zhruba dvojnásobok poškodenia, preto bude nutné zrejme jednu ofenzívnu pasívku zmeniť na defenzívnu. Chcelo by to nejaké "fetish shouldery" ako novú legendárku.Seton píše:Vzhledem k úpravám Zuni to klidně může být i pet WD, tam bude taky hodně brutální dmg na RG.....
Zuni s fetišákmi (ako meatshield) a gargami (hlavný dmg) odhadujem solo tak na 91ku, skúsený s vysokým para do 97, čiže to bude cca to isté čo HT garg. Akurát zuni bude vhodnejší do partie...
Však píšu "pet WD" a né čistě fetiš . Uvidíme jak to dopadne