2.5.0 Patch notes
Uložím si 5 buildov a keď ich budem chcieť meniť, tak musím mať veci u seba? Tak to je odfláknuté, polovičná robota. Keby sa stačilo mať veci v truhle a len meniť v armory tak to by bolo fajn. Z truhly si veci rovno nahádžem na seba a pôjdem do armory, len zmeniť skilly.
Re: 2.5.0 Patch notes
Nie,mozes ich mat v truhle,dokonca aj skilly ti zmeni,vyhodi ti gemy a nahodi take ake si si ulozil.Skratka cely built vratane gemov,skilov.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Sezona začla 6. ledna, trvá cca. 3 měsíce. Mezi sezonama je nějaká pauza , během které nasazují patche. Takže v polovině dubna by ses nového patche mohl dočkat.FNX píše:viem ze nikto z vas nema vestecku gulu, ale kedy cca odhadujete ze ten patch bude live? (mimo PTR) ,dik
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
witekcz dakujem za info, chcel som zacat hrat D3 a pockat na S10, ale spravim si NS postavu.Aspon sa rozhliadem trochu.
Máš tolik času, že možná v pohodě stačí založit sezonní postavu aspon z toho budeš mít petíka, portréty a místo v truhle, pokud budeš plnit season journey.
HELLERcz tak to mas pravdu, ale ja osobne popri robote,rodine tolko casu nemam .Este mesiac cca a casu bude trochu viac,kedze mi konci sezona v prvej praci.Rozhodujem sa medzi DH/Wiz,trosku uz OT
FNX: i když nemáš na hraní tolik času, Diablo 3 je tak urychlené, že nafarmit nějaký gear a plnit sezonní journey je i pro občasného hráče zmáknutelné, ale to je na tobě to já jen podotknul.
Já si zvolil DH, protože mě nejvíc baví DH, WD a Barbar ... je to jen na tobě
Já si zvolil DH, protože mě nejvíc baví DH, WD a Barbar ... je to jen na tobě
Tak tak. Mám full time job a doma rodinku. Sednu k tomu večer vždy okolo 10té a do 1 hraju a dneska dodělám poslední úkol na záložku a jsem PL600. Začal sem asi 2týdny po startu sezóny, takže bych byl ještě dál začít hned . Nicméně nezačínám, jen sem se vrátil po pauze
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
ja uz mam zalozky vsetky tuto sezonu som zahral len na peta a ramecek takze miesto v truhle som uz v s9 nemal. ako to bude s10 zase budu zalozky?
Ne. Maximální počet záložek v truhle je 10 (2x5) .. a o dalších se nic neříkalo.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
PA se dočkají signifikantních změn, sice ne hned, ale dočkají
Kód: Vybrat vše
https://us.battle.net/forums/en/d3/topic/20753245877?page=3#post-45
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Taky jsem to četl. Jsem zvědav, co s nimi udělají. Rozhodně se mi ale líbí, že se Blizz snaží tu hru furt vylepšovat. Asi musí, protože jinak by ten jejich Necromantí DLC nikdo nekupoval. Já už si na něj ale beztak šetřím do prasátka
witekcz,cize oni tie PA zbrane vypustia v 2.5 (tak ako su teraz na ptr) a neskor ich budu upravovat,menit?
-
- The Butcher
FNX: oni teď spustili PTR, který poběží ještě dva měsíce cca. Takže bude spousta času to vyladit. PA itemy by při startu sezóny 10 měly být již pevně zakotveny a hotovy. Teď je právě čas to balancovat a měnit, od toho je přece PTR
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Ono tím bylo myšleno, že se dočkají změn na PTR, ale ne hned v dalším patchi, ale až někdy později.
Alkaizer hraje PTR a tady jsem udělal screen, jakou má radost, že padla PA , mimochodem fakt nic moc má to ohraničení, zlatá je hezčí u Anci
AlkaizerPrimal
AlkaizerPrimal
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Za chvíli rant video o tom, jak je drop PA nah*vno
-
- The Butcher
Podle všeho si komunita na ofic fóru vyřvala změny na PA itemech, tak uvidíme, s čím blizz přijde. Doufám, že třeba uberou na vzácnosti dropů PA itemů, ale třeba budou moct padat jen z monster (a ne tedy z kadaly, kostky atd.).
-
- Quill Rat
- BattleTag:KARGATH #2439
Osobně mám strach aby to nedopadlo jako s áčkama,komunity si to vybrečeli na forech .Pak to padalo z každé druhé moby.Ja bych to nechal , at to vzácné je...at se člověk fakt vynasnaží