MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizovaná score tabulka.
V single hráčích už asi není o prvním fleku pochyb, kdežto v týmech to nejspíš bude mlata do posledního dne Je tu před náma posledních 11 dní, tak se snažte
V single hráčích už asi není o prvním fleku pochyb, kdežto v týmech to nejspíš bude mlata do posledního dne Je tu před náma posledních 11 dní, tak se snažte
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: MF turnaj vol.7
Sem snažil ráno a ani prd jen samý zelený plecky nic víc by jeden měl chuť se na to vykaknout uvidíme večer nějak si připadám prehranej
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Slw
- Minion of Destruction
pod to se podepíšu teď sem to flákal posledních 14 dní, ale o weeku se na to zas na chvíli mrknudawemorraless píše: nějak si připadám prehranej
DD nechceš mi v týmech odstřihnout toho nehrajícího člověka, jehož nick mi nic neříká? radši budu sólo jak sem psal na zač. turnaje
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Slw: V tom týmu jsi aktivní stejně jen ty, tak je to myslím fuk Zachvilu je už stejně konec.
Jinak mou Strafe Amu (lvl 84) dnes v Pitu totálně na s*ač rozsřílel Might(em) podpořenej bosspack lučištnic. Už jsem jich tam potkal dost, ale tydle v sobě musely mít hafo steriodů, protože tak jak rychle lehla Valkyrie s 2500 life, to jsem dlouho neviděl. Merc mám pocit chcípl už jen když na sebe ty šípy viděl letět, protože u něj se ty life hejbly ze 100 na 0. Já vydržel 2 fullky, ale pak už jsem to nestihl
Stalo se přesně to, co jsem nechtěl...ripnout před koncem turnaje. Tak založím Sosu (co taky jinýho na těch pár dní) a pokusím se parťákovi aspoň v té týmové tabulce pomoct, protože v single score to bude z mé strany fiasko.
Jinak mou Strafe Amu (lvl 84) dnes v Pitu totálně na s*ač rozsřílel Might(em) podpořenej bosspack lučištnic. Už jsem jich tam potkal dost, ale tydle v sobě musely mít hafo steriodů, protože tak jak rychle lehla Valkyrie s 2500 life, to jsem dlouho neviděl. Merc mám pocit chcípl už jen když na sebe ty šípy viděl letět, protože u něj se ty life hejbly ze 100 na 0. Já vydržel 2 fullky, ale pak už jsem to nestihl
Stalo se přesně to, co jsem nechtěl...ripnout před koncem turnaje. Tak založím Sosu (co taky jinýho na těch pár dní) a pokusím se parťákovi aspoň v té týmové tabulce pomoct, protože v single score to bude z mé strany fiasko.
Tak tady si někdo ze mě dělá srandu Tohle má být quest drop z Andariel
https://www.dropbox.com/s/7ron8l2nwbzvc ... 1.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/7ron8l2nwbzvc ... 1.jpg?dl=0
@kolij Pekne ale nic nevidane, muj qDrop z mefa...
@DD: To me mrzi kamo. Co ty vis, cim byli nafrceni kazdopadne jsi posledni clovek, o kterem si myslim, ze by to zabalil a zaroven jsi prvni clovek, ktery je schopny jeste konkurovat za dva dny jsi tam, kde vetsina z nas za pulku turnaje
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Radši to ani nechcu vědět, ale muselo to být extra strong + ještě něco + ta Might. Jinak už jsem se Soso v A4
lukesss + kolij: Když se daří...
lukesss + kolij: Když se daří...
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Jejda, rip kámo.
No, já se zatím s Berserkrem doplaholčil do 4. aktu NM. A dropy k zblití...
No, já se zatím s Berserkrem doplaholčil do 4. aktu NM. A dropy k zblití...
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
RIP DD GL se sorckou!
@Lukess, kolij - quest dropy u mě taky stojí za starou belu - tenhle turnaj mám dobrou statistiku na celkem 3. zabití
Už mě taky to nadšení postupně opouští a o to větší respekt, co dokážete nasbírat za poklady, já se stěží vyhrabal na 350 (současný update) Usídlil jsem se u hell Mefa a běhám ho na P1 s 200 MF a sem tam pustí hezkou věc (Kira´s, Ormus´, Reaper´s, Barana´s, Etheral Edge, Veil of Steel...)
3x Wizard Spike - jeden z nejčastějších uniques pro mě a 3 ze 4 uniques pro Assassinku Nějaký oštěpy pro Amu? Ani ťuk, žádné Titánky nic
Až padnou Titan´s nebo jakékoliv unique oštěpy, tak se pohnu dá l do 4. aktu. Lovu zdar!
@Lukess, kolij - quest dropy u mě taky stojí za starou belu - tenhle turnaj mám dobrou statistiku na celkem 3. zabití
Už mě taky to nadšení postupně opouští a o to větší respekt, co dokážete nasbírat za poklady, já se stěží vyhrabal na 350 (současný update) Usídlil jsem se u hell Mefa a běhám ho na P1 s 200 MF a sem tam pustí hezkou věc (Kira´s, Ormus´, Reaper´s, Barana´s, Etheral Edge, Veil of Steel...)
3x Wizard Spike - jeden z nejčastějších uniques pro mě a 3 ze 4 uniques pro Assassinku Nějaký oštěpy pro Amu? Ani ťuk, žádné Titánky nic
Až padnou Titan´s nebo jakékoliv unique oštěpy, tak se pohnu dá l do 4. aktu. Lovu zdar!
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tomovous: Javelins se dají i craftit Pokud je smůla na drop.
Jinak se Sorc to jde překvapivě jako po másle. Za 4 hodiny herního času dokončen Normal na lvl 42
Jinak se Sorc to jde překvapivě jako po másle. Za 4 hodiny herního času dokončen Normal na lvl 42
Parada partaku, ted uz jen Insight a Spirit a letis jako vitr ...GL
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Insight už mám. 4 soc polearma padla hned v Cold Plains na NM a jediná Sol, co mi chyběla, tak padla na druhej pokus u Countess. Sice z toho vylezla Meditation lvl 13, ale lepší jak nic. FCR mám zatím 65% a jsem v A3 na NM.
EDIT: Tak už mám zachráněnou NM Anyu
EDIT: Tak už mám zachráněnou NM Anyu
To je blesk Co jedeš za Sosu? Tipuju nějakou cold
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Slw
- Minion of Destruction
já se z tebe picnu DD beztak mě ještě předhoníš v počtu bodů jak Tě znám
btw " ...and so, locked beyond the gateway of blood, and past the hall of fires, Valor awaits for the hero of light to awaken...."
btw " ...and so, locked beyond the gateway of blood, and past the hall of fires, Valor awaits for the hero of light to awaken...."
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Hezky, ten mi jeste v turnaji chybi
DD: RIP
Valory už mi padly dva a jeden dokonce eth se dvěma skillama. Parádní brnčo
Valory už mi padly dva a jeden dokonce eth se dvěma skillama. Parádní brnčo
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Stíhací jízda pokračuje ale v podstatě už to nestihnu hraju dost ale body moc nelezou není totiž kompletace a tam teče dost bodů. Mefa pindla nemusím velice výjmečně je sežehnu a je to znát. Nicméně pár pěknejch věcí padlo katos 2 steelrend lacerator vizáš griswold griswold ohm lo
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah