Zeď radosti
Mloku, velký GZ!
V Gemech jsem teda za tu dobu dost upadnul
Já jsem se tu mihnul, abych vyřezal po letech taky jeden zápis do zdi. Konečně jsem se za poslední měsíc dostal párkrát ke hře a konečně si dodělal tu krásně kulatou PL1000. viz. zde, ať to tu nezdvojuju. https://diablofans.cz/forum/viewtopic.p ... 01#p309001
Pro mě je to velký vítězství. Trvalo to 2655 hodin Solo barbaří řežby.
EDIT: JINAK SAMOZŘEJMNĚ ZDRAVÍM VŠECHNY STARÝ KUSY, CO SI MĚ JEŠTĚ POŘÁD PAMATUJOU!
V Gemech jsem teda za tu dobu dost upadnul
Já jsem se tu mihnul, abych vyřezal po letech taky jeden zápis do zdi. Konečně jsem se za poslední měsíc dostal párkrát ke hře a konečně si dodělal tu krásně kulatou PL1000. viz. zde, ať to tu nezdvojuju. https://diablofans.cz/forum/viewtopic.p ... 01#p309001
Pro mě je to velký vítězství. Trvalo to 2655 hodin Solo barbaří řežby.
EDIT: JINAK SAMOZŘEJMNĚ ZDRAVÍM VŠECHNY STARÝ KUSY, CO SI MĚ JEŠTĚ POŘÁD PAMATUJOU!
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Re: Zeď radosti
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
DrSama: No pěkně a pamatujem, co by ne...
Jsem zatím spokojen se sezonou 9
Nijak to nehrotím, hraju si většinou solo a jen za DHčko, do party mě nikdo nechce, protože DH přece není meta na vysoké GR, ale mi to nijak extra nevadí.
Udělal jsem si konečně i guardiana v journey za DHčko, bez augmentů jsem udělal solo GR 80.
A dost možná začnu vyzbrojovat WD, abych sem tam mohl i tu party hraní zahrát
Nijak to nehrotím, hraju si většinou solo a jen za DHčko, do party mě nikdo nechce, protože DH přece není meta na vysoké GR, ale mi to nijak extra nevadí.
Udělal jsem si konečně i guardiana v journey za DHčko, bez augmentů jsem udělal solo GR 80.
A dost možná začnu vyzbrojovat WD, abych sem tam mohl i tu party hraní zahrát
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Také S.journey hotová. Na Butchera do 15s jsem to musel podle cenné rady mistra Hellera :-) přeskládat na Grenades build, který mi ale jinak moc nesedí. Zkusím s Multishotem dojet paragon na 800, oaugmentovat všechny A části equipu a upižlat s tímto buildem GR 80 ...poslední 3 malé výzvy a pak asi pápá S9 a DH.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
cg pane
já už víceméně mám vše na DH splněno, co jsem pro S9 chtěl. Teď to hraju jen tak, že mě to baví když je parta, se kterou se dá hrát je to fajn.
já už víceméně mám vše na DH splněno, co jsem pro S9 chtěl. Teď to hraju jen tak, že mě to baví když je parta, se kterou se dá hrát je to fajn.
-
- Doom Knight
No ono těch výzev je o 1 více. Až včera jsem zjistil, že lze +discipline natočit v sekundárkách i na chestě. Takže sehnat novou A chestu ještě.
Tady je moje radost ze sezony 9 za DH SOLO
Bylo no, měl jsem nervy čekal mě tam Butcher, kterej mě i zabil.
no a ja jen pridam, ze ji hned daroval kolegovi z klanu
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Pěkný... ale mám pocit, že ty Primal budou hřebíček do rakve. Najdeš Primal všechno a co pak? Sice to asi nebude legrace, ale jednou se to stane. A navíc ne jenom že všichni budou hrát stejnej build, ale všichni budou mít na sobě i totálně stejný věci...
Ono to směřuje k tomu competitive hraní, který se holt těžko dělalo, když tam byl velkej prvek náhody.
Ono to směřuje k tomu competitive hraní, který se holt těžko dělalo, když tam byl velkej prvek náhody.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
tohle je topič zeď radosti, tak žádné chmury (nicméně se s tebou shodne hodně lidí včetně mé maličkosti )
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
-
- Doom Knight
Mně padl už taky první PA item ... pásek harrington waistguard :-D 15 soulů se hodí vždycky :-D
Já mám obrovskou radost z Armory . Je to paráda jedním klikem přhodit build a být nachystán na všechny aktivity jen s jednou postavou . Palec hore, tohle se povedlo.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
JJ, tohle byl super nápad. To se jim fakt povedlo.Seton píše:Já mám obrovskou radost z Armory . Je to paráda jedním klikem přhodit build a být nachystán na všechny aktivity jen s jednou postavou . Palec hore, tohle se povedlo.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
... me na armory stve, ze to hazi gemy do inventare a ne do bedny, resp. nevim proc to uklada od bedny treba amulet a vynda to z nej gem a ten ti soupne do inventare
- wolowizard
- Quill Rat
- BattleTag:WoloWizaRD#2193
Kadala překvapila a dala