MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Mia: Super! Díky za info
Re: MF turnaj vol.7
záleží na lvl postavy když běhám v LK nebo chodím na mefa? mám s tou amazonkou lvl86 a zatím mi nic super nepadlo
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ne, level postavy neovlivňuje kvalitu dropu.
Tak jsem strávil dvě hodiny v LK a padly runy Vex a Mal.
Štěstí přeje připraveným...
Pekny Majkie, me tasm v tomhle turnaji padlo uplny prd
@RIP: díky kámo, ta Vex se hned vyuzije pro RW HotO. Jinak taky zadna slava. Uz jsem musel zmenit lokaci od Mepha, prestavalo me to bavit, tak beham dokola LK
@Dragonius: pěkný, mě zatím jen Vex.
Dodělal jsem cca 1k Pindlů a jelikož už mu zbývají asi jen ty kosti tak ho dlabu. Pořád mi chybí dost low itemů, ale Mef už mě taky moc neba. Navíc merc ho pořád není schopnej ustát nějak rozumně. Sice nemá nic extra, ale trash to taky není. Bugnutej great hauberk Duress, talrasha masku a tomb reaver s 3xAMN. Občas mu zkouším dát Crescent moon případně upnutou Kelpii, ale je to také nic moc ...
Dodělal jsem cca 1k Pindlů a jelikož už mu zbývají asi jen ty kosti tak ho dlabu. Pořád mi chybí dost low itemů, ale Mef už mě taky moc neba. Navíc merc ho pořád není schopnej ustát nějak rozumně. Sice nemá nic extra, ale trash to taky není. Bugnutej great hauberk Duress, talrasha masku a tomb reaver s 3xAMN. Občas mu zkouším dát Crescent moon případně upnutou Kelpii, ale je to také nic moc ...
DD: Tak jsem koukal na starší statistiky dropů na Pindlovi a nakonec koukám, že Tvé dropy tam krásně zapadaj, takže pohoda a omlouvám se
GFFT: Z Mefa se dá sát jenom na Normalu, takže ty Amnky jsou ti tam k prdu radši dej Reaperku, jestli máš
GFFT: Z Mefa se dá sát jenom na Normalu, takže ty Amnky jsou ti tam k prdu radši dej Reaperku, jestli máš
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
@Kisuvka: dík, ale teď už je to stejně jedno. Opustil jsem Hell Mefa protože mi pořád chybí dost low itemů a než se plácat s ním tak kosím NM Mefa. Mercovi sem dal Crescent moon a pěkně se mi loadla i mapa na baala tak teď běhám oba dva. Pomaličku , ale jistě se mi tabulka zaplňuje.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho jsem byl poněkud neaktivní, ale můj barbar berserker právě dokončil normal.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Slw
- Minion of Destruction
400 bodů a už mám kopr. chybí mi nějaký mass destruction skill asi se naskok podívám do potemnělého tristramu na archivy než to úplně skončí
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já chci už to infi už mě regulerně drbe z pacmana včera 3x mal + gul
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Zdarec, Hell Andy pokořena, zatím ale s mojí Furyosou zůstávám v 1. aktu a zkouším něco nafatmit. Bohužel to moc nepadá - střídavě běhám Countess, Pits a Andy. LI jsem zkoušel řešit přes Lower Rezist hůlku, ale přepínání bylo moc otravné a lvl dva navíc neprolamuje tolik, jak jsem myslel (-37% dolu) a bossové často zůstali LI. Tak jsem místo toho zkusil Demon Lim s 23. lvl enchant a ono to není vůbec špatné - nahodím, 6 minut mám pokoj a dokonce s tím jsem i schopný uhlodat nějakého LI miniona. Infinity je z říše snů - nemám na to ani jednu runu zatím :-)
Máte ještě někdo radu, jak by se to dalo řešit (bez infi a jiných high end rw a uniq)? A popřípadě, co bude asi nejlepší farmící lokace pro lightning charakter - viděl bych to na aktové bosse a pak v 5. aktu Pindle, Eldritch, Shenk a WSK - ale to bude dost trvat, než se tam dokopu.
Zatím nejvyšší runa PUL a z itemů stále zoufale čekám na Titany, Shako nebo 4os Monarch které by mou hru posunuly o dost výše. Tak jsem si alespoň složil RW Treachery, které zatím vychází o něco lépe než Peace pro Amu - hlavně díky šanci na Fade, které mi maxuje všechny rezi - používáte ho někdo taky?
Bodíků zatím skoro 200, ale ťuk ťuk, snad překonám své maximum a nějakou stovku ještě přidám. GL všem!
Máte ještě někdo radu, jak by se to dalo řešit (bez infi a jiných high end rw a uniq)? A popřípadě, co bude asi nejlepší farmící lokace pro lightning charakter - viděl bych to na aktové bosse a pak v 5. aktu Pindle, Eldritch, Shenk a WSK - ale to bude dost trvat, než se tam dokopu.
Zatím nejvyšší runa PUL a z itemů stále zoufale čekám na Titany, Shako nebo 4os Monarch které by mou hru posunuly o dost výše. Tak jsem si alespoň složil RW Treachery, které zatím vychází o něco lépe než Peace pro Amu - hlavně díky šanci na Fade, které mi maxuje všechny rezi - používáte ho někdo taky?
Bodíků zatím skoro 200, ale ťuk ťuk, snad překonám své maximum a nějakou stovku ještě přidám. GL všem!
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Slw
- Minion of Destruction
a jaké máš rozložení skillů? valka nebo poisn větev? s farmením - primárním by měl být pit- sem tam je LI lučišník, v at sou LI mágové. já sem zastánce poisn větve a valku jen jako meat shield - bez infi samozřejmě
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Flame: příště to vyjde
slw: Hraju ji jako single element, takže mám max Fury, CS, LS + pár bodíků v další synergii. V další větvi klasicky po bodu do critical, penetrate, pierce + úhyby. Teď zvyšuju Valku (9) a Decoy na životy (4), abych se na tom HC cítil trochu bezpečněji Na Li používám jab, enchant, ale většinu umlátí merc - jen prostě chybí itemy, jak pro mě tak pro merce, aby bylo vše takové víc smrtelnější - ale ono to půjde
slw: Hraju ji jako single element, takže mám max Fury, CS, LS + pár bodíků v další synergii. V další větvi klasicky po bodu do critical, penetrate, pierce + úhyby. Teď zvyšuju Valku (9) a Decoy na životy (4), abych se na tom HC cítil trochu bezpečněji Na Li používám jab, enchant, ale většinu umlátí merc - jen prostě chybí itemy, jak pro mě tak pro merce, aby bylo vše takové víc smrtelnější - ale ono to půjde
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Flammeus: Škoda ho. Příště použij jinej svitek. Tento byl nějakej vadnej
DD: Hele, u rákosníka je měl za 50g / kus. Když jsem je kupoval, netušil jsem, že mi to zmrví takovej item
@Flammeus: Z te druhe stranky mince, alespon jsi jeste mezi nami a netrefilo Te to