Teda viděl jsem ve hře ledacos, ale oranžový? Nejsou to blackmushrooms ? ( z ACT1).Gryphonheart píše:Diky moc, k cemu jsou ty oranzovy muchomurky?
Otázky a Odpovědi
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Otázky a Odpovědi
Ano přesně tyhle. Je zajímavý, že i když jsem prolezl všechny místnosti, tak jsem je našel jen spolovinou postav.
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Až začneš hledat Gibbering gemstone, tak to bude ještě zajímavější...Gryphonheart píše:Ano přesně tyhle. Je zajímavý, že i když jsem prolezl všechny místnosti, tak jsem je našel jen spolovinou postav.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Tak ty sloužej k otevření "ponylevelu". Tady máš detailní popis co vše potřebuješ a kde to najít. A ten šutr je fakt vypečenej.Gryphonheart píše:Ano přesně tyhle. Je zajímavý, že i když jsem prolezl všechny místnosti, tak jsem je našel jen spolovinou postav.
https://www.diablofans.cz/whimsyshire/
- CalypsoCZ
- Fallen Shaman
- BattleTag:Calypso#2635
čau všichni,
mám dotaz - po patchi (2.4.3) mi přestal fungovat "darkD3 mod" - předpokládám, že asi nebudu sám a jistě to bude nahráním nových "grafických" dat v patchi - přesto bych se rád ujistil jestli není chyba jen u mě
díky za případnou odpověď
mám dotaz - po patchi (2.4.3) mi přestal fungovat "darkD3 mod" - předpokládám, že asi nebudu sám a jistě to bude nahráním nových "grafických" dat v patchi - přesto bych se rád ujistil jestli není chyba jen u mě
díky za případnou odpověď
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Ahoj, s timhle zamiř za autorem modu.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Quill Rat
Tak do pony lvlu jsem se dostal i po zabiti skritka s batohem a vstoupení do jeho portalu. Nic moc. Co bude se season postavou a jeho věcí z truhly? Dají se přenést na ostatní postavy?
Mapově a vzhledově to je to samé, ale názvem je to pokaždé něco jiné a mám dojem že dokonce pokaždé tam může padnout jiná unikátní věc. Sezónní postava se po konci sezóny stane nesezónní se vším všudy - pak lze věci přenést i na jiné postavy.Gryphonheart píše:Tak do pony lvlu jsem se dostal i po zabiti skritka s batohem a vstoupení do jeho portalu. Nic moc. Co bude se season postavou a jeho věcí z truhly? Dají se přenést na ostatní postavy?
-
- Quill Rat
Dík, k čemu jsou cultists pages? Mám 4 ze 6.
Je jich 7, nikoliv 6. A po nasbírání všech se splní jeden z nových achievementů z Anniversary eventu, za což je odměna portrét (rámeček). Vše je k vidění v Achievementech pod písmenem Y ve hře, tuším je to sekce General.
-
- Quill Rat
A jak je to s truhlou? Když mám u obyč postav truhlu plnou a u sezónní taky, znamená to, že se mně pak přidá v truhle místo, nebo ty sezónní věci zmizí protože je není kam uložit? A co kovář? Dal jsem mu recepty na zelený a oranžový předměty. Bude to umět i po přenosu nebo je lepší si recept schovat a naučit ho to až po přenosu?Spejbl píše:Mapově a vzhledově to je to samé, ale názvem je to pokaždé něco jiné a mám dojem že dokonce pokaždé tam může padnout jiná unikátní věc. Sezónní postava se po konci sezóny stane nesezónní se vším všudy - pak lze věci přenést i na jiné postavy.Gryphonheart píše:Tak do pony lvlu jsem se dostal i po zabiti skritka s batohem a vstoupení do jeho portalu. Nic moc. Co bude se season postavou a jeho věcí z truhly? Dají se přenést na ostatní postavy?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Po sezóně ti přijdou do pošty a máš 30 dnů na to udělat si v truhle pořádek a místo.Gryphonheart píše:A jak je to s truhlou? Když mám u obyč postav truhlu plnou a u sezónní taky, znamená to, že se mně pak přidá v truhle místo, nebo ty sezónní věci zmizí protože je není kam uložit?
Bude to umět i po přenosu.Gryphonheart píše:A co kovář? Dal jsem mu recepty na zelený a oranžový předměty. Bude to umět i po přenosu nebo je lepší si recept schovat a naučit ho to až po přenosu?
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Quill Rat
Je ve hře horadrická kostka? Dají se horší diamanty vylepšit na lepší? Co se dá vložit do socketu? Dají se vložené věci do socketu vyjmout aby se socket uvolnil, nebo už je tam navždy? Jsou ve hře runy?
- Glimmer Man
- Doom Knight
Horadrická kostka ve hře není. Ve hře je Kanaiova kostka.Gryphonheart píše:Je ve hře horadrická kostka? Dají se horší diamanty vylepšit na lepší? Co se dá vložit do socketu? Dají se vložené věci do socketu vyjmout aby se socket uvolnil, nebo už je tam navždy? Jsou ve hře runy?
Ano, horší diamanty se dají vylepšit na lepší a z lepších uděláš nejlepší.
Do socketu se dají vložit gemy, do socketu v prstenech a amuletu legendární gemy, jeden legendární gem se dá vložit do helmy a jeden z nich i do zbraně.
Ano, věci ze socketu se dají vyndat podle libosti a socket tak uvolnit. Vyndání zatím stojí nějaký zlaťáky, ale je to v symbolická částka. Do budoucna to bude zdarma.
Runy známé z Diabla II ve hře nejsou.
-
- Quill Rat
Díky, Kanaiova kostka funguje stejně jako horadrická? Ty drahokamy se zlepsuji v te kostce podobně jako v D2? Kde a jak se dají vyjmout věci ze socketu?
Na to máš ve městě artisana Jewelera, kterej se ti postará za goldy o vyjmutí gemů ze socketu i se u něj vylepšují gemy
- Glimmer Man
- Doom Knight
Jo, kostka funguje v podstatě podobně, naházíš do ní potřebuný věci a ona ti to předělá na něco jinýho podle danýho receptu.Gryphonheart píše:Díky, Kanaiova kostka funguje stejně jako horadrická? Ty drahokamy se zlepsuji v te kostce podobně jako v D2? Kde a jak se dají vyjmout věci ze socketu?
Drahokamy obhospodařuje Jeweler, taková postavička, která je ve městě. Pokud hraješ ještě kampaň, tak se s ním seznámíš někde ve druhém actu.
-
- Quill Rat
Jaký je nejlepší způsob jak zabít skřítka s batohem tak, aby zůstal otevřený portál? Mně se to povedlo jen jednou. Jak získat legendární drahokam?
-
- Quill Rat
No a dá se do toho portálu vlízt dřív než skřítka zabiju nebo mně to nepustí? Mně jde o to, že když ho killnu, tak ten portál většinou zavře.