Otázky a Odpovědi
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Xone má aktuální patch, jen tam jsou drobné změny. A chybí sezóny, ale ty přibudou v dalším patchi.
Nemám konzoli, takže tě odkážu akorát sem https://diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=141
Nemám konzoli, takže tě odkážu akorát sem https://diablofans.cz/forum/viewforum.php?f=141
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Re: Otázky a Odpovědi
díky moc
Ahoj mam dotaz ohledne diamantu nejak mi apsentuje v nabidce.D3 hraju na ps3 a myslim ze nemam moc aktualni patch protoze hraju pouze offline je tedy mozne ze v drivejsich verzich diamant vubec nebyl? Diky
To Lojza
Nevim jak starou mas verzi, ale diamanty tu od zacatku hry nebyly..a ted ti nereknu, jestli ho nepridali s prichodem datadisku nebo v nekterem patchi..
Nevim jak starou mas verzi, ale diamanty tu od zacatku hry nebyly..a ted ti nereknu, jestli ho nepridali s prichodem datadisku nebo v nekterem patchi..
Zdravím, mám dotaz ohledně exp. Mam monka ve 13Lv a dál se mi nenačítají exp body. Je možné, že mam nejakou demo verzi? Stáhnul jsem ji z battle.net
Případně kde by se dalo najít řešení.
Případně kde by se dalo najít řešení.
No dle všeho máš Starter verzi, ta tuším končí na levelu 13. A Starter verze je de facto demo verze. Takže jediné řešení je koupit si celou hru.
- Serethiel
- Quill Rat
- BattleTag:Serethiel#2441
Pusti ta to dalej ako po skeleton kinga? ak nie tak je to demo ...
-
- Quill Rat
Zdravím,
mám následující problém. Koupil jsem si Key code ze steamu. Zaregistroval D3 i datadisk. D3 normálně funguje, dostal jsem se za Skeleton kinga, ale Reaper of Soul není k dispozici. Respektive kdyz si chci vytvorit novou posatavu Paladina, vyzaduje to po mně upgrade na datadisk, kdyz ho odkliknu, přesměruje mně to na webovky kde si můžu koupit datadisk. Jenže já už tam keycode na datadisk zadal a akceptovalo mně ho to. Proč to nejde? Musím nejdřív dohrát D3 aby mně to zpřístupnilo datadisk? Jenže co ten Paladin?
Díky.
mám následující problém. Koupil jsem si Key code ze steamu. Zaregistroval D3 i datadisk. D3 normálně funguje, dostal jsem se za Skeleton kinga, ale Reaper of Soul není k dispozici. Respektive kdyz si chci vytvorit novou posatavu Paladina, vyzaduje to po mně upgrade na datadisk, kdyz ho odkliknu, přesměruje mně to na webovky kde si můžu koupit datadisk. Jenže já už tam keycode na datadisk zadal a akceptovalo mně ho to. Proč to nejde? Musím nejdřív dohrát D3 aby mně to zpřístupnilo datadisk? Jenže co ten Paladin?
Díky.
- Serethiel
- Quill Rat
Ked navstivis Battle net account manager vidis pod nainstalovanymi hrami Diablo 3 Reaper of soul alebo len Diablo 3 ?? Uz si vazne nepamatam ci bolo treba udolat diabla koli crusovi ....
-
- Quill Rat
Jestli myslíš https://eu.battle.net/account/management/d3 tak tam vidím jen D3 a moznost upgradu na ROS. Ale já už jsem tam jednou Key code na ROS dával a akceptovalo mně ho to. Dal jsem nejdřív D3, pak ROS a pak šel hrát. Kde může být chyba?
Ahoj, k vánocům jsem dostal Diablo III tu základní verzi. V pohodě jsem došel až na Desolate sands na po pár krocích se to celý sekne a konec. Došel jsem tam už se třema postavama a pokaždý se tam hra sekne a dál nic. Nevíte někdo , kde může být problém?
Dík za každou radu.
Dík za každou radu.
-
- Quill Rat
Pár stránek , max. 10 dopředu najdeš kompletní odpověď.Jery77 píše:Ahoj, k vánocům jsem dostal Diablo III tu základní verzi. V pohodě jsem došel až na Desolate sands na po pár krocích se to celý sekne a konec. Došel jsem tam už se třema postavama a pokaždý se tam hra sekne a dál nic. Nevíte někdo , kde může být problém?
Dík za každou radu.
-
- Quill Rat
Problém vyřešen. Musel jsem znovu na account manageru zadat Key code.Gryphonheart píše:Zdravím,
Díky.
- Serethiel
- Quill Rat
Thak mne by sa to hladat teda nechcelo ked si dobre pamatam robili to ovladace ne graficku kartu tak skus stiahnut najnovsie / ak mas najnovsie skus starsiu verziu/Gryphonheart píše:Pár stránek , max. 10 dopředu najdeš kompletní odpověď.Jery77 píše:Ahoj, k vánocům jsem dostal Diablo III tu základní verzi. V pohodě jsem došel až na Desolate sands na po pár krocích se to celý sekne a konec. Došel jsem tam už se třema postavama a pokaždý se tam hra sekne a dál nic. Nevíte někdo , kde může být problém?
Dík za každou radu.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Jery77 píše:Ahoj, k vánocům jsem dostal Diablo III tu základní verzi. V pohodě jsem došel až na Desolate sands na po pár krocích se to celý sekne a konec. Došel jsem tam už se třema postavama a pokaždý se tam hra sekne a dál nic. Nevíte někdo , kde může být problém?
Dík za každou radu.
Kód: Vybrat vše
https://www.diablofans.cz/forum/viewtopic.php?f=153&t=11476
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Quill Rat
Má smysl schovávat si slabší unikátní oranžový/zlatý předměty? Je pro ně v pozdější fázy nějaký využití? Respektive dají se třeba rozebrat a použít jako přísada pro kraftění? A kdy se má objevit ve hře necro?
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
1/ Ano, dají se rozebrat a použít na kraft. Třeba Hellfire amuletu.
2/ 2. polovina 2017
2/ 2. polovina 2017
-
- Quill Rat
THX, rozebírají se stejně jako všechny ostatní, nebo je jiný postup? Respektive, můžu je rozebrat u kováře hned a vznikne mně nějaký materiál který zabírá míň místa, nebo musím počkat až budu ten předmět vyrábět?
Jo rozebiraj se stejně a můžeš je rozebirat hned. Matroš se dá hromadit až do 5000 ks. Pak zabere dalšá pole.Gryphonheart píše:THX, rozebírají se stejně jako všechny ostatní, nebo je jiný postup? Respektive, můžu je rozebrat u kováře hned a vznikne mně nějaký materiál který zabírá míň místa, nebo musím počkat až budu ten předmět vyrábět?
-
- Quill Rat
Diky moc, k cemu jsou ty oranzovy muchomurky?