dawemorraless píše:@ ...
btw jaká může v LK na NM padnout nejvyšší runa neví někdo z hlavy? Tam sem se ted dosunul a budu farmit runy + nějakej ten svordík se 4 dourama.
dawe myslim že na nm LK muže dropnout max lem, z chestů.
Tes RIP, soulové jsou zla prostě, s tou konvou jsi měl tedy fkat pech, to je šilený kombo
RIP: RIP chlape, je to škoda,nicméně s bliznou to pojede, dobrá volba. A vubec se nedivím:
já dneska zaprogresoval ten a3 a co vám budu vykládat, je super mít 105 %fcr, junglí si to frčíte jak francouzký TGV, ale pak váma projedou blesky od těch *uráků a i přes 67LR co jsem měl z 816HP je něco okolo 100 a zahnědlý trenky. Tam mi fakt poprvé vylítla tepovka hoodně vysoko. LK sem nefarmil , dungy s dolkama pro organy sem taky proportil vše se staženým zadkem a prstem na fulce.
Zbýval Tranvical a rada, vlastně to bylo bez krizovky,protože sem šel fakt hodně opatrně, vyčistil sem si systematicky ten dvůr a pak si je opravdu jeden po jednom "zval" na pokec a tak jsme je za cca 15-20minut s mercem ubili. Zato pak u MEPHA byla durance hodne blbe rolnuta a musel sem ji čistit, chtel sem si odstranit toho councila vlevo samotnýho, jenže on, steroidama napichanej uber runner, šileně rychlý LI+FI ,extra strong hovado, mi při plným zdraví a bez nějakýho cizího efektu, kletby, dal téměř IK, takže sem měnil trencle podruhé a radši zkusil toho na druhé straně s lordama, no horko bylo i tam, ale ten neměl FI, takže ho hydry uflusaly a ja to utancoval.
V A4 jsem si došel pro Izuala, soulu sem naštestí moc nepotkal a držel se kraje mapy a hydry to uflusali, musim říct, že jsem si vybral dobře, jsou výborný pro HC hraní. Tíms progresem na delší dobu končím.
Na mepha sem si po těch zkušenostech moc nevěřil a tak sem chodil A1, kde je to opratoti tomu celkem sranda(relativně,ripnout lze taky moc fajnově a rychle:) )dal 100 runu na countesse, mimo hromady low a middle run padla PUL, MAL a 9 klíčů

přibylo několik levlů, něco málo droplo, už sem se na HELL trošku aklimatizoval, tak začnu pracovat na tom mephovi.