MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Fraxi..tam jde spíš o to že tam pobíhám jak ocas nemužu nic trefit a dost se mě pletou f1 atd ...s emiliem je to lepčí ale i tak noob detected na ral ort se vrhnu zítra před Durielem. Summorer dole GN HF GL
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Re: MF turnaj vol.7
Tak Duriel dole...Ale byla to rychta, ten zmetek me malem trikrat sundal, absolutne ignoroval merce a sel jen po me Ted to snad bude lepsi, nez bude dalsi pruser, s Diablem
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsem se přemohl a zkrátil si spánek na jen asi 4 hodiny a dodělal 1. akt. Během něj mě málem oddělala ta pakáž karveří v Tristramu u šampiónů, zdrhal jsem od nich s 1 hápéčkem, naštěstí bez dalšího úrazu. 14. level, Andy dole, dala žlutá h...a a mám jen 3 body za El, Tir, Eth. Pokračování bude až před Silvestrem.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Duriel je strašnej vydřiduch. Cca 30-35k mě stálo ho sundat. Navíc jsem to jednou měl akorát na flašky a zmizet v portálu.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já mám pro dnešek taktéž hotovo. Kempím na začátku A5.
Andariel - lvl 10
Duriel - lvl 18
Mephisto - lvl 22
Diablo - lvl 23
Největší sado-maso bylo s Diablem, do kterýho jsem vystřílel tak 1500 šípů. 3x mě málem sejmul. Fight trval cca 20 minut. Hodil Voulge. Z Councilů v Travi padlo ještě Breast Plate a HF hodila Thul.
MF mám 76% a zatím 10 bodů. Jo, složil jsem si Stealth, aby se líp běhalo A v A2 jsem si koupil 3 soc Composite Bow, do kterýho jsem narval Ral + perf Topaz + perf Ruby, jinak bych se asi ustřílel k smrti.
Andariel - lvl 10
Duriel - lvl 18
Mephisto - lvl 22
Diablo - lvl 23
Největší sado-maso bylo s Diablem, do kterýho jsem vystřílel tak 1500 šípů. 3x mě málem sejmul. Fight trval cca 20 minut. Hodil Voulge. Z Councilů v Travi padlo ještě Breast Plate a HF hodila Thul.
MF mám 76% a zatím 10 bodů. Jo, složil jsem si Stealth, aby se líp běhalo A v A2 jsem si koupil 3 soc Composite Bow, do kterýho jsem narval Ral + perf Topaz + perf Ruby, jinak bych se asi ustřílel k smrti.
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, taky jsem vyrazil na svou cestu za slavou již včera (protože při čtení tohoto fora to prostě nešlo vydržet ) 2,5hodiny, došel sem ke countess a tu jsem farmil s cilem ziskat runy na stealth, leaf, ancient pledge- talky(11ks) a ralky(9ks) z ni padaji jak na běžícím pásu, ostatní mnohem,ale mnohem méně, EL nemam a ta eth mi padla až na 15tý pokus a tím jsem včerejšek spokojený zakončil. 16lvl, před andy. Při nájezdech na tu countesu jsem si tak tajně maloval nějaky vzácny normal unikaty, nepadlo vubec nic a to mam 7mf z prstýnku
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
@DD: Hezky kamo...Me totez snad ceka dnes...Prvni session jsem zakoncil v LK ...Diablo bude asi taky pekna rychta, pac jsem trochu podlevelenej, nez jsem obvykle zvyklej...Snad preziju a dozenu to v A5...GL
Tak Act 1+Radament hotovo. Farmil jsem chvíli Andariel ale kromě asi 2 set a 1 unique nic moc nedala. Z countess padly Deaths rukavic, kéž by tak ještě padl belt.
- Slw
- Minion of Destruction
za chvilku mi začíná S čerty nejsou.. hmm, jen 4 runy z komtesy. jinak nic.. andy down. to repairování javelinů mě zabije. všechno jde na gamble. ani nevalím p8 - to by mě fakt odvezli. DD ty už máš Diabla? no teď už to bude možná nm andy
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Tak Diablo byl celkem na pohodu, pasticky se o nej postaraly, stacilo behat v kruzich jak magor a hazet Dropl Umbral disc a Twichtroe, zatim nejlepsi drop z Act Bosse...Jinak padl i Hawkmail, Crushflange, Blood fists a par setovek, runy mam vsechny az po AMN vcetne, chybi jen ORT...
Jde se levelit do A5
GL
Jde se levelit do A5
GL
toš gl hf a štěstí zdraví a takové ty kktiny do nového roku a k diablu, .-..ale hlavně to hf
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby chtěl někdo mrknout jak to frčím, tak streamuju. Už jsem to poladil, takže to nebude takovej humus, jako včera
Hezky...Ja mam po Nihlovi, a jsem o deset lvlu dal, ted mam ale par hodek navstevni pauzu, tak pocitam, ze me predezenes...Tak vecer v NM kapo
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak já mám taky po nihlovi a taky jdu pauzovat GL
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jj, už jsem se konečně dostal přes lvl 30 ---> Freezing Arrow Už na p8 řežu Pindla, takže teď ty expy budou jen lítat Jen by to chtělo víc many.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takové to klasické podcenění https://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/1 ... =05h06m35s
- dawemorraless
- Na-Krul
DD Rip
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ajaj kamo, letel jsi jak sip, ale koneckoncu jak Te znam, pustis se do toho s jeste vetsi vervou a brzo me predezenes...Zrovna jsem chtel psat, ze uz mam taky aspon hotovej Normal a budu se snazit k Tobe priblizit, a pak tohle
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jde o von ho Radši teď než na lvl 93 po 5k Pindl runech. To by mě fest mrdlo
Jo, dneska večer udělám první score update, tak kdo už chcete být v tabulce, tak si označte itemy a připište body
Jo, dneska večer udělám první score update, tak kdo už chcete být v tabulce, tak si označte itemy a připište body