MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
nah, no dobre, aj sa pridam. pojdem na 99% klasicku ohniva gula/snehova burka sorceress a kedze HC pre mna nepochopitelne nijako nezvyhodnujete, dam si relax v podobe SC.
budem hrat, ked si doprajem pauzu od witchera 3.
budem hrat, ked si doprajem pauzu od witchera 3.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.7
Hmm, takže potencionální velkej soupeř, superkartol píše:Ja se taky hlasim! Mozna budu mit az nebezpecne moc casu
kmotor: Taktéž vítej
Vypadá to, že konkurence bude obrovská
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Hmmmm lidí jako smetí to začíná smrdět trapkou
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
njn je to tak.Mia píše:Jako že už jsme dvě holky? super
Já se spíše obává toho, že než vyleveluju postavu ,aby mohla chodit nějakou solidní obtížnost: třeba Mefíka , tak bude už dávno poturnaji
Ale, uvidím.
Zdravíčko spolupařani. Když koukám na ten počet účastníků, tak se nedá nepřihlásit . Sice mám práce nad hlavu a zbytek času rád trávím s přítelkyní, ale třeba se trocha času na hraní najde . Ovšem moc ho skutečně nebude . ALE JDU DO TOHO!!
Neskutecna ucast, jeste jednou obrovska poklona Deamonovi za neskutecnou poradatelskou praci...
Jinak bych rad take ocenil, ze se ucastni temer vsichni sampioni let minulych, coz znaci vysokou latku a uprimne ocekavam velmi vysoke zaverecne skore, a dovolim si i tvrdit, novy rekord v poctu bodu
Samozrejme obvzlast musim privitat ucastnice nezneho pohlavi, s Miou jsem byl loni ve stejnem tymu a nedopadli jsme nijak spatne
Musim rict, ze i ja se na turnaj tesim, a temer se mi chce rict, necht hry zapocnou To ovsem nalezi pouze Deamonovi, ale myslim, ze ostry start 25. bude opravdu ostry...
Hodne stesti vsem
Jinak bych rad take ocenil, ze se ucastni temer vsichni sampioni let minulych, coz znaci vysokou latku a uprimne ocekavam velmi vysoke zaverecne skore, a dovolim si i tvrdit, novy rekord v poctu bodu
Samozrejme obvzlast musim privitat ucastnice nezneho pohlavi, s Miou jsem byl loni ve stejnem tymu a nedopadli jsme nijak spatne
Musim rict, ze i ja se na turnaj tesim, a temer se mi chce rict, necht hry zapocnou To ovsem nalezi pouze Deamonovi, ale myslim, ze ostry start 25. bude opravdu ostry...
Hodne stesti vsem
To díky moc Ale bylo to Tvojí zásluhou, já moc bodama nepřispělaRIP píše:s Miou jsem byl loni ve stejnem tymu a nedopadli jsme nijak spatne
Uvidim jak se bude dařit letos
"I shall purge this Land of the Shadow!"
- dawemorraless
- Na-Krul
Účast je brutální zdravím nově příchozí ...dneska sem dostal pár rad o DDho ohledně coldamy snad nepojde a štěstí mě neopustí tak asi pojedu jí pokud mě nedrbne v kebuli. btw Antabusi prej si vyrustal na stejný ulici jak já ...já si teda pamatuju ještě když se jmenovala Mužíkova
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Turnaj bude trvat 50 dní, což si myslím, že je dost dlouhá doba dostat se na Hell, takže neházet žito do flintyDayo píše:Já se spíše obává toho, že než vyleveluju postavu ,aby mohla chodit nějakou solidní obtížnost: třeba Mefíka , tak bude už dávno poturnaji
Takže to nebudou takový stíhací závody, jako jsme měli ve 4.turnaji?Flammeus píše:Zdravíčko spolupařani. Když koukám na ten počet účastníků, tak se nedá nepřihlásit . Sice mám práce nad hlavu a zbytek času rád trávím s přítelkyní, ale třeba se trocha času na hraní najde
Díky Taky valím oči, kolik se nás tu už sešlo a to ještě do startu zbývá 5 dní Ale jak píšeš...start bude asi hodně ostrej, i když pro mě ta zábava začne až o den později.RIP píše:Neskutecna ucast, jeste jednou obrovska poklona Deamonovi za neskutecnou poradatelskou praci...
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak, jsem rodilý Bystrčan a díky démonovi jsem zjistil, že tu máme (měli jsme, ja to teď pokazil přenusem do jiného města) docela slušnou diablofans enklávu z fóradawemorraless píše:Účast je brutální zdravím nově příchozí ...dneska sem dostal pár rad o DDho ohledně coldamy snad nepojde a štěstí mě neopustí tak asi pojedu jí pokud mě nedrbne v kebuli. btw Antabusi prej si vyrustal na stejný ulici jak já ...já si teda pamatuju ještě když se jmenovala Mužíkova
Účast je parádní a slibuje hodně nadupaný turnaj, těším se už v podstatě celý měsíc, ale tak trochu se bojím, aby mě to právě nepopravio Já to též s nejvyšší pravděpodobností odpálím až 26týho, kdy u toho budu nejspíš sedět celý den Další dny už budou mimo víkendy podstatně skromnější a složitější, nicméně nerad dělám něco napůl
jestli těch 1374 bodů dawea z minula padne, tak to bude opravdu hodně topová zaležitost, bez TM a ZOD je myslím strop 21xx bodů, tak uvidíme kdo se promění z toho "nebude moc času" na pravověrného nolifera a vyslouží si vavříny
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
No-lifer je spravnej vyraz, pac naproste vetsina z nas ma i normalni zivot krom Diabla, a napr. v mem pripade pujde vetsina hrani na ukor spanku, ktereho mam uz ted pomalu, mno uvidime...Ja se urcite ale za body nepozenu, jde mi o grailery, stejne jako Deamonovi, takze rekordy asi prenechame nekomu jinemu A on se urcite nejakej blazen najde
No zatím vypadá turnaj velice zajímavě, už se taky začínám těšit. Docela jsem zvědav na finální bilanci - jestli se nám dohromady podaří poskládat grál (u jednotlivce je to téměř nereálné).
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli turnaji budu muset zřejmě přerušit svou sedmici statečných, ale nevadí. Budu chtít hlavně něco vyzkoušet, a to něco, za co jsem už dříve soutěžil. Asi dám druhou šanci FoHerovi. Bude se jmenovat Progressor, a to proto, že vyzkouším tento model hraní:
Players 1 - normal 1. a 2. akt
Players 2 - normal 3. a 4. akt
Players 3 - normal 5. akt, nightmare 1. akt
Players 4 - nightmare 2. a 3. akt
Players 5 - nightmare 4. a 5. akt
Players 6 - hell 1. a 2. akt
Players 7 - hell 3. a 4. akt
Players 8 - hell 5. akt
Aby byla taky trochu šou.
Players 1 - normal 1. a 2. akt
Players 2 - normal 3. a 4. akt
Players 3 - normal 5. akt, nightmare 1. akt
Players 4 - nightmare 2. a 3. akt
Players 5 - nightmare 4. a 5. akt
Players 6 - hell 1. a 2. akt
Players 7 - hell 3. a 4. akt
Players 8 - hell 5. akt
Aby byla taky trochu šou.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Ahoj, tak jsem se nechal nalákat a rozhodl jsem se oprášit D2, na který jsem několik let nesáhnul. A protože už nejsem studentík, tak jsem si koupil originál z battlenetu a rovnou mi to nainstalovalo verzi 1.14B. Nějakej tip jak to downgradovat na požadovanou verzi, abych se mohl zúčastnit turnaje?
- dawemorraless
- Na-Krul
Medik.....tam bohužel možnost není ono z bnetu je vždy 1,14 ale podle mě by s tím neměl být problém v turnaji ale to musí rozhodnout Demon. Jediná možnost snad je spouštět hru přes mód manager ale netuším jestli by to šlo a jestli by ti blizzo nedal banán.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Jméno postavy opravdu odpovíva hře, na kterou se chystáš
medik01: 1.14 ničemu nevadí. Hlavní je to, aby hrál člověk solo.
medik01: 1.14 ničemu nevadí. Hlavní je to, aby hrál člověk solo.
Můžu se účastnit na sc i na hc? chci vyhrát obě skupiny
A já, jelikož budu mít pramálo času a určitě se velký výsledek konat nebude, tak pojedu HC! Jo DD a Welvete, slyšíte dobře!
Možná, že ten rekord vážně zlomím v počtu RIPů
Možná, že ten rekord vážně zlomím v počtu RIPů
tak hojná účast a ostré slova už před začátkem, dost mě narušujete plány, páč sem chtěl hrát něco dle mého naprosto přeceňovaného (a nikdy bych si netroufl na výhru), ale čím dál víc mě nutíte se na to dívat fakt jako PGNLIFER ..prasata
Hele já plánuju na 80% Berserkera na HC takže to ak žhavé nebude.