budem hrat, ked si doprajem pauzu od witchera 3.
Moderátor:Dark_Deamon
Hmm, takže potencionální velkej soupeř, superkartol píše:Ja se taky hlasim! Mozna budu mit az nebezpecne moc casu
Mia píše:Jako že už jsme dvě holky?super
To díky mocRIP píše:s Miou jsem byl loni ve stejnem tymu a nedopadli jsme nijak spatne![]()
Turnaj bude trvat 50 dní, což si myslím, že je dost dlouhá doba dostat se na Hell, takže neházet žito do flintyDayo píše:Já se spíše obává toho, že než vyleveluju postavu ,aby mohla chodit nějakou solidní obtížnost: třeba Mefíka , tak bude už dávno poturnaji
Takže to nebudou takový stíhací závody, jako jsme měli ve 4.turnaji?Flammeus píše:Zdravíčko spolupařani. Když koukám na ten počet účastníků, tak se nedá nepřihlásit. Sice mám práce nad hlavu a zbytek času rád trávím s přítelkyní, ale třeba se trocha času na hraní najde
DíkyRIP píše:Neskutecna ucast, jeste jednou obrovska poklona Deamonovi za neskutecnou poradatelskou praci...
Je to tak, jsem rodilý Bystrčan a díky démonovi jsem zjistil, že tu máme (měli jsme, ja to teď pokazil přenusem do jiného města) docela slušnou diablofans enklávu z fóradawemorraless píše:Účast je brutální zdravím nově příchozí...dneska sem dostal pár rad o DDho ohledně coldamy snad nepojde a štěstí mě neopustí tak asi pojedu jí pokud mě nedrbne v kebuli. btw Antabusi prej si vyrustal na stejný ulici jak já ...já si teda pamatuju ještě když se jmenovala Mužíkova