A za druhe, Deamon ma naprostou pravdu...Klicem k LI u trapy je jednoduse Fire blast, coz je dostatecne efektivni skill, Trapa bude velmi rychla i s prumernym vybavenim, coz se o Kick/Trap hybridu rict neda.../nezamenovat za nehratelne, o tom se tu samozrejme nebavim, jen tak pro poradek/...Kick/Trap hybrid uz ze sve podstaty potrebuje vybavu smerovanou jako mix valecnika na blizko a castera, coz je velmi obtizne optimalizovat, oproti ciste trapce, ktera na sebe nahazi itemy s + skilly a jede se...Navic obrovskym benefitem obzvlaste v MF turnaji je fakt, ze vetsina itemu s +skilly ma casto take haldu MF - dalsi vyhoda...Tim padem prochazi vsim rychleji a ZAROVEN i nachazi lepsi veci, tudiz jde postavit slusna velmi rychle...U hybrida je to samozrejme daleko tezsi orisek a v MF turnaji bych to videl jako for fun build...
Mozna ted i nekoho urazim, ale dovolim si rict myslenku, ze ZADNY melee orientovany build se v takto kratkodobem turnaji nemuze vyrovnat casterum...Tecka...Uz z principu toho, jak casteri a bojovnici na blizko funguji je to proste nemozne...
A posledni myslenka, ktera se tyka ciste me, ale ja tentokrat turnaj nepojedu...Na D2 jsem nesahl uz skoro tri tydny a nevypada to, ze by me vytizeni melo byt do blizke budoucnosti mensi, spise naopak...A jen symbolicky se ucastnit, to se mi opravdu nechce, neni to muj styl...Nehlede na fakt, ze si celkem uzivam faktu, ze mi to honeni se za expy a grailery