Diablo 2 kecání

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Diablo 2 kecání

Příspěvek od Slw » 07.12.2016, 09:30 hod.

Abuzus píše:
Welwet píše:esli všici pojedou hamra/javu/ socku tak bude thrower slušná výzva :lol:
Slw: A s Throwerem budeš mít min jednoho fanouška :-)
2 Welwet: no právě mě štve to že to pojedou "všichni"
2 Abu: :green: s tím počítám >:D takže je víceméně rozhodnuto ;) jdu študovat guide a rozvržení skillů :idea:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 07.12.2016, 20:06 hod.

Slw: ... být tebou, začal bych raději studovat náboženství...
Greenhorn s duší Throwera

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 07.12.2016, 23:34 hod.

Abu, náboženství nebrat :ble:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 08.12.2016, 14:35 hod.

Ikdyž nerad, tak jsem celkem rozhodnutý, že pojedu taky kladivouna, protože chci něco, s čím mohu farmit Mepha(H) a čarodějka je prostě moc křehká a nechci jich několik pohřbít :) Zase tolik času v tom zkouškovém nebude :) A paladin má prostě dost životů, block je snažší, odolnosti jsou díky štítům víc na pohodu :) však to všichni znáte :) ... Ale tak přece jenom do turnaje je ještě nějákej ten čas, tak se třeba rozhodnu pro něco jiného :)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Antabus
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 08.12.2016, 15:50 hod.

Hammer je postava se kterou se dá celkem jistě vyhrát, nemá slabinu, neřeší prakticky imunity, chodí si kde chce a zabije vše jak chce (hodně rychle :) ) Je i celkem dost rychlej, jen soso s telepem v interiérech je rychlejší. Když jsem hrával hodně let zpět na BN, i na vanille (clasiku bez LoDa), valil jsem hammery a tam byl kladivoun prostě největší pán.

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.12.2016, 17:51 hod.

Tak v mých očích není Hammerdin tou nej postavou na tento turnaj. Z fleku bych dokázal říct 4 lepší buildy, když člověk ví, kam s nima a sice: Cold Ama, Light Ama, Trap Assa a WC Barb. A pokud někdo hodlá z větší části runovat jen Hell Mefa, tak na 1.flek může rovnou zapomenout :)

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 08.12.2016, 18:12 hod.

Hammera sem zkoušel ....vůbec mi to nešlo fuj hnus :green: souhlasím s demonem runovanim mefa se turnaj těžko vyhraje. Když si to tak vezmu DD s amou na pindlovi Javor zalezlej v Magottu Rip povali urco tunely spousta hammeru kua (doufám že se doplazim aspoň na hell) co s tím? :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 08.12.2016, 18:53 hod.

V minulém turnaji jsem na SC hrál s hammerem a právě na Mepha se mi osvědčil :) a potřebuju na Mepha, protože dává hafo těch "základních" předmětů. Potřebuju nějáko vybavit tu trapku co jsem dohrál atd :) Jinak s výhrou stejně nepočítám :) né proto, že bych snad nechtěl, ale spíš pro to, že budu mít náročné zkouškové, takže nebude moc času... pro mě je tenhle čas v podstatě ten nejblbější :D ideál je září/říjen nebo konec února - začátek dubna :D Takže já to budu mít vyloženě jen pro sehnání nějákých předmětů no :) a ty právě z Mepha vytřískat jdou :) Navíc ještě nemám takové zkušenosti jako někteří z vás v tom MFování :) za svůj rekord považuju asi tak 200 runů na Pindla s Trapkou :D
HC grál

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 08.12.2016, 19:22 hod.

hammer : nejsilnější, to asi ne, ale na mf je dobrý. Co je nejlepší se imho nedá říct, rozhodující je, kdo sedí za monitorem :) já byl takovej kladivoun -bot - co uměl roztočit kladiva v CSku a čekal až soso otevře pečetě :D ale znal jsem pár hráčů, co hammera ovládali fakt perfektně a i na pvp to strašně dávali, musím se zopakovat, velmi silný build, bez slabiny, v turnaji rozhodně použitelný.

Když já si nemužu pomoct, Meph dává všechny ty fajn věci, co na sebe rád oblíkám, on ví, co se nosí :D a sehnat je u něj nejrychlejší cesta. Často umí vykouzlit i nějaký pěkný bižu na krk i na ruky:-) A ta jeho chesta a stojánky taky umí potěšit. Dokud nebude festovní šháčko, slušivý versa-viperko, war convers-travelerky, pasek arach-gabana, nejsem připravený zařvat v jakýsi špinavý červí díře s broukama nebo se nechat ohlodávat mrtvolama v mauzoleu :)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.12.2016, 19:58 hod.

Tak ono se to dá rozdělit na dvě skupiny lidí... Jedni jdou už od startu po prvním fleku a druzí si jdou jen for fun zahrát s nějakým netradičním buildem :) Pokud chce být ale někdo v top 3, tak se tam určitě nedostane s nějakým single target buildem nebo nějakým právě for fun.

Ale ať si každej frčí co je mu libo, když ho to bude bavit :) Ono na druhou stranu by nebylo větší satisfakce, když by třeba nějaká Kick Assa (Dragon Talon) nebo Poison Dagger Necro měli víc bodů, jak třeba Blizzna nebo Java :)

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 08.12.2016, 20:40 hod.

DD: tu javu sem vůbec nepobral proč je lepší jak hammr, řekl bych že zaostává v/lk, meffovi, chaosu .., jen pindla nemůže hammr, ale tam java má časo li imune a není to myslím vůbec best char na něj

a s tím že nejde takovejhle turnaj vyhrát jen na mefovi samo sebou nesouhlasím..ale je jasný že ta sorcka na něm vytříská za 2 týdny max a je to no :lol:

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 08.12.2016, 21:49 hod.

Jinak..když sem jsem procházel po ruinách Tristramu, nostalgicky sem se zasnil a pak vzpomínal, jak se to vlastně stalo:

https://www.youtube.com/watch?v=C8rFnefnKhA
ENJOY !
:twisted: ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.12.2016, 22:00 hod.

Ten Wirt je nejlepší :green: :green:

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 09.12.2016, 11:34 hod.

Dark_Deamon píše:Tak ono se to dá rozdělit na dvě skupiny lidí... Jedni jdou už od startu po prvním fleku a druzí si jdou jen for fun zahrát s nějakým netradičním buildem :) Pokud chce být ale někdo v top 3, tak se tam určitě nedostane s nějakým single target buildem nebo nějakým právě for fun.
Vidíš to, já to budu asi muset pojmout spíš for fun, ale né s netradičním buildem :D
HC grál

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 09.12.2016, 12:34 hod.

Obter!vr píše:
Vidíš to, já to budu asi muset pojmout spíš for fun, ale né s netradičním buildem :D
já to vezmu for fun a i s netradičním buildem ;)

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 09.12.2016, 14:25 hod.

Dark_Deamon píše: Ještě je čas ;) Všechny topicy založím tak 2 týdny před začátkem turnaje.
Démone, jsem s tím otravnej, ale kdy tedy vlastně turnaj startuje?(datum) Pudu si dneska do lékarny, tak abych věděl, kolik antabusu si ještě musím nakoupit, než to začne.... :P :twisted:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 09.12.2016, 16:32 hod.

Viděl bych to na 25.12.

GFFT
Quill Rat
BattleTag:GFFT

Příspěvek od GFFT » 10.12.2016, 04:02 hod.

S kopačkou zase můžeš skoro kamkoli a hlavně se s ní dají jet pohodově Ubery. Blbý je, že ten equip se s mf moc nekamarádí.

GFFT
Quill Rat
BattleTag:GFFT

Příspěvek od GFFT » 10.12.2016, 15:53 hod.

Sem projel ty minulá pravidla a jelikož je zakázanej respect tak to je jasná kopačka. Normal ji jde ze začátku rychleji, ale ve 3. aktu už ztrácí. Znova se začne proti trapce zrychlovat až na Hellu. A ta představa, že řešim co se všema těma imune lighting než dostanu UM runu mě moc neláká. Navíc tím, že se dá běhat relativně všude snad doženu část toho, že nebudu mít takovej mf jako trapka. Hlavně můžu docela dobře kurast na HRs.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 10.12.2016, 16:56 hod.

Mě by vážně zajímalo, jak ty Trapky hrajete, protože mi není vůbec jasný, jak můžou být LI problém. Když to vemu z pohledu Trapa vs Kick, tak je Trapa jasnej vítěz a to ve všech ohledech (rychlost, dmg, mf, survive...). Dokonce než se Kicka dostane do A5 na Hell (pokud se tam vůbec dostane :D), tak za stejnej čas není problém tam 2x od lvl 1 dostat Trapu. A i runování dává Trapce větší volnost, než Kick Asse. Nehledě na to, že s Trapou je mnohem bezpečnější hraní.
Co se týče LK...kdysi tu byl LK event, kterej jsem jako jedinej hrál právě za Trapu. Všichni ostatní jeli Blizznu a i tak jsem vyhrál. Všichni měli stejnej časovej rámec a sice 20 hodin. Mé výsledky.

A respect nepovolím, i kdybych měl být na smrtelné posteli :) Pokud někdo chce hrát obtížnější build, tak musí počítat se všemi nástrahami.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“