Season 8 - společný start
Potreboval by som pomoct s Conquestami tak si ma pridajte
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
Re: Season 8 - společný start
Glimmere ..ty už jsi nějak dal toho Beliala na čas??? To teda klobouk dolů.
Já se rozhodl skončit tuto sezonu jen záložkou. Ale i na tu potřebuju helpnout. Buď BOSS MODE nebo CHESTU.
Já se rozhodl skončit tuto sezonu jen záložkou. Ale i na tu potřebuju helpnout. Buď BOSS MODE nebo CHESTU.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Jo jo, dal jsem ho už několikrát s pár kolegy z klanu. Máme to už nacvičený, jednou já, 2x DH a čtvrtej ten, kdo to potřebuje. Většinou ho navedu aby dal nějaký supportový skill.pan HU píše:Glimmere ..ty už jsi nějak dal toho Beliala na čas??? To teda klobouk dolů.
A zrovna včera to tady s witkemcz klaplo na první pokus...
Rychlejší bude chesta... a tam bude platnější Bambinot, já tak akorát do party. Ale zase boss mode je lepší v tom, že nemusíš nic hledat a tam jsem zase se svým turbo kuřetem hodně platnej...
Nicméně poslední večery jsem na Overwatch, tak je třeba si mě objednat s časovým předstihem, páč z dobrý party se mi tam nebude chtít odcházet.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Jo, včera se zadařilo Poprvý, co mam celou Journey. Teď si dam chvíli pauzu, protože těch her, co si chci užít je moc. Sejdeme se v OW
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Koukám, že už i Glimmer Man opustil D3 . Mě už to taky nějak neláká, přešel jsem na TESO.
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
No jo, vyzkoušel jsem Overwatch a to se stalo osudným... Je to fakt hodně dobrý.wert píše:Koukám, že už i Glimmer Man opustil D3 . Mě už to taky nějak neláká, přešel jsem na TESO.
Ale ono je dobrý dát si trochu pauzu, člověk si to pak víc vychutná, až se k tomu vrátí.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
S tím návratem to bude těžký užiješ si expeni na 70 pak přijde zase rutina navíc pokud Tě baví OW .....Docela by mě zajímalo jak to teď v D3 vypadá po resetu D2 ladderu jsem celkem cucel jak moc se streamuje md2ga se chytlo.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Soudě podle mého FL tam lidí bude dost, ale hodně lidí přešlo na WoW. Legie je "back to roots", na které všichni čekali. Jo, taky jsem po naléhání ženy podlehl a nelituju
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Wowko je ....vina ale co sem tak sondoval novej datadisk se prý hodně povedl a je to i vidět nejen v mém FL. Heroesy koukám taky chytaj druhej dech už žádný q simulátor ta finanční injektaz asi pomohla.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Může to být dámský pohlavní orgán, ale společně s Hearthstone je to Blizzardí nejvýdělečnější podnik. A to je to, o co v tomhle byznysu jde.