Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
Ja pravdepodobne pojdem HC summoner necromancer. kedze je to jedina postava ktoru si pametam ako sa hrala v D2ke...a chcem mat mrte kostlivcov:)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání
To je borecJimmi píše:...a chcem mat mrte kostlivcov:)
Já si ještě počkám na svůj finální build až jak dopadne moje runování, než začne turnaj. Možnosti jsou ale jen dvě. Buď to bude Cold nebo Strafe Ama.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Já už mám také svého favorita. Jestli jej pojedu, rozhodne, jak dopadne ten můj sedmipostavový čelenž v mém grálu. Pro zvědavé, byl by to Hammerdin. Důvod? Ještě jsem ho nikdy nedotáhl až na hell.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Tak já přemýšlel, jestli bych z hecu nerozjel nějakého brutálního druida
Ale přidávám se k Fraxovi s hammeredinem ze stejného důvodu - nikdy jsem ho pořádně nejel a rád bych to změnil
Ale přidávám se k Fraxovi s hammeredinem ze stejného důvodu - nikdy jsem ho pořádně nejel a rád bych to změnil
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Zombe, kašli na hammerdina. Už jsem si ho zamluvil já. Zkus kombo Hurricane + Armageddon.
...Ancients, go, go go!
RIP: safra....arctic blast...mocnoý build jsi na mě vytáhl! ale já se tak snadno nedám!
Fraxinus: v armagedonu jsem vždycky viděl jen fustraci, mrtě bodů to sežere, nedá se tím mířít, musíš být blízko u potvor a dmg má stejně horší jak fireball
(sorry, nechcu nikomu kazit iluze, jen hald sem to musel napsat)
ps: to natrhnutí zadnice javůrkovi mimo turnaj, si teď úpně nejsem jistej kam tim míříš
Fraxinus: v armagedonu jsem vždycky viděl jen fustraci, mrtě bodů to sežere, nedá se tím mířít, musíš být blízko u potvor a dmg má stejně horší jak fireball
(sorry, nechcu nikomu kazit iluze, jen hald sem to musel napsat)
ps: to natrhnutí zadnice javůrkovi mimo turnaj, si teď úpně nejsem jistej kam tim míříš
To ja taky, proto jsem jen kulil voci
Jinak co se tyce toho gedonu je pravda, mrte bodu v tom uvaris a vysledek nikde...To uz radsi Hurricane/Fissure, taky zadnej zazrak, ale asi by to slo...
Edit: @dawe: Ty voe, Deamonovi stejne hrabne z tech vecnejch Pindlu, mozna ten turnaj ani nedokonci
Jinak co se tyce toho gedonu je pravda, mrte bodu v tom uvaris a vysledek nikde...To uz radsi Hurricane/Fissure, taky zadnej zazrak, ale asi by to slo...
Edit: @dawe: Ty voe, Deamonovi stejne hrabne z tech vecnejch Pindlu, mozna ten turnaj ani nedokonci
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: Nemyslel jsem nic obscénního. Prostě si udělají miniturnaj jeden na jednoho. Jeden HC, druhý SC.
Jinak ten Armageddon jsem jednou jel. Pravda, bylo to přes hamachi spolu s Raisen, ale vymaxovaný se mi nezdál až tak slabý. Mrtě bodů sežere naprosto jakýkoliv nasynergovaný skill, chceš-li mít zabijáka. Jen tu asi záleží na povaze hráče a herním stylu, co vyhovuje. Nezapomínejte, že ty padající balvany zasáhnou celkem velkou plochu. DMG tak dostane každá potvora v rozsahu tak zhruba poloviny poloměru meteoru. S oakem nebo lykantropií to půjde postavit tak, aby takový dudu něco vydržel.
Jinak ten Armageddon jsem jednou jel. Pravda, bylo to přes hamachi spolu s Raisen, ale vymaxovaný se mi nezdál až tak slabý. Mrtě bodů sežere naprosto jakýkoliv nasynergovaný skill, chceš-li mít zabijáka. Jen tu asi záleží na povaze hráče a herním stylu, co vyhovuje. Nezapomínejte, že ty padající balvany zasáhnou celkem velkou plochu. DMG tak dostane každá potvora v rozsahu tak zhruba poloviny poloměru meteoru. S oakem nebo lykantropií to půjde postavit tak, aby takový dudu něco vydržel.
...Ancients, go, go go!
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Rip čéče nevim když sem s ním mluvil naposled tak vypadal na pindla nadrženě kua samej hammer soso.... No ještě si o tom dudu něco pozjistuju.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
každopádně už by se mělo začít, nevím esli potom bude chu´t něco dělat...a hokna je čím dál horší a horší a času méně
Ja jsem taky pro, nadrzenost na turnaj tu z lidi primo strika
@dawe: To je vzdycky, pak da standartnich 7k runu za tejden, povede, rekne, ze ho to nebavi pac nepada hafo graileru a bude zkouset neco jinyho
@dawe: To je vzdycky, pak da standartnich 7k runu za tejden, povede, rekne, ze ho to nebavi pac nepada hafo graileru a bude zkouset neco jinyho
Welwet píše:ale zase je fakt že natrhnout pr*el SC javorovi za HC by byla sranda..
Fraxinus píše:To by bylo skvělé zrealizovat někdy v době mimo turnaj.
dawemorraless píše:Rip čéče nevim když sem s ním mluvil naposled tak vypadal na pindla nadrženě
RIP píše:Ja jsem taky pro, nadrzenost na turnaj tu z lidi primo strika
...že bych jel Bonera?
- dawemorraless
- Na-Krul
@Zomb
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To jako fakt chcete začít turnaj třeba už od 1. prosince? Jsem právě myslel, že by to bylo lepší nejdřív až po Vánocích, kdy je od všeho klid.
Ja nevim, jak ostatni, ale ja jsem pro
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- dawemorraless
- Na-Krul
tak nějaký mini turnaj by nemusel být špatný třeba HC dudu necro barb only? to pravý ořechový bych osobně nechal na 1.1. či 25.12
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych ještě měsíc počkal. Uteče to jak nic
Nazdar vespolek. Kdyby byla možnost tak se do turnaje přidám.
Pravděpodobně bych vzal trapku nebo kicku. Těžko říct, každopádně HC.
Tady na fóru jsem sice novej, ale něco nahráno (naRIPováno) mám.
Pravděpodobně bych vzal trapku nebo kicku. Těžko říct, každopádně HC.
Tady na fóru jsem sice novej, ale něco nahráno (naRIPováno) mám.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele: