Určitě ano, jenže s tím moc udělat nechce, protože změny aby byla většina hráčů Diabla spokojena, na to už asi prostě nemá Blizzard prostředky, nebo je jeho vedení proti tomu dál do Diabla 3 investovat a předělávat ho nějak zásadně. Fan boys(kterých je tu menšina) tady na Diablofans bohužel dlouhodobě nejsou schopní pochopit proč více lidí stále opakovaně Diablo 3 kritizuje. Je to z důvodu že jim Diablo 1 a 2 přirostlo k srdci, tyto hry hráli třeba víc jak 10 let a prostě chtějí aby bylo Diablo 3 dobré a hráli ho léta tak jako Diablo 2 a 1. Proto jsem třeba také začal hrát poslední sezónu, bohužel mě to opět rychle přestalo bavit.Ksinbad píše: Všímá si Blizzard kritiky hráčů na svých webových stránkách?
Můžete si tady psát kolik oslavných témat na blizzcon chcete , ale negativní komentáře budou vždy, protože většina Diablo fans tady i ve světe je prostě nespokojena. Stačí se podívat kamkoliv na fóra, včetně officiálních.
Witekcz, to už se tu teď bude vyhrožovat dokonce banama za názory? Chápu že tě to třeba štve když vynakládáš svůj čas a píšeš články ale svou prací na webu oblíbenost u Diabla 3 nezvedneš. Takže počítej s negativními komentáři i nadále a tento trend se bude spíš zvyšovat když jsem viděl ty další vlny nevole po tom co lidé viděli Darkening of Tristram.
Co se týče objektivního článku o spokojeností fanoušků Diabla 3, toho se tu asi Ksinbad nedočkáš Jednak z důvodu že jsme spíše informativní stránka, které pouze referuje o změnách, jednak z důvodu že jsem "official fanpage" a tudíž se zdejší vedení bojí napsat něco takového aby to tak bylo i nadále. Já se snažil být objektvní alespoň na fóru a víš jak to dopadlo...
K poslednímu patchu:
Na obsahu nevidím nic špatného, je to jen patch od toho člověk nemůže čekat nic moc nového. Na patch to je ještě dost změn když to člověk porovná s jinými hrami. Jen teda absolutně nechápu proč ten jejich remake event bude přístupnej pouze v lednu.Je to spíš předělaná katedrála a par aktuálních lokací, takže nic extra, tak nechápu ten důvod proč jen v lednu. Předpokládám, že to v budoucnu bude možné zahrát kdykoliv.