Ja nemám absolutne nič proti tomu že tie skilly zobrali z D2 ja som proti tomu aby si za to pýtali nejaké peniaze (ak si za to budu pýtať nejaké prachy) prečo?firdecek píše:Mě se líbí, že cokoliv Blizz udělá, tak je to prostě špatně. Když jde svou cestou a zkouší novinky oproti D2, tak je to špatně (u některých věcí uznávám zaslouženě). Když hráčům na jejich brek dodá skilly u nekra, které jsou i v D2, tak je to zase špatně, protože je to vlastně "vykradění D2", že? Oni samozřejmě mohli vymyslet nové skilly, ale právě těm ubrečeným D2 fanouškům chtěli dát to, na co tak naříkají. A zase špatně. D1 remake v novém kabátě, špatně. My chceme D2 remake - a k čemu? zase by to bylo špatně, protože to prostě není D2 (skill tree atd.). Já jsem D2 hrál mnoho let, D1 taky mimochodem. Prostě Diablo komunitě se člověk nezavděčí...
Pretože ta postava je z D2 skilly budu rovnako nič nové len okopírujú za to hádam nechcú prachy keďže to je podobné vylepšenie ako väčšie patche do D3
väčší priestor v truhle, rámečky, krídla kravinky to všetko dávali ako patche preto ani za to by si nemali pýtať prachy.
Remaster D1 za to si prachy pýtať môžu ale len od tých ktorý si chcú zahrať D1 v remasteru. Nie že do tej ceny zahrniem aj "novu" postavu necra.