Nevím, představí to s dalšíma novinkama dnes večer.HELLERcz píše: A ty challenge rifty jsou co za výmysl ?
Blizzcon 2016 ...Navrat legendy ? + Anketa
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Re: Blizzcon 2016 ...Navrat legendy ? + Anketa
Sarevok
Přesně tak. Vůbec se jim nechce s hrou něco dělat. Necromancera vyhlásili, protože s něčím k tomu výročí přijít museli, ale hra zůstane nadále stereotypní a beze změn. Když se nad tím zamyslíte, tak je od Blizzardu vychytralý a zároveň pěkně hnusný. Za absolutní minimum práce jim podle mě nadpoloviční většina hráčů, kteří si koupili D3 + datadisk vysolí 20 Euro.
Přesně tak. Vůbec se jim nechce s hrou něco dělat. Necromancera vyhlásili, protože s něčím k tomu výročí přijít museli, ale hra zůstane nadále stereotypní a beze změn. Když se nad tím zamyslíte, tak je od Blizzardu vychytralý a zároveň pěkně hnusný. Za absolutní minimum práce jim podle mě nadpoloviční většina hráčů, kteří si koupili D3 + datadisk vysolí 20 Euro.
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
no popravde ja se celkem tesim. Necro bude fajn,pokud ho poradne vybalancujou. Mohly by i pozmenit skilly u WD a pretahnout je na necra + novy... no uvidime co odhali dneska vecer... jinak remake D1 mi nevadi,spis taky naopak...ja si klidne zaplatim, pro me je porad Diablo serie srdcova zalezitost. takze asi tak
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
Ja doufam ze po necrovi budou pribejvat i dalsi stary postavy z D2 LoD . Hlavne asska to by bylo pecka . Nakopat vsechny demony do zádele
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
kaharin: Assa asi těžko, když DH je směs Amazon a právě Assy. To, že 70% skillů u DH a ostaních postav je k ničemu už je věc jiná.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No já si právě myslím, že do Diabla budou přidávat další a další charaktery. Očividně se na příběh už vyprdli a věnují se pouze Adventure módu. A stejně jako v HoTS se neustále rozšiřují hrdinové, proč by to nešlo v Diablo? Přibude Druid, přibude Assasin a možná další. Podle mě veškerý budoucí content bude dodáván právě v těchto balíčcích. Na konci té presentace přece jen ten týpek říkal, že mají s Diablem velmi dlouhodobé plány...
Jo tak jeste pridat daily questy a pak automaticke chozeni jako je tomu u japan korean her :-D
Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého EVA-L09 pomocí Tapatalk
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Já pořád doufám že ohlásí nějakou bombu a hlavně že to vydají krabicově... další CE do sbírky by se mi hodila
Těď už těžko něco ohlásí, to by to bylo na opening ceremony.
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
no uvidime co oznami dalsiho dneska v noci
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
Dneska nemaj nic oznamovat, pokud se nepletu je tam už jen hodina otázky a odpovědi.
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
neohlasia nic
a niet toho HYPE co bol posledne 2-3 tyzdne tak pochybujem ze by ohlasili vobec nieco
to D1 je cista zlatanina par levelov z D3 s minimalnymi obnemami a trochu prerobenymi bossmi. to im nemohlo trvat viac nez mesiac
a ako tu uz nietko spominal tak to ze necromancer nevyjde skor ako 3Q 2017 znamena len jedno, vobec na tom este nerobili, dali dokopy par konceptov, mueller nakreslil 2-3 arty a pozliepali demo na blizzcon, koncept necromanera ktory mali v talone mozno este od vanilly
vobec by som sa nedivbil keby sa do hry dostal aj Archivist (pamatnici spominaju na 1.aprilovy zart este hadam spred 5 rokov dozadu ked nas namotali ze v d3 bude tato postava, dokonca jej urobili cely skill system kuziel a pasiviek) a najsmutnejsie je na tom to ze s tymto zartom mali viacej roboty ako s necromancerom ktoreho nam vcera akoze predstavili
edit : ooo prepacte aby sa na mna neurazli tak 95% prace vynalozili na cinematic, aby nas vsetkych ohurili
a niet toho HYPE co bol posledne 2-3 tyzdne tak pochybujem ze by ohlasili vobec nieco
to D1 je cista zlatanina par levelov z D3 s minimalnymi obnemami a trochu prerobenymi bossmi. to im nemohlo trvat viac nez mesiac
a ako tu uz nietko spominal tak to ze necromancer nevyjde skor ako 3Q 2017 znamena len jedno, vobec na tom este nerobili, dali dokopy par konceptov, mueller nakreslil 2-3 arty a pozliepali demo na blizzcon, koncept necromanera ktory mali v talone mozno este od vanilly
vobec by som sa nedivbil keby sa do hry dostal aj Archivist (pamatnici spominaju na 1.aprilovy zart este hadam spred 5 rokov dozadu ked nas namotali ze v d3 bude tato postava, dokonca jej urobili cely skill system kuziel a pasiviek) a najsmutnejsie je na tom to ze s tymto zartom mali viacej roboty ako s necromancerom ktoreho nam vcera akoze predstavili
edit : ooo prepacte aby sa na mna neurazli tak 95% prace vynalozili na cinematic, aby nas vsetkych ohurili
:D To sedí...NargarotH píše:http://i.imgur.com/M8r8eN9.jpg
Tak som sa konecne odhodlal napisat keby neohlasili necra tak tento blizzcon pre mna by ani nemusl byt tie ostatne veci co sa snimi chvalili tam ani nemuseli davat teda nemali co ineho tak nam ukazali aspon co pre mna by davalo zmysel normalne v patchi bez neakych ovaci. Chvala bohu ze som nekupil ten virtual tiket, Hots ma nazaujima, overvach strielacky neviem hrat nemam uz take reflexi ako 15 rocne ucha, wowko som nikdy nehral , starcraft ma nebral hearstone som hral tak neak na zaciatku takze pre mna bol priorita diablo ale ako nam ukazal sam blizzard 20 rokov ich milacika im stal za 5 minut na konci open ceremonialu no sa ani necudujem uz tomu po zverejneni cisel kolko ludi hra overvach , a wowko tak diablo je pre nich uz iba privesok niekdajsej slavy. Co je skoda.
Ale : Lineage ethernal, lost ark alebo mu legend sa blizia tak sa uvidi.
Uzatvorenie ankety s mojej strany vyhrali ludia co hlasovali za Nic. pretoze 1 postava a to este niekedy v druhej polovici roka 2017 je nic. Na to ze naberali ludi na novy diablo projekt a druhy team na 3jku. Treba zistit ci ludia co robia na diablo 3jke su neni udrzbar a upratovacka a nemaju kancl u wciek v blizzarde.
Zaverom velke ocakavania som nemal ale v kutku som dufal ze bude plnohodnotny datadisk , a po hype som im veril na novu Diablo hru. po zaciaku zaberu na kocku kde bola 4 som bol odpaleny a po 5 minutach na zaveru som ostal pol hodku cumiet na monitor s otakzu : Vazne blizzard ? Vazne ?
No co uz rekreacne sem tam diablo ked sa naskytne nieco na urovny tak si to dam. Nekra si zahrame druhy rok po blizzcone 2017 kde nam oznamia paladina na 2018.
Zdarec a silu
napisane : na mojom PC s klavesnicou: Razor ktora svieti na modro
Ale : Lineage ethernal, lost ark alebo mu legend sa blizia tak sa uvidi.
Uzatvorenie ankety s mojej strany vyhrali ludia co hlasovali za Nic. pretoze 1 postava a to este niekedy v druhej polovici roka 2017 je nic. Na to ze naberali ludi na novy diablo projekt a druhy team na 3jku. Treba zistit ci ludia co robia na diablo 3jke su neni udrzbar a upratovacka a nemaju kancl u wciek v blizzarde.
Zaverom velke ocakavania som nemal ale v kutku som dufal ze bude plnohodnotny datadisk , a po hype som im veril na novu Diablo hru. po zaciaku zaberu na kocku kde bola 4 som bol odpaleny a po 5 minutach na zaveru som ostal pol hodku cumiet na monitor s otakzu : Vazne blizzard ? Vazne ?
No co uz rekreacne sem tam diablo ked sa naskytne nieco na urovny tak si to dam. Nekra si zahrame druhy rok po blizzcone 2017 kde nam oznamia paladina na 2018.
Zdarec a silu
napisane : na mojom PC s klavesnicou: Razor ktora svieti na modro
- Still-Alive
- Doom Knight
Na tom opening ceremonialu říkali že nás čekají ještě nějakéí další novinky a screeny prý taky něco skrývají, tak se uvidí.....
Ale taky tomu už nějak nevěřím
Ale taky tomu už nějak nevěřím
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Pár informací ohledně Challange rifts (dole v článku)
https://www.diablofans.cz/diablo-predna ... lofans-cz/
https://www.diablofans.cz/diablo-predna ... lofans-cz/
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Je tam hodinový dev talk, kde mají oznámit další novinky.Javurek píše:Dneska nemaj nic oznamovat, pokud se nepletu je tam už jen hodina otázky a odpovědi.
Mě stejně ta 4ka na té kostce na začátku Opening Ceremony nedá spát... A celý ten necro je takový divně"splácaný". Kéž by to na konec tím D4 rozsekali...
- Still-Alive
- Doom Knight
D4 je totální nesmysl, vem si jak dlouho uběhlo mezi D2 a D3....
D4 by bylo jen přeskinované D3 v bleděmodrém.
To už mi teda větší smysl dává datadisk (ve který pořád doufám).
D4 by bylo jen přeskinované D3 v bleděmodrém.
To už mi teda větší smysl dává datadisk (ve který pořád doufám).