Čím měně mám na D3 času tím víc přemýšlím o buidu nějaké postavy, zaměřeným čistě na ultra rychlé farmění Bounty, nižších T či GR.
Záměr není se dostat do nějakých top 100 nebo o sezonu, ale v nesezónním.
Teoreticky sestavuji Monka, Deamonhuntera nebo Witchdoctora .
Napadá mě něco třeba jako http://www.d3planner.com/775997056
Co vy na to ?
Farmící build na nižší T sigleplayer
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Farmící build na nižší T sigleplayer
není problém dělat one punch monka - se zvonem (+ zbraň na 100crit šanci), nebo jet ltk - kopacího monka s tím prstenem co máš v kostce, buildy najdeš na df.com, tak jak to máš to nebude nix extra, principielně se jede bez generátoru, jedna rána posbírat šrot a port na další elitu
rozhodně bych zařadil in-geom meč kterej ti sníží cooldowny na nulu, atd atd
netřeba uvažovat o nižších T, bez problémů lze rychle farmit i T13
wd lze taky udělat velmi rychlé pomocí hex - kuře se 100% ms
já pro rychlofarmu na ns používám bombardovacího cruse, rychlost na koni a to že vše umírá jen co profrčím je prostě brutální
rozhodně bych zařadil in-geom meč kterej ti sníží cooldowny na nulu, atd atd
netřeba uvažovat o nižších T, bez problémů lze rychle farmit i T13
wd lze taky udělat velmi rychlé pomocí hex - kuře se 100% ms
já pro rychlofarmu na ns používám bombardovacího cruse, rychlost na koni a to že vše umírá jen co profrčím je prostě brutální
To právě chci dosáhnout ideálně nějakou pasivní aurou. Nejde obecně o postavu, která dá IK čemukoliv, případně zmlátí elitní pack na hranici IK. Ale musí to být rychlý běžec a ta aura aby nemusel honit mobky po všech čertech. Nejde totiž jen o rifty, ale i bounty .hulkxxxl píše: vše umírá jen co profrčím
Jak píšeš buildů na speedruny rift je přehršel, ale na třeba bounty se ta rychlost neprojeví. Klasika zabij 150x mobek + 1x elitku \ vyčisti druhé podlaží případně takové ty osvoboď 5x vesničany.
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
asi bych se přeorientoval na toho cruse místo aury jsou sice thorns a barely co samy padají z nebe ale účel to plní
akorát mě napadlo za monka bych asi skusil Tempest rush, podpořený prstenem a gemem na prachy atd (+ jsou i bracery na speed za zničený předmět)
můžeš utíkat, možná to podpořit nějakou dotkou (pain nebo toxin třeba) a pak jak najdeš elitu tak u ní bouchnout a běžet dál
jen nevím jestli nebodou fofry se spiritem ale teďka lze narvat žlutej šutr do helmy tak by to mělo bejt košer
akorát mě napadlo za monka bych asi skusil Tempest rush, podpořený prstenem a gemem na prachy atd (+ jsou i bracery na speed za zničený předmět)
můžeš utíkat, možná to podpořit nějakou dotkou (pain nebo toxin třeba) a pak jak najdeš elitu tak u ní bouchnout a běžet dál
jen nevím jestli nebodou fofry se spiritem ale teďka lze narvat žlutej šutr do helmy tak by to mělo bejt košer
Pro mě je na to nejlepší DH multishot, na nižších tormentech mobky ani neuvidíš, padaj dřív než se ti dostanou na obrazovku .
U mna najlepsie Wizard explosive blast - chain reaktion - TAL Rasha + 2 SET SAGE (+1DB) Je vela variacii.
napr http://www.diablofans.com/builds/84160- ... -sagerasha
ale ja ho hram na GR 60-65 - s Furnace+Aquila Cuirass + Cindercoat.
na Bounty s In-geom + goldwrap, ak chces richlost tak namiesto Nemesis das Warzechian bracers.
Zapnes autocast cez numlock na EBlast a FNova a len utekas a za tebou spust.
napr http://www.diablofans.com/builds/84160- ... -sagerasha
ale ja ho hram na GR 60-65 - s Furnace+Aquila Cuirass + Cindercoat.
na Bounty s In-geom + goldwrap, ak chces richlost tak namiesto Nemesis das Warzechian bracers.
Zapnes autocast cez numlock na EBlast a FNova a len utekas a za tebou spust.
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Rud ... o/82198708 - Jade moj milasik.