Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
Dik za reakce hoši, btw taky jedu SC grál, už mi chybí asi jen 5 věcí tak to snad nějak doklepu už
HC Grál od 18. 2. 2019
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Diablo 2 kecání
Crec a co Ti chybí pokud to není tajný @ rip okusil v superunique turnaji a bavilo...mám tam ještě 4 živý chary který pravděpodobně zrakvím (s tím že to zkusím dojet) až se mi trochu omrzí soso
Naposledy upravil(a) dawemorraless dne 03.11.2016, 21:35 hod., celkem upraveno 1 x.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Nejedu teda runewordy, o to mám grál ochuzený, jinak mě chybí DW, The Cranium Basher, Dragonscale, Tyrael's Might a Zodka. Je ale pravda, že to beru zpětně co mi padlo i v době kdy sem hrával na realmech.
HC Grál od 18. 2. 2019
- dawemorraless
- Na-Krul
Zodku (2hou) mám z pitu z nějakýho creepa na p7:)
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
To už dropls 2? Tak to congrats, lucker Mě naposledy potěšily 2 stormlashe do grálu. Momentálně běhám tunely, tak snad se zase něco poštěstí
HC Grál od 18. 2. 2019
- dawemorraless
- Na-Krul
Crec 1 v únoru wsk 2 assa p3,2 v říjnu pit 1 assa p7 tento rok já vim hroznej haluzář...GL
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že je to Tyrael's + nějaké 4 itemyCrec píše:Dik za reakce hoši, btw taky jedu SC grál, už mi chybí asi jen 5 věcí tak to snad nějak doklepu už
@DD: Přesně tak, jsou to: DW, Dragonscale, The Cranium Basher, Tyrael's a Zod
HC Grál od 18. 2. 2019
- dawemorraless
- Na-Krul
Ty jo dneska mě ta hra hrozně provokuje to je samá thunder maul bloodlord skull lich wand sacred armor ale aby to padalo ve zlatém provedení to ne a co teprv těch 5 klíčů s nihlataka co sem si dal dneska za úkol to bude masíčko
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Mno vidis, u me je to sama Giant skull, Corona, Legendary mallet, Myrmidon greaves a taky ne a ne nic padnout Ale Ty s Tvoji klikou nakonec neco dropnes, ale ja jako vzdycky vostrouham
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak ty tvoje první 3 by taky bodli GL
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak stezovat si se vyplati , padla v poslednich par runech z Bossaka Oblivion knightu...
Jinak cile bylo dosazeno a po dvou mesicich konecne nove maximum, lvl 97
Co a jak droplo udelam asi souhrn v mem Avengers threadu, musim v tom zacit delat poradek, uz je to hruza
Edit: @dawe: Ono by bodlo vsecko
Edit 2: Jo, rychly vypocet napovida, ze na lvl 98 bude potreba JEN cca 1200 runu...To jde...Muj puvodni vypocet na lvl 97 byl zalozeny na tom, ze jsem behal pouze Infector a Viziera, pak jsem ovsem preci jen zaclenil i Lorda de seis a Diabla a expy se prakticky zdvojnasobily a rychlost moc nesnizila, takze jsem to zmenil na full runy...
Jinak 98-99, pokud na to kdy dojde bude ciste p1 sealove/p7 Diablo, u 97-98 se budu drzet toho, co jsem behal ted, tedy p8 full run
Jo, a abych shrnul, jak davaji sealove - maji to pekne rozdelene, Infector dava itemy, Vizier runy a Lord de Seis pres drzku
Jinak cile bylo dosazeno a po dvou mesicich konecne nove maximum, lvl 97
Co a jak droplo udelam asi souhrn v mem Avengers threadu, musim v tom zacit delat poradek, uz je to hruza
Edit: @dawe: Ono by bodlo vsecko
Edit 2: Jo, rychly vypocet napovida, ze na lvl 98 bude potreba JEN cca 1200 runu...To jde...Muj puvodni vypocet na lvl 97 byl zalozeny na tom, ze jsem behal pouze Infector a Viziera, pak jsem ovsem preci jen zaclenil i Lorda de seis a Diabla a expy se prakticky zdvojnasobily a rychlost moc nesnizila, takze jsem to zmenil na full runy...
Jinak 98-99, pokud na to kdy dojde bude ciste p1 sealove/p7 Diablo, u 97-98 se budu drzet toho, co jsem behal ted, tedy p8 full run
Jo, a abych shrnul, jak davaji sealove - maji to pekne rozdelene, Infector dava itemy, Vizier runy a Lord de Seis pres drzku
- dawemorraless
- Na-Krul
GZ a GZ btw vyplatí z 10 runů na Nihlataka 3 klíče ted pár tunelů pak klíče a 3 kola hellfiru.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Jo klice To uz jednu sadu susim tak rok dva, od ty doby, co jsem dostal od Uber Duriela na p8 idiot pres drzku
Jinak ja behal klice vsechny s trapou a bylo to v pohode
Jinak ja behal klice vsechny s trapou a bylo to v pohode
- dawemorraless
- Na-Krul
taky běhám klíče s trapou občas Nihlatak pozlobí ale v poho. Hellfire mi chybí už jen na assu pala amu.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Ber jsem ve své hře neviděl už ani nepamatuju. Gratulace k 97. Nepamatuju, že by tu měl někdo stejnej nebo vyšší lvl a to sem chodím už nějakej ten pátek. Teď už "jen" ty dva poslední kroky
Dik
Ono je to spis dane tim, ze to tady moc lidi nepovazuje za lukrativni Chci rict, moc to nikoho nelaka...Ale pro me je to jedna z nejvetsich challengi v Diablu a proto toho chci dosahnout
Jinak 96-97 byla celkem pohoda, dalo by se to i za 14 dni/tri tejdny, pokud by to clovek rval fakt 10 hodin v kuse jako driv v prubehu MFO...Jenze jak je vidno i na mem prikladu, to cloveka dokaze pekne vodkourit a znechutit mu D2...Takze to chce nejaky kompromis, jako je treba stara dobra klasika
Nevim, jak bude ted motivace, ale ta 98cka by jeste nemusela byt tak hrozna, pocitam nekdy v lednu/unoru by to mohlo klapnout, ta drina nastane az potom
Snad obcas neco padne jako doted, cloveka to udrzi motivovat trochu dyl...Zitra udelam update v Avenger threadu
Ono je to spis dane tim, ze to tady moc lidi nepovazuje za lukrativni Chci rict, moc to nikoho nelaka...Ale pro me je to jedna z nejvetsich challengi v Diablu a proto toho chci dosahnout
Jinak 96-97 byla celkem pohoda, dalo by se to i za 14 dni/tri tejdny, pokud by to clovek rval fakt 10 hodin v kuse jako driv v prubehu MFO...Jenze jak je vidno i na mem prikladu, to cloveka dokaze pekne vodkourit a znechutit mu D2...Takze to chce nejaky kompromis, jako je treba stara dobra klasika
Nevim, jak bude ted motivace, ale ta 98cka by jeste nemusela byt tak hrozna, pocitam nekdy v lednu/unoru by to mohlo klapnout, ta drina nastane az potom
Snad obcas neco padne jako doted, cloveka to udrzi motivovat trochu dyl...Zitra udelam update v Avenger threadu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsem tu založil topic, kde měly být chary s nejvyšším levelem. No, moc jich tam není Navíc ten topic je už hodně vousatej. https://diablofans.cz/forum/viewtopic.p ... 38#p114838
V lednu/únoru počítej s MF turnajem
V lednu/únoru počítej s MF turnajem
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak doufám že se Ripe dařilo u mě jen griffon + steelrendy jinak nic co by stálo za řeč Nihlatak opět žgrdil tak snad zítra nějakej ten hellfire snad už dopadne. At se daří všem itemhunterům
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIP píše:... Infector dava itemy, Vizier runy a Lord de Seis pres drzku ....
CONGR! nechceš si odpočinout u Septaviratu? Už se těším, jak se budeš vztekat s Throwerem proti PI na Hellu :-)
Greenhorn s duší Throwera