Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
Supr cupr Circlet, jen spatna klasa Byt to tak Palach,Necro nebo Sosa, bylo by daleko vic radosti
Re: Nejkvalitnější věci z monster
To je takový ten pocit , když vidíš ty staty které se ti narollují ale v konečném rozhodnutí zjistíš že D2 vyvojáři si asi ujížděli na kokainu a vše ostatní je oproti Shaku špatné
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIP: oou, těsně vedle. On i Barbar by se z toho mohl radovat. Tohle se vidí málo, škoda.
Greenhorn s duší Throwera
@M4rth: Mno, tak Shako neni vzdycky idealni volba, a jakykoliv char, ktery potrebuje hodne FCR a zaroven kali na MF (life a mana se daji nahnat taky jinde) by za to byl spokojeny, ono treba soso s 200%FCR breakpointem nebo kolik to presne je jde udelat s Shakem dost tezko
- Slw
- Minion of Destruction
100% souhlas. takhle to zbývá zařadit do kategorie kuriozitAbuzus píše:RIP: oou, těsně vedle. On i Barbar by se z toho mohl radovat. Tohle se vidí málo, škoda.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Moc pěkná čelenka ...s těma jako jedinýma chodím k Charsi není nad ranní runování hlavně když padne grailer (tento víkend už 4) ...se mi pak má chtít někam jít GL všem co huntí
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
@dawe: Gratulace, tahle plecka mi samozrejme jeste v 1.13 chybi ...Mas asi vsechnu moji kliku, pac ja uz nevidel grailer tak poslednich cca 7k runu
Ale celkem se hejbu smerem k te 97ce, uz JEN 80M
Ale celkem se hejbu smerem k te 97ce, uz JEN 80M
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Ty už máš 97?
Přes prodlouženej víkend jsem doploužil svých 7 statečných přes normal....jsem zvědavej, až budou na hellu, co tam najdou. Doufám, že ne prd.
Přes prodlouženej víkend jsem doploužil svých 7 statečných přes normal....jsem zvědavej, až budou na hellu, co tam najdou. Doufám, že ne prd.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- dawemorraless
- Na-Krul
RIP tak tobě toho chybí určitě min jak mě. Nicméně s tou soso toho padá mraky a odsipa to fakt rychle i na p8. Trochu sem ubral na fcr a přidal mf. Ještě budu ladit gear ale až zkusím nejakej craft. Včera mě hodně potěšil jewel kerej sem neměl.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
@Fraxi: Ne , psal jsem hybu se smerem a ze mi chybi jeste 80Mega...Ale do 10 dnu, pokud nehebnu to tam bude, ted jsem se do toho zase trochu oprel, od vcerejska cca 25M za mnou
Tvuj quest sleduju a ctu, je to supr pocteni, jen jsem jeste nebyl schopnej na to nejak zareagovat, promin
@dawe: Vsak mrkni do meho podpisu na Avenger thread, jsou tam vypsany, je to 12 unikatu, sety a runy mam vsechny
Edit: Teda musim rict, ze ty cervici jsou pekny podrazaci, ted mi jeden jejich Boss v River of flame zalez pred smrti do zeme a misto toho, aby se objevil pak zpatky jako vzdycky se objevil pres lavu na druhe strane, hajzlik jeden...Moc mu to ale nepomohlo
Tvuj quest sleduju a ctu, je to supr pocteni, jen jsem jeste nebyl schopnej na to nejak zareagovat, promin
@dawe: Vsak mrkni do meho podpisu na Avenger thread, jsou tam vypsany, je to 12 unikatu, sety a runy mam vsechny
Edit: Teda musim rict, ze ty cervici jsou pekny podrazaci, ted mi jeden jejich Boss v River of flame zalez pred smrti do zeme a misto toho, aby se objevil pak zpatky jako vzdycky se objevil pres lavu na druhe strane, hajzlik jeden...Moc mu to ale nepomohlo
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Ups, chybička se vloudila.
Ale ten circlet....ten bych chtěl také. Podobný případ byl, když mi padl v tom mém septavirátu rare amazončin oštěp, kterej měl +1 skilly i +1 jawa skilly, přes 120% enh. dam, +20 max dmg a level req jen asi 25 nebo 30.
Ale ten circlet....ten bych chtěl také. Podobný případ byl, když mi padl v tom mém septavirátu rare amazončin oštěp, kterej měl +1 skilly i +1 jawa skilly, přes 120% enh. dam, +20 max dmg a level req jen asi 25 nebo 30.
...Ancients, go, go go!
Jo, to je pekna startovaci zbran pro Javu
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš si prohlídnout screenshoty, doplnil jsem je do nejaktuálnějšího příspěvku.
...Ancients, go, go go!
Je libo IK palice?
Tohle mnozstvi mi zatim napadalo v CS na ceste z lvl 96 na 97, mam s nimi jisty plan, proto je sbiram, ale proc je vsechny identifikuju, to mi nedava smysl...Asi sila zvyku
Tohle mnozstvi mi zatim napadalo v CS na ceste z lvl 96 na 97, mam s nimi jisty plan, proto je sbiram, ale proc je vsechny identifikuju, to mi nedava smysl...Asi sila zvyku
Diablo je prostě diablo...8 let nic a naráz už druhý během jednoho týdne...nechápu mef má asi podzimní sezónu nebo co...
https://s16.postimg.org/rdp63o8x1/Screenshot054.jpg
https://s16.postimg.org/rdp63o8x1/Screenshot054.jpg
HC Grál od 18. 2. 2019
Hmm, tak to je narez...Me takhle padnul kdysi davno dvakrat behem jednoho turnaje z Pindla, pak jeste jednou z Baala, ale to uz je let
Gratuluju
Gratuluju
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Když tak koukám na ten screen s tou Circlet, tak mi tam pár věcí nesedí... Za 1) Nebylo by lepší nosit Cube a na ty 4 volný políčka naházet nějaký small charmy na MF, life...cokoliv? A za 2) Marně v tvém invenráři hledám Hellfire Torch
Crec: Tady si někdo vybral drop na hooodně dlouho
Crec: Tady si někdo vybral drop na hooodně dlouho
- dawemorraless
- Na-Krul
Něco na to podzimu bude
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%