Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tvle, Bemíku? Já myslel, že jsi se definitivně uložil k zimnímu spánku? . Tak co je u tebe diablovsky nového?
Nepomohlo by u toho Fury náhodou, kdyby se sehnala aura Concentration? Ta dává šanci na nepřerušitelnost útoku.
Nepomohlo by u toho Fury náhodou, kdyby se sehnala aura Concentration? Ta dává šanci na nepřerušitelnost útoku.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Re: Diablo 2 kecání
Čauves, chtěl by jsem se Vás zeptat, kolik lidi tak ještě může hrát diablo 2 lod? Nevíte někdo? a zda se hraje jen na officialních server nebo frčí i nějaky jiný a je tam celkem dost lidí? A zda popřípadě to hrajete vy a mate nějaké doporučení?
Snažil jsem se najít nějaké informace kolik tak na jakých servrech může byt lidí ale nejsem si jist zda jsou nějaké ověřené nebo opravdu ty čísla sedí, protože to byly celkem vysoká čísla.
Snažil jsem se najít nějaké informace kolik tak na jakých servrech může byt lidí ale nejsem si jist zda jsou nějaké ověřené nebo opravdu ty čísla sedí, protože to byly celkem vysoká čísla.
Ahoj Fraxi No... mám moc práce v práci a na baráku s rekonstrukcí a s vínem ve sklepě, ale i tak sem znovu nainstaloval a rozjel to po nějaký době, tak sem mrknul i na forum
K tomu vlkovi... Nemluvím o BOTD ani o Griefu. Ribcracker není top item a vypadne i z baala normal za 1300 runů v průměru. Jestli si tohle neumíš obstarat, tak smaž vlka a nehrej ho, ale nemůžeš to shazovat na něj. Když nemáš itemy ani tyhle, tak to chce jenom jinej styl hry, něž je tupý klikání jako s obrněným palachem. Prostě dej o nějakej ten bod do gryzzlyho víc a nech ho s mercem tankovat. Ty se vždycky přikradeš a necháš vlka dělat to svoje karate aniž by na něj útočilo víc nepřátel. Až budeš mít nějaký to slušnější vybavení, tak už je to nuda jako u palacha no.
Můj vlk měl myslím ribcracker a dával v průměru 9k dmg na ránu. 5 ran za vteřinu. Jinak nijak super vybavení. Žádný vysoký runy a drahý runový slova.
Dokud to nemáš, spoléhej na summony. Gryzzly navíc myslím dává stun a odhazuje. A dostává synergie na život a obranu z předešlých vlků i z allskills a druid skills z itemů. Takže nějakej ten 3-4 all skills a medvídek má hned přes 1k life bez oak sage i s jedním investovaným bodem.
K tomu vlkovi... Nemluvím o BOTD ani o Griefu. Ribcracker není top item a vypadne i z baala normal za 1300 runů v průměru. Jestli si tohle neumíš obstarat, tak smaž vlka a nehrej ho, ale nemůžeš to shazovat na něj. Když nemáš itemy ani tyhle, tak to chce jenom jinej styl hry, něž je tupý klikání jako s obrněným palachem. Prostě dej o nějakej ten bod do gryzzlyho víc a nech ho s mercem tankovat. Ty se vždycky přikradeš a necháš vlka dělat to svoje karate aniž by na něj útočilo víc nepřátel. Až budeš mít nějaký to slušnější vybavení, tak už je to nuda jako u palacha no.
Můj vlk měl myslím ribcracker a dával v průměru 9k dmg na ránu. 5 ran za vteřinu. Jinak nijak super vybavení. Žádný vysoký runy a drahý runový slova.
Dokud to nemáš, spoléhej na summony. Gryzzly navíc myslím dává stun a odhazuje. A dostává synergie na život a obranu z předešlých vlků i z allskills a druid skills z itemů. Takže nějakej ten 3-4 all skills a medvídek má hned přes 1k life bez oak sage i s jedním investovaným bodem.
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Dekuji za peknou prednasku pane kolego...Opravdu jsem z tech, kteri nikdy nic nedohraji bez uber RWs, v zivote jsem nepouzival ten ci onen skill, a uz vubec nemam poneti, na co pouzivat summony...
Ja jsem to bral ciste z funkcnosti tohoto skillu a pokud je to skill prerusitelny, tak se Zealem neda srovnavat...Tecka...Nejde o to, jestli pouzivam takovou ci onakou strategii (budes se divit, ale nejsem uplnej debil ), jde o to, co ten skill umi nebo neumi sam o sobe...
Ja mam trosku jina kriteria nez ostatni (mozna prisnejsi) a proto ME OSOBNE nevyhovuje...To, ze naopak vyhovuje Tobe, kolegovi Slw nebo nekomu jinemu je docela dobre mozne, protoze od toho cekate neco jineho, coz je v poradku...Ale me osobne ne...To ovsem neznamena, ze jsem trotl, kterej nedokaze hru dohrat bez uber RWs...Takze bych si pro priste vyprosil ten utocny ton
Edit: Mimochodem, shanet Ribcracker u Normal Baala?To je podle me jedna z nejmene efektivnich cest, jak ho ziskat
Ja jsem to bral ciste z funkcnosti tohoto skillu a pokud je to skill prerusitelny, tak se Zealem neda srovnavat...Tecka...Nejde o to, jestli pouzivam takovou ci onakou strategii (budes se divit, ale nejsem uplnej debil ), jde o to, co ten skill umi nebo neumi sam o sobe...
Ja mam trosku jina kriteria nez ostatni (mozna prisnejsi) a proto ME OSOBNE nevyhovuje...To, ze naopak vyhovuje Tobe, kolegovi Slw nebo nekomu jinemu je docela dobre mozne, protoze od toho cekate neco jineho, coz je v poradku...Ale me osobne ne...To ovsem neznamena, ze jsem trotl, kterej nedokaze hru dohrat bez uber RWs...Takze bych si pro priste vyprosil ten utocny ton
Edit: Mimochodem, shanet Ribcracker u Normal Baala?To je podle me jedna z nejmene efektivnich cest, jak ho ziskat
A už zase útočíš na baala
Jedindej problém s baalem co se týče dropu je ten že ten run prostě trvá nesrovnatelně déle oproti např mephovi.
Co se týče Fury, vlka jsem hrával na battle netu dost často i v pvp a když byla velká rychlost útoku bylo to v pohodě a nějaké přerušování se moc nekonalo. Nebo to nijak zvlášť nevadilo.
Jedindej problém s baalem co se týče dropu je ten že ten run prostě trvá nesrovnatelně déle oproti např mephovi.
Co se týče Fury, vlka jsem hrával na battle netu dost často i v pvp a když byla velká rychlost útoku bylo to v pohodě a nějaké přerušování se moc nekonalo. Nebo to nijak zvlášť nevadilo.
I Ty Brute ?
Ano, prave a PRESNE proto...Protoze nez udelas jeden Baal run, tak udelas mezitim minimalne 4 - 5 Meph runu, a nepotrebujes ani nejakou lepsi vybavu, abys dostatecne rychle zlikvidoval vlny (zde kladu duraz na DOSTATECNE RYCHLE)...Ano, jsem magor, kterej prepocitava vse v D2 na mnozstvi runu/hodinu, sorry, je to moje uchylka, deformace, jak chces...Pro me jedine reseni je POUZE to nejoptimalnejsi...Z toho duvodu jsem posuzoval Zeal vs Fury a presne z toho duvodu u me Fury propadlo...Je to skill naprd?Podle me jo, protoze neni NEJLEPSI v dane kategorii...Ale to, jak rikam, je muj nazor, nemusite mu rozumnet, nemusite se s nim ztotoznovat, chapu, ze mate jiny a to pravo Vam neupiram...Ja proste beru vsechno tak trochu jinak, to je deformace z hledani gralu a z tech vsech MFO a jinych turnaju...HowghJavurek píše:A už zase útočíš na baala
útočný tón jo klidně se ti za něj omluvím, pokud ho z mýho příspěvku cítíš. Ale upřímně říkám, že nebyl záměr ho do textu přidat, když sem to psal.
Jenom narážím na to, že přerušovaný útok není problém, pokud na sebe nestrháváš pozornost a zároveň nemáš pomalou zbraň.
Baal normal nebyl psanej jako ideální cesta k itemu ale poukazoval jenom na dostupnost.
Hele, je to tvoje věc, pokud chceš odsuzovat celej build jenom kvůli tomu, že jedna jeho malá část nemá nepřerušitelný útok. Hunger taky není úplně horší než maul, jen proto, že nemá stun. Jo, vím, že porovnáváš zeal a fury. Ale v tom uvidím smysl teprve až mi ukážeš werewolfa se zealem a paladina s fury. Do té doby jde prakticky o posuzování/odsuzování buildů. A tak sem se jen ozval, že druid si handicap kompenzuje odolným summonem a duchy, kteří posílí i merce.
Taky nedali werewolfovi jen tak ze srandy nejlepší využítí FHR ze všech postav ze hry. Můj názor (nepleť si ho opět s útokem na tvou osobu nebo zkušenosti)
V praxi jde podle mě o to, jak to kdo umí s rozdanýma kartama. Přežil sem s vlkem i to, co zabíjelo paladiny. Proto si každej hrajeme svým stylem. Ty se budeš klanět zealové nepřerušitelnosti a já se budu bavit, jak mi životy druida lítají z plna na dno ze vteřiny na vteřinu. Hlavně, že nás přenesou k cíli ne?
Jenom narážím na to, že přerušovaný útok není problém, pokud na sebe nestrháváš pozornost a zároveň nemáš pomalou zbraň.
Baal normal nebyl psanej jako ideální cesta k itemu ale poukazoval jenom na dostupnost.
Hele, je to tvoje věc, pokud chceš odsuzovat celej build jenom kvůli tomu, že jedna jeho malá část nemá nepřerušitelný útok. Hunger taky není úplně horší než maul, jen proto, že nemá stun. Jo, vím, že porovnáváš zeal a fury. Ale v tom uvidím smysl teprve až mi ukážeš werewolfa se zealem a paladina s fury. Do té doby jde prakticky o posuzování/odsuzování buildů. A tak sem se jen ozval, že druid si handicap kompenzuje odolným summonem a duchy, kteří posílí i merce.
Taky nedali werewolfovi jen tak ze srandy nejlepší využítí FHR ze všech postav ze hry. Můj názor (nepleť si ho opět s útokem na tvou osobu nebo zkušenosti)
V praxi jde podle mě o to, jak to kdo umí s rozdanýma kartama. Přežil sem s vlkem i to, co zabíjelo paladiny. Proto si každej hrajeme svým stylem. Ty se budeš klanět zealové nepřerušitelnosti a já se budu bavit, jak mi životy druida lítají z plna na dno ze vteřiny na vteřinu. Hlavně, že nás přenesou k cíli ne?
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Vsak jsem psal, kazdemu, co jeho jest...Ja Vam toho druida neberu, ja jen rikam, ze me nevyhovuje, a proc...
Jinak - opet to neber ve zlem - ale ja za D2 karieru pravdepodobne nasel vic Ribcrackeru nez Ty Isenheart brneni , proto se me to dotklo...Jednalo se ciste o me narusene ego, samozrejme...
A pro ujasneni, ja taky zkousim ruzne hoveziny, i pacifistku, ktera neutoci vubec, ale pokud beru neco seriozne (tudiz efektivitu najezdu v Hell), tak mam proste jina meritka...
Jinak - opet to neber ve zlem - ale ja za D2 karieru pravdepodobne nasel vic Ribcrackeru nez Ty Isenheart brneni , proto se me to dotklo...Jednalo se ciste o me narusene ego, samozrejme...
A pro ujasneni, ja taky zkousim ruzne hoveziny, i pacifistku, ktera neutoci vubec, ale pokud beru neco seriozne (tudiz efektivitu najezdu v Hell), tak mam proste jina meritka...
Jak je to v plugách s teleportem k pindlovi?
Vím že u krav můžu zabíjet kinga a stále otvírat. Je to upraveno u pindla také? Nebo platí to, že nesmím zároveň vzít wp a zabít nihlataka?
Vím že u krav můžu zabíjet kinga a stále otvírat. Je to upraveno u pindla také? Nebo platí to, že nesmím zároveň vzít wp a zabít nihlataka?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Red portal u Anyi se zavře pouze v případě, když v Halls of Pain aktivuješ waypoint.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Při hledání informací ohledně Icy Cellar jsem náhodou narazil na jednu zajímavost. Dozvěděl jsem se, že do patche 1.09 existovala tzv. TC90 (maximum je teď TC87). Ale od patche 1.10 byly předměty z TC90 přemístěny do TC87. Celkem mě udivily některé předměty, které byly v 87 a v 90.
Třeba taková Unearthed Wand nebo Thunder Maul v TC87? Naopak Giant Thresher bych do TC90 nedal ani pod vlivem litru vodky Je to dycky jeden z prvních itemů, který při běhání alvl85 padne.
Zajímavostí taky je, že do patche 1.09 patřilo do TC87 i Aldur's brnění.
http://diablo2.diablowiki.net/Treasure_Classes_63-90
Třeba taková Unearthed Wand nebo Thunder Maul v TC87? Naopak Giant Thresher bych do TC90 nedal ani pod vlivem litru vodky Je to dycky jeden z prvních itemů, který při běhání alvl85 padne.
Zajímavostí taky je, že do patche 1.09 patřilo do TC87 i Aldur's brnění.
http://diablo2.diablowiki.net/Treasure_Classes_63-90
Díky na to jsem se ale neptal to vím. To stejné je u krav když zabiješ kinga. ALe v plugách jde krávy i poté ne? tak se ptám zda to samé platí pro port k pindlovi.Dark_Deamon píše:Red portal u Anyi se zavře pouze v případě, když v Halls of Pain aktivuješ waypoint.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Napsal jsem to tak, jak to funguje v Plugách.
Ok díky. Ono je to takto i normálně. Myslel jsem že jsi přehlédl to o plugy.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si v rámci zlatého grálu rozjel novej projekt. Doufám, že bude úspěšný.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tak si to tam přečti Nebudu to posílat dvakrát.
...Ancients, go, go go!
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si chtěl pobrečet, jak se trápím s pure Enchantkou, že mi vůbec neexpí a žije jen zázrakem, ale po tom, co jsem četl od Fraxe, jen zatínám zuby a jedu pomalu dál... Doexpit se na lvl 20 byl porod a vůbec nevím, jak zabiju Mepha. Mám sto chutí to projet jako Blizzna a pak resetnout :-). Ale to už by nyní byli 2 resety. Taky jsem si myslel, že to projdu jen s Fire větví, ale min Static a bodík v Glacialu by jí neskutečně pomohly. Zatím bojím, bojím...
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Abuzus: To je zas nějakej vtip, ne? Jinak vůbec nechápu, jak se někdo může trápit s Enchant Sorc. Normal + NM musíš proletět s prstem v nose a druhou rukou můžeš luštit křížovky. Jediný, co tě zajímá, tak nabrat co nejvíc IAS a co nejrychlejší bow. Klidně 3x Shael do Hunter's/Composite Bow. Nejvíc ideální je nosit Raven Claw. Na switchi RW Leaf na prebuf. Už jen ten prebuf ti dá kotel fire dmg.