Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já je třeba dnes v UT měl, ale jen proto, že nemám Dracule a LoH dávají 20 IAS a slušnej fire rez
Re: Diablo 2 kecání
v tom máš taky recht, je fakt že ias + těch 50 fire rez je lepší, já lifetap na on striking nemám rád, tahal jsem Mw boty a pro sichr nahazoval ručně, přece jen u toho mefa stačí 2 bolty a člověk leží
- Slw
- Minion of Destruction
proto miluju prebuff fade z treachery
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
DD a co si měl za merce na UT? Mě napadl migt a v prackách Doom?
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Merca jsem neměl, páč zhebl jen na něj Mef mrkl
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
UT nechám zkušenějším.
Nevíte, kam se v 1.14 ukládají screenshoty? HF NM mi dropla PUL.
Btw, Cleglawsy stále nemám, zato mám combo Aldurů (mace a boty), takže halfa AR, slušná rychlost i dmg, jen mně napadlo:
Když mám z BCry -50% def nepřítele a Aldur mace socketnu 2x Eth (2x -25% def) tak je to skoro ITD, ne?
Každopádně na NM to funguje super, jen na Bossáky přehazuji na Gobliny (CB - to je snad základ i UT).
Také je vtipné, že mi už 2x na NM padla eth Partizan, což je najednou bezcenná zbraň (non-ladder), Passion si skládat nebudu :-)), ale srdíčko stejně vždycky poskočí...
Nevíte, kam se v 1.14 ukládají screenshoty? HF NM mi dropla PUL.
Btw, Cleglawsy stále nemám, zato mám combo Aldurů (mace a boty), takže halfa AR, slušná rychlost i dmg, jen mně napadlo:
Když mám z BCry -50% def nepřítele a Aldur mace socketnu 2x Eth (2x -25% def) tak je to skoro ITD, ne?
Každopádně na NM to funguje super, jen na Bossáky přehazuji na Gobliny (CB - to je snad základ i UT).
Také je vtipné, že mi už 2x na NM padla eth Partizan, což je najednou bezcenná zbraň (non-ladder), Passion si skládat nebudu :-)), ale srdíčko stejně vždycky poskočí...
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To netuším. Zkus dát ve win hledat.Abuzus píše:Nevíte, kam se v 1.14 ukládají screenshoty? HF NM mi dropla PUL.
Nejsem si 100% jistej, ale řekl bych, že od 50% z Battle Cry se odprocentuje dalších 50% za 2x Eth. Takže výsledek by měl být -75% enemy defense.Abuzus píše:Btw, Cleglawsy stále nemám, zato mám combo Aldurů (mace a boty), takže halfa AR, slušná rychlost i dmg, jen mně napadlo:
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Tak už jsem to našel. Ukládá se normálně do složky Diablo :-), jen jsem si neuvědomil, že jsem to fotil na Diablu z jiného disku než z C:/ ...
ITD - asi to bude, jak říkáš (-75%), ale i tak to celkem jede, dnes jsem se dotáhnul do WSK 2 (lvl 62). Kromě té Pulky jen IK gloves a TalR belt.
Mimochodem r.i.p. Deamone....
ITD - asi to bude, jak říkáš (-75%), ale i tak to celkem jede, dnes jsem se dotáhnul do WSK 2 (lvl 62). Kromě té Pulky jen IK gloves a TalR belt.
Mimochodem r.i.p. Deamone....
Tak ja nakonec toho Fury druidiho trubku zabalil po Normalu a nahradil ho Frenzy barb...Chvili mi trvalo, nez jsem zjistil sam (coz jsem si idiot mohl nekde precist ) ze Fury neni neprerusitelny jako Zeal, tudiz cokoliv Vas hitne, tak tu sekvenci Fury prerusi a tim padem je to skill absolutne k prdu
Ten Druid je fakt vadnej, takovy scheise nepovedeny kombo kouzelnice a paladina....Pokud byste mi dneska nerozumneli, tak je to proto, ze jsem na posezeni vyzunk 1.5 litru burcaku...Adios
Ten Druid je fakt vadnej, takovy scheise nepovedeny kombo kouzelnice a paladina....Pokud byste mi dneska nerozumneli, tak je to proto, ze jsem na posezeni vyzunk 1.5 litru burcaku...Adios
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To říkám furt, že je Druid vadnej. Sajgon
druid má krutopřísnej fhr za psisko, resp. nejlepší ne? toho předběhne už jen pala + holy s*it..a nevím o tom že by zeal nešel přerušit..??
pravdu máš, od prvního nejde
pravdu máš, od prvního nejde
Modelova situace - jedu untwinck, nemam zrovna idealne nejrychlejsi zbran, celim stunovacum a vypada to takhle - spoustim Fury, minu, takze mine cela sekvence, hned na to dostanu stun, pak hitnu, stun, stun, minu stun, hitnu atd
- Slw
- Minion of Destruction
na druda mi nešahat! teď sem se rozhodl že vám můj 5 (možná 6) fps hladový kodiak ukáže zač je toho loket no u fury se nesmíš dostat do fhr. víc mě srali/a asi budou zas s*át manaburneři, pak nešlo fury spusit a člověk to musel honit přela f rage
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
ááá mistrovi chyběla kladívka :-)))) asi si Furyho dám jako projekt 4.
Že se vložím do starýho tématu... Takhle hnusně fury netrefuje po ráně, když máš štít a blokuješ nebo máš pomalou zbraň. Rychlost zbraně je u vlka mnohem víc, než slušnej dmg.
Dej mu do ruky ribcrackera a potom teprv posuď jeho schopnosti Jestli ho upneš, tak budeš spokojenej.
Dej mu do ruky ribcrackera a potom teprv posuď jeho schopnosti Jestli ho upneš, tak budeš spokojenej.
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ale ale....sám velkej vlk se za náma přišel podívat
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
s Ribcrackerem to snad dá i Sosso :-))
Btw, mé ego lehce na non-ladderu utrpělo. Že nejdou některá RW, Torch a D-Clon - OK, s tím jsem počítal, ale nějak jsem přehlédl, že nelze cubit runy vyšší než SHAEL !!! Prostě když už máš štěstí v neštěstí, tak budeš mít 2x GUL a 0x HoTo :-(((
Edit: ...kazdopadne ted uz to dojedu. Samo se spawnul Baal i s brachou. Na singlu jsem se portnul do mesta a v poho, tady mi to nefungovalo, drop - klasika. Lvl 64, jdu se kouknout dál :-)
Btw, mé ego lehce na non-ladderu utrpělo. Že nejdou některá RW, Torch a D-Clon - OK, s tím jsem počítal, ale nějak jsem přehlédl, že nelze cubit runy vyšší než SHAEL !!! Prostě když už máš štěstí v neštěstí, tak budeš mít 2x GUL a 0x HoTo :-(((
Edit: ...kazdopadne ted uz to dojedu. Samo se spawnul Baal i s brachou. Na singlu jsem se portnul do mesta a v poho, tady mi to nefungovalo, drop - klasika. Lvl 64, jdu se kouknout dál :-)
Jak rika Abu, s Ribcrackerem projede hru snad i soso...
Aby mi bylo rozumneno, ja jsem to v podstate posuzoval se Zealem, protoze je to jediny skill, se kterym se to posoudit da a Fury proste neuspelo...Je jasny, ze s top vybavou to bude v pohode, ja mam ale proste meritka nastavena jinak a tak to proste neni pro me...To neznamena, ze nekomu jinemu nemuze v yhovovat, ale me proste ne
Aby mi bylo rozumneno, ja jsem to v podstate posuzoval se Zealem, protoze je to jediny skill, se kterym se to posoudit da a Fury proste neuspelo...Je jasny, ze s top vybavou to bude v pohode, ja mam ale proste meritka nastavena jinak a tak to proste neni pro me...To neznamena, ze nekomu jinemu nemuze v yhovovat, ale me proste ne