Tak dneska mam fakt den blbec
Tak nejdriv si zapomenu vyradit pred bojem s Ancikama CoS, takze mi samozrejme skoplo hru...Takze ukonceni, probehnuti k nim na p1 (musel jsem az z Tundry), vsude jsem pouzival CoS abychom nic ani ja, ani moji kamosi cestou nepicli, a zadarilo se...Zabiti Anciku na p1 misto na tradicnich p8, pac jsem zapomnel zadat prikaz players ale dejme tomu (mimochodem, predtim, nez mi kixla hra uz byl mrtvy Madawc a Talic a zbyval jen Korlic - p8), pote pruchod skrz WSK uz s p8, taktez zabiti vln (3-5 uz jsem popisoval, uz tady to skoro neslo)...Pote fight s Baalem, kteryho jsem zabil jen diky tomu, ze mi kdesi nejakej SU dropl War sword s AD on striking (coz jsem si moudre schoval

), bitva trvala skoro hodinu (ciste jen
Baal)
Pak jdu na kravky a zjistim, ze ja idiot jsem tam zapomnel (Tristram) pri pruchodu vzit Wirtovu haksnu

Tudiz navsteva Tristramu (na p1), sebrani haksny, samozrejme vyhybani se zabijeni a uz vubec nic jsem nesbiral - jako predtim, pote nahodim p8 a jdu kravy...Tady to slo tak nejak normalne, jen nic nepadlo...
Takze navrat do A5 a rozmysleni, co udelam s questovymi odmenami, protoze to bylo to jedine, co assku mohlo zachranit od kremikoveho nebe...Hlavni bylo udelat zbranovy upgrade, takze jsem zjistil, co dava nejvyssi average dmg, zasel za Anyou, gamblil ostosest war hammery, a nakonec si i dva nechal, a jeden pouzil...Tedy nechal jsem Larzuka udelat dury...Mohl to byt krasavec (uz podle nazvu), ale on mi do magic itemu udela jen jednu
duru...Hmm, pak jsem celkem rezignovane pouzil perzonalizaci zase na
Rhyme, kde jsem rad za CBF a nejaky ten blok, resy a MF (Ancient pledge od Qual kekha uz jsem mel), a pote zbyvalo Imbue...Nenasel jsem jediny opasek za celou dobu, takze vsechno laduju z invu, a me trotla nenapadne si udelat Imbue pasku, misto toho udelam imbue quhabu, kterej jsem stejne nakonec prodal
Ja teda valim