Tak mám za sebou NM. Celý jsem to hrnul na p8. V Plains of Despair padly už druhé
set botky. City of the Damned jsem proportoval jak jen to šlo, protože tam číhali LI hafani a to by byl marnej boj.
Diablo nedal nic zajímavého.
Pak se šlo do A5. Pár kroků za Arreat Plateau padl
uniq sword. Cestou za Nihlathakem padla dosud
nej runa. Odměna od Anyi nestála za nic. Vlastně ani nic ze SU nepadalo. Nejvíc mě dostalo, když mi Bonesaw Breaker (Glacial Trail) hodil 2x
Horned Helm. Ancienty jsem celkem v klidu vysekal. Celkem pomohla skill shrine, která byla před vchodem na vrchol hory. Ve WSK nebyli žádní Soulové, ani jiná LI havět, takže to šlo v cajku. Jen těch 5 vln se moc nepovedlo. Colenzo, Bartuc a Ventar byli všichni light enchant

Baal mě jen jednou překvapil klonem, kterýho hodil hned za mě a ten mě bleskurychle plácl přes zadek asi za 80% life, ale fullka zdraví vyrovnala.
Drop z posledního pekelníka nic moc. Z Circlet se vyklubalo takové Druid
Lore 
Největší švanda nastala v Cow levelu, kde po jedné z mnoha zabitých skupinek krav na zemi najednou
ležel... Zbytek Cow levelu jsem přemýšlel, jestli pojmenovat nebo ne. Nakonec jsem se rozhodl pro druhou variantu. Crystal budu šetřit pro Frost Nova Sorc. Ono se totiž teď na Hell můžou dít nepěkný věci a kdo ví, kdy ho zas uvidím. Navíc se mi hodí právě do buildu pro FN Sorc.
Ze všech odměn jsem vybral jen pojmenování od Anyi a sice pro
brnění. Socket nemám do čeho udělat a na Imbue prdím. Ta fotka Stealth je už z Hell, takže rezy celkem gut. Merc má dmg 168-469, takže to bude s LI monstrama asi marnej boj i na p1. Když to jinak nepůjde, tak prostě někoho vynechám. Nebudu sem dávat fotky celýho equipu, protože mám vše naprosto stejné jako při přechodu z Normal na NM. Jsou jen 3 změny: Stealth, +21 life grand charm a 5% MF small charm.
FCR 79%, MF 29%, FHR 110%
BliiNky: Jsem si to myslel, že frčíš na p1, když máš hotovej Normal s tak nízkým levelem. Aby ti pak na Hell ale nechyběly vitamíny
Fraxinus: A co Blessed Aim merc? Nebo Rogue?
dawemorraless: Tak tomu se říká zápal do hry. Mít už se třema postavama hotovej Normal

Co se týče Paladina, tak by nemusel být třeba špatnej Avenger. Jen by ses ale asi brzo zbláznil z toho, jak by ti furt vykládal, že nemá manu