Moderátor:Dark_Deamon
Nepočítá. A i kdyby dávala 100x, tak je to stejně jedno, protože se nájezdy opakovat nesmí, ať už na kohokoliv.dawemorraless píše:btw eče 1 dotaz chesta u countes víme dává jen jednou ale to se asi nepočítá?
Jak píše RIP...myslím, že netřeba zakládat spešl topic pro progress. Však můžeš udělat foto album, postupně přidávat fotky a po každým postupu jen hodit odkaz na albumdawemorraless píše:DD budeš zakládat i topic na výsledky? Všechen superunikátní drop screenuju a mužu doplnovat přemazávat doplnovat přemazávat...at se mužem kochat![]()
Ty musíš mít dycky něco extra, co?RIP píše:Sakra, vzdyt je to for fun turnaj, takze cim tezsi, tim lepsiJa to proste pojedu bez itemu z nich a basta
Ano, je to stejné jak s runama a gemama. Jewely můžete sbírat kde chcete, ale vložit je můžete pouze do itemu, který padl ze SU monstra. Jen pokud chcete craftit, tak ten jewel musí být ze SU.RIP píše:Jinak mam jeste jeden hloupej dotaz...Jewely muzu taky vkladat do veci, ktery mi droply ze superunikatu?Mam rare sekeru se dvema sockety, ktera je mi k prdu, ale pokud bych nasel napr. all res jewel, tak by mi to hodne pomohlo, pokud bych ho tam mohl socketnout...Kdyz tedy neni problem se sutry a runami, ktere padly jinde, tak predpokladam, ze neni problem ani s jouiy, ale radsi se ptam...
Takže brzo očekáváme tvou přihláškuSlw píše:to je zas úchylárnaja asik nemám čas bo co.... nicméně poslední mf turnaj sem sledoval taky asi 14 dní a pak sem nevydržel... zatím zdar
Ty voedawemorraless píše: jedu fissure druida + médu
To je stejný jako quest s Akarou, Ormusem nebo Anyou.dawemorraless píše:DD a ty qual khek runy?
Super, že tě to tak bavíRIP píše:@DD: Vsak me znas, vzdycky neco extraVsak je to pro zabavu, ne?A musim teda rict, ze me to kurevsky bavi...