Superunique Tournament

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: Superunique Tournament

Příspěvek od RIP » 19.08.2016, 07:46 hod.

Sakra, vzdyt je to for fun turnaj, takze cim tezsi, tim lepsi :lol: Ja to proste pojedu bez itemu z nich a basta >:D

Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Slw » 19.08.2016, 08:05 hod.

to je zas úchylárna >:D ja asik nemám čas bo co.... nicméně poslední mf turnaj sem sledoval taky asi 14 dní a pak sem nevydržel... zatím zdar :green:
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 19.08.2016, 13:15 hod.

Tak nevim, vsude kam jsem cumel, jsou aktovi Bossaci brani jako superunikatni monstra, tak v tom mam trochu vetsi gulasovku :lol: Celou dobu jsem zil v tom, ze Act boss a superunique monstrum jsou trosku jine veci, ale asi to tak neni...Zvlastni...

Jinak uz jsem v 1. patre Jailu, celkem se to zrychlilo, kdyz jsem si uvedomil, ze cisteni celych lokaci je mi k prdu :lol: Holt sila zvyku

Edit: Tak 1. act dokoncen, Andy to ma za sebou...Ikdyz to byl pro Druida obvzlaste lakavy drop, hodila by se Hawk helma, ten luk a samozrejme i Voulge, rozhodl jsem se, ze pojedu puristicky bez pouziti dropu z Act bossu, at je vetsi zabava ;) Jinak ale zapocitavam 13 bodu (i s Andy) a jde se na Radamenta ;)

Edit 2: Tak Radament a Creeping feature to maji za sebou, ten druhy je muj oblibeny zombik a byl na me rozhodne velmi milej

Konecne sance na nejaky MF a merc ma celkem slusny pocatecni klacik

Lvl 21, 15 bodiku a pokracuju smerem vpred...

Edit3: Tak Bloodwitch, Coldworm a Beetleburst to maji za sebou, ziskal jsem tak aspon pasek...Lvl 22 a 18 bodu

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 19.08.2016, 17:37 hod.

Tak já dofuněl z háku a jdu na to příští týden budu úterý - neděle afk. DD budeš zakládat i topic na výsledky? Všechen superunikátní drop screenuju a mužu doplnovat přemazávat doplnovat přemazávat...at se mužem kochat :green: GL HF to all :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 19.08.2016, 18:09 hod.

Ja nevim, jaky ma nazor DD, ale to podle me nebude nutne, koneckoncu tohle je turnaj pro zabavu a ne o tom, kdo vyhraje...Uprimne, kazdy, kdo by to dohral je vitez ;)

Jinak mam jeste jeden hloupej dotaz...Jewely muzu taky vkladat do veci, ktery mi droply ze superunikatu?Mam rare sekeru se dvema sockety, ktera je mi k prdu, ale pokud bych nasel napr. all res jewel, tak by mi to hodne pomohlo, pokud bych ho tam mohl socketnout...Kdyz tedy neni problem se sutry a runami, ktere padly jinde, tak predpokladam, ze neni problem ani s jouiy, ale radsi se ptam...

Edit: Tak jsem kuchnul Dark eldera, Fangskina a Fire eye a frcim skrz AS smerem k Summonerovi...Pro me predposledni sance na drop v A2, pak uz zbyva jen Ancient KAA, ktery se ale kurevsky blbe hleda...Duriela uz kuchnu jen pro bodiky a postup

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 19.08.2016, 20:08 hod.

Tak Andy to má za sebou celý sem to jel na p3. dropy které potěšily 1 2 3 brnko 4
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 19.08.2016, 21:36 hod.

A2 dohran...Pokud byste chteli vedet, co je to za amulet, pak vezte, ze Civerbs...Byl prodan stejne jako zbytek, aspon budou prachy na mercovi ressurekce...

Pokud bych se mel vratit k A2, tak nejtezsi byla zcela ocekavane hrobka s Ancientem KAA, samozrejme jsem ji nasel az na predposledni pokus, takze muj Druid dosahl na hezky lvl 27...V teto hrobce, pokud neberu samotny souboj s Ancientem, ktery je diky bleskum hodne nebezpecny sam o sobe, byla jedna obdelnikova mistnost, ve ktere byl mensi obdelnik, ktery tvoril vnitrni zed, takze jsem se probojovaval okolo teto zdi, bylo zde (a vprilehlych koridorech) 10! Unrevealeru se svymi armadami, Sarkofag s mumiemi, bezpocet bleskobrouku a take spectry...Opravdu humus, jeste stesti, ze delam plosnou a celkem slusnou skodu, jinak nevim nevim...

Predtim padl Summoner, takze soucet je lvl 27, a pokud dobre pocitam, tak 24 bodu (zabil jsem zatim vsechny superunikaty), lokace Kurast docks...

Ted bude dva dny pracovni pauza, takze ocekavam, ze pak budu zase pozadu ;)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 19.08.2016, 21:37 hod.

Mě to navnadilo tak, že přeruším toho paladina a půjdu do toho turnaje taky....ale co? Láká mě phoenix strike asska.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 19.08.2016, 23:56 hod.

Tož Duriel padl dal a nedal A2 na drop celkem bída nicméně mám aspon boty za zmínku stojí jen Kaa. Lvl 24 parkuju v docích dám eče 10x otčenáááá....eeee tunelů s assou a prdim na to.GL
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 20.08.2016, 00:25 hod.

Takže Bishibosh dal pěkný rare drápky s IAS, s nimi se mi ten fire útok nabíjí jedna báseň, a k tomu slušivé rare brnčo. Jinak jsem dokončil dnešní hraní Tristramem a levlem 14, zabiti všichni superbossáci, na které jsem mohl narazit, takže to mám za 8 bodů.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 20.08.2016, 04:40 hod.

jo pheonix je slušnej build na tento turnaj, sám jsem vymyslel equip kterej se poskládanej převážně ze lot setů a jde to hrát.. ;)

edit: jo a psát něco po 12 na noci, to je taky dobrej hnus :lol:

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 20.08.2016, 12:25 hod.

Mef hotov tady sem měl smůlu páč ruce byli s miniona a ty žlutý sou fakt dobrý hešteg #neverluckyfeelsbadman :-x jinak ostatní drop jen modrý. Večer asi pokračovaní už sem dál než sem čekal GL HF :wave: btw lvl 27 pandemonium bodů 36
edit Diablo mrtev dal mi ale zabrat a málem mě sundal :oops: fu sem z toho nějakej vyklepanej :shock:
edit 2 larzuk do bílýho dává vždy max možný počet dour? ted budu trochu spekulovat qual khekovi runy za záchranu se berou jako super uniq tzn když bych je dal do 3 dour v deklu bude to bráno jako v případě pojmenování?
Tak sem na 45 bodech parkuju na waypointu před treshem lvl 30. jedu fissure druida + médu
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 20.08.2016, 21:52 hod.

Tak mě taky zapiš, zkusím to. Stejne potřebuju naexpit nějaké postavy do mého grálu :)

Akorát mám fakt dilema co jet, asi vezmu paladina nebo amazonku. Uvažoval jsem i o frozen orb/ES, jenže bez dobrých věci by byl na hell problém sebrat všechny body. Asi zkusím Avengera.

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.08.2016, 22:37 hod.

Omlouvám se za neaktivitu, zvlášť takhle v začátku turnaje, kdy těch pár dotazů navíc je. Problém je, že už to v práci táhnu nonstop 3 týdny, i so+ne. Dneska jsem třeba z baráku vycházel v 7h a došel předchvilou (23h). Takže dojdu, dám sprchu, jídlo a jsem dead. No nic...dost zbytečných keců, jdu na ty odpovědi :)
dawemorraless píše:btw eče 1 dotaz chesta u countes víme dává jen jednou ale to se asi nepočítá?
Nepočítá. A i kdyby dávala 100x, tak je to stejně jedno, protože se nájezdy opakovat nesmí, ať už na kohokoliv.
dawemorraless píše:DD budeš zakládat i topic na výsledky? Všechen superunikátní drop screenuju a mužu doplnovat přemazávat doplnovat přemazávat...at se mužem kochat :green:
Jak píše RIP...myslím, že netřeba zakládat spešl topic pro progress. Však můžeš udělat foto album, postupně přidávat fotky a po každým postupu jen hodit odkaz na album :)

RIP píše:Sakra, vzdyt je to for fun turnaj, takze cim tezsi, tim lepsi :lol: Ja to proste pojedu bez itemu z nich a basta >:D
Ty musíš mít dycky něco extra, co? :D
RIP píše:Jinak mam jeste jeden hloupej dotaz...Jewely muzu taky vkladat do veci, ktery mi droply ze superunikatu?Mam rare sekeru se dvema sockety, ktera je mi k prdu, ale pokud bych nasel napr. all res jewel, tak by mi to hodne pomohlo, pokud bych ho tam mohl socketnout...Kdyz tedy neni problem se sutry a runami, ktere padly jinde, tak predpokladam, ze neni problem ani s jouiy, ale radsi se ptam...
Ano, je to stejné jak s runama a gemama. Jewely můžete sbírat kde chcete, ale vložit je můžete pouze do itemu, který padl ze SU monstra. Jen pokud chcete craftit, tak ten jewel musí být ze SU.

Slw píše:to je zas úchylárna >:D ja asik nemám čas bo co.... nicméně poslední mf turnaj sem sledoval taky asi 14 dní a pak sem nevydržel... zatím zdar :green:
Takže brzo očekáváme tvou přihlášku :) V D3 je stejně pendrek co dělat.

Fraxinus + Javurek: Vítejte a mnoho zdaru ;)

Snad jsem odpověděl na vše :)

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 21.08.2016, 06:16 hod.

DD a ty qual khek runy? >:D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 21.08.2016, 07:13 hod.

dawemorraless píše: jedu fissure druida + médu
Ty voe :shock: Co mi krades postavu :dead: :D

Ja dneska snad odbouchnu Mepha, na Diabla si musim dat velkyho majzla, to je jasny

@DD: Vsak me znas, vzdycky neco extra ;) Vsak je to pro zabavu, ne?A musim teda rict, ze me to kurevsky bavi...

@Javor: Vitej v klubu blaznu ;)

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 21.08.2016, 08:17 hod.

Rip sry no :oops: moc sem nekoukal kdo co hraje navíc druida sem hrál na sc tak před 8 lety a skončil sem někde na nm. Na to kolik je v A5 super monster teda bída satisfakci mi dal aspon Nihlatak Charm se povedl jewel muže jít na craft. Ted popřemýšlím co na imbue cel sem ruce ale ty asi necham MF GF se hodí merc to bude mít těžký :D Vydouruju si asi long sword ten by měl mít 4 sockety a šupl bych tam spirit. Z výbavy mi chybí jen amulet. Jinak mám modrý už jen belt ring štít. Ted hurá do háku a večer budu pokračovat GL HF :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.08.2016, 09:17 hod.

dawemorraless píše:DD a ty qual khek runy? >:D
To je stejný jako quest s Akarou, Ormusem nebo Anyou.
RIP píše:@DD: Vsak me znas, vzdycky neco extra ;) Vsak je to pro zabavu, ne?A musim teda rict, ze me to kurevsky bavi...
Super, že tě to tak baví :) Já si dneska snad taky zahraju, páč mám konečně volno :D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.08.2016, 09:53 hod.

Tak Andariel je dead. Hodila mi: Pilum, Pilum, Long Bow, Large Axe, Large Shield a Yew Wand. Vůbec nechápu, co tím dropem chtěla říct :D Asi jsem si vybral kliku v A1 hned na začátku, když mi padly ty dva FCR ringy :)

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 21.08.2016, 10:06 hod.

DD supr budou all resy 3socket shield mám. Snad mi padne něco pěkného na pojmenování
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“