no hrával som všetky sezóny a tá 6 mi prišla ešte celkom fajn, no táto na tom podľa všetkých dôkladne zvážených názorov a prehľadu zmien je rovnaká, čož je dosť na p*** :-)
tiež som špekuloval nad tým, ktorú postavu zvoliť a čo ísť, minulú som bol s WD a hell + chvíľu supp ale veľmi ma to nebavilo keďže som nemal s kým hrávať a čakať na správnu partu na publicu...tu sa ale vynára zas moja ďalšia otázka a teda aj dilema čo ísť :-) vzhľadom k tomu že zrejme zas nezoženiem nikoho na hranie (klan kde som, na začiatku hrajú takmer všetci a po cca 400-500PL max 2ja) to budem musieť zahrať na niečo čo sa zíde na public, pretože samého ma to maximálne nebaví, alebo ísť solo s nejakou for fun postavou a buildom, ktorú som už dávno nehral dosiahnuť cile (čo v tomto prípade bude pet a portrét) a potom zas presunutie na witchera alebo niečo ďalej nešpecifické :-)
Ale pokiaľ by sa niekto našiel, koho to bude baviť hrať aj dlhšie, možno by ma to bavilo o niečo dlhšie aj mňa a konečne by som dokončil aj caldesann na niečom :-)
ktovie, za tých pár hodín možno ešte na niečo prídem :-)
edit: Tešil som sa že konečne aspoň 1.krát stihnem rýchly štart sezóny a ono nie :-) zas musím ísť nikam víkendovať

možno nabudúce :-) ono tie piatky sú kritické

ale beriem to s tej lepšej stránky, aspoň si môžem dobre premyslieť postavu :-)