Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
bavíme se o melee postavách? Teda chápu to s tím Paladinem, ale jinak neblokuješ u melee? Navíc, jsem měl pocit, že zrovna v Travi jde spíše o rezy než blok...
Greenhorn s duší Throwera
Re: Diablo 2 kecání
v travi na p8 jde o všechno co na sebe můžeš naházet..
no, barbar hraju obouručky/dual, a zas tolik meeleček za sebou nemám..navíc moje nelibost k blocku mimo paladina a pár buildů je známá ne?
no, barbar hraju obouručky/dual, a zas tolik meeleček za sebou nemám..navíc moje nelibost k blocku mimo paladina a pár buildů je známá ne?
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Tak ja ted skousel Babu v travi pl5 a celkem v pohode prezival i merc... a to jeste nemam v prvni pracce Beast
Nevim co by musel mit merc aby prezival pl8 moznavmu chybi prave ta aura z beast aby stihal nasavat
Mozna ta Reaperka jeste misto te Insight ........ ktera je hodne pohodlna na manaburn
Nevim co by musel mit merc aby prezival pl8 moznavmu chybi prave ta aura z beast aby stihal nasavat
Mozna ta Reaperka jeste misto te Insight ........ ktera je hodne pohodlna na manaburn
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Secondface
- Gorebelly
i na 7plrs to jde vcelku svižně. hlavně když se je podaří roztáhnout a né na jednom místě, se pak člověk musí přehrabovat...
run 1m 30sec i s find item.
run 1m 30sec i s find item.
tak roztahování je samo o sobě zdržovačka..
a to přehrabování...tfuj tfuj pala best
a to přehrabování...tfuj tfuj pala best
Akorat nechapu, proc mermomoci chcete behat na vetsi pocet hracu nez je p3...Monstra maji akorat vice HPcek, vice dmg a sanci na no drop uz to taky skoro neovlivni, tak nevidim moc duvod, proc to tak behat...
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Třeba má někdo v plánu lvl 99 Víš jak to je...jeden exp ke druhýmu a za 10 let je to tam
Já se konečně usadil v LK. Mám za sebou zatím jen 200 runů a nic moc z toho. Možná dneska zaktualizuju svůj topic, i když moc na koukání tam toho není. Hold začátky...
Já se konečně usadil v LK. Mám za sebou zatím jen 200 runů a nic moc z toho. Možná dneska zaktualizuju svůj topic, i když moc na koukání tam toho není. Hold začátky...
RIP: víc pljrs, víc adidas? ...netuším, ale když už ten fanouš tam doběhne, tak to takovej rozdíl není, ale za barbara chápu že je to zbyečnost..ten bordel je tam dost velkej i po 3
- Secondface
- Gorebelly
musím vysbírávat prachy ... naštěstí většinou padá z nich hlavně to..... když vezmu za 1 run 35 tyček .... tak jsem už musel jít 2x Gamblit
Tak jsem postavil Beast...vspoměl jsem si že mi s Amou při turnaji ta Ber padla...
rychlost runu se skrouhla na Plrs 7 z 1m a 25sec na 55 sec- 1m...
při plrs 3 je to asi o 15 sec míň... pohodlnější...projdu jak nůž máslem a navíc nemusím na plrs 3 léčit merce....
ještě by potřeboval hold tu Reaperku kterou nemá...
Tak jsem postavil Beast...vspoměl jsem si že mi s Amou při turnaji ta Ber padla...
rychlost runu se skrouhla na Plrs 7 z 1m a 25sec na 55 sec- 1m...
při plrs 3 je to asi o 15 sec míň... pohodlnější...projdu jak nůž máslem a navíc nemusím na plrs 3 léčit merce....
ještě by potřeboval hold tu Reaperku kterou nemá...
jak můžeš v 55 sekundách probrat ten bordel? vždyť jen minutu a půl trvá než by jsi dohlédl na poslední věc..
moment, to vazne? veci padaju tak isto na pl3 ako na pl8? a naco to furt beham na maximum ako dement?RIP píše:Akorat nechapu, proc mermomoci chcete behat na vetsi pocet hracu nez je p3...Monstra maji akorat vice HPcek, vice dmg a sanci na no drop uz to taky skoro neovlivni, tak nevidim moc duvod, proc to tak behat...
- Secondface
- Gorebelly
jo pl8 přidává jen expy postavě.... a životy a dmg mostrům
největší players se dává na MF je 7.... netuším jak velký jsou skoky mezi players ale běhá se po lichých číslech.... 3, 5, 7....
no prachy mám ve 3 sec... a to po 5ti, 6ti zabitých odběhnu abych měl dvě hromádky.... takže to taková hrůza není...
když nic nepadne vejdu se pod minutu.
tak každej 4tej run padne víc bordelu což je pravda je někdy problém.... ale většinou vidím na konec...
ale jak mám málo místa v inv. a padne toho víc už to musím dávat do kostky a to teprve trvá
největší players se dává na MF je 7.... netuším jak velký jsou skoky mezi players ale běhá se po lichých číslech.... 3, 5, 7....
no prachy mám ve 3 sec... a to po 5ti, 6ti zabitých odběhnu abych měl dvě hromádky.... takže to taková hrůza není...
když nic nepadne vejdu se pod minutu.
tak každej 4tej run padne víc bordelu což je pravda je někdy problém.... ale většinou vidím na konec...
ale jak mám málo místa v inv. a padne toho víc už to musím dávat do kostky a to teprve trvá
Abych to trochu objasnil - zvyseni poctu hracu ovlivni drop pouze takovym zpusobem, ze se snizi tzv. sance na No drop, tedy to, ze monstrum neda nic, ci se nenaroluje nic (prikladem budiz treba Meph, ktery muze dat maximalne 6 veci a pri p3 nastaveni malokdy da min, proto jsem psal, ze v globale je nejlepsi nastaveni p3 pro nachazeni itemu, protoze tam se sance na No drop snizuje nejvic)
Duvod pro licha nastaveni hracu je take prosty - sance na No drop se snizuje s lichym nastavenim poctu hracu, takze ma vyznam pouze pro p3/5/7 nastaveni, pro p4 napr. plati to same. co pro p3, jen maji monstra vice hitpointu a proto se to nevyplati...Navic existuji i jine duvody, myslim, ze treba Diablo ma od urciteho lvl postavy fixne max pocet zkusenosti, ktere dava prave pri p7, na p8 se mu zase akorat zvysi pocet HP - tedy je tezsi ho zabit, ale expy dostavate jako pri p7
Duvod pro licha nastaveni hracu je take prosty - sance na No drop se snizuje s lichym nastavenim poctu hracu, takze ma vyznam pouze pro p3/5/7 nastaveni, pro p4 napr. plati to same. co pro p3, jen maji monstra vice hitpointu a proto se to nevyplati...Navic existuji i jine duvody, myslim, ze treba Diablo ma od urciteho lvl postavy fixne max pocet zkusenosti, ktere dava prave pri p7, na p8 se mu zase akorat zvysi pocet HP - tedy je tezsi ho zabit, ale expy dostavate jako pri p7
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Neovlivnuje nastavení px taky množství náhodných objektů. Celkem často ted běhám LK + AP (tresh) a rozdíl mezi p7 a p8 je celkem znát. Spawnuje se o dost víc náhodných truhel (hlavně v LK) tzn víc adidas
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že je to krapet na rychlo, ale dnes do neděle jedu do Prahy. Tak pokud by chtěl někdo posedět a pokecat, tak dejte vědět
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Suprrr, sice makám i v neděli, takže mně nesmíš ožrat, ale zítra (so) od 16:30 můžu být kdekoli v Praze, kde mají wifi. Přidá se někdo?Dark_Deamon píše:Vím, že je to krapet na rychlo, ale dnes do neděle jedu do Prahy. Tak pokud by chtěl někdo posedět a pokecat, tak dejte vědět
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si lehce nesouhlasit nebo mám špatné info.
- liché pl mají význam jen pro čerpání exp
- chance to no drop se snižuje neustále. Jak je v Diablu obvyklé, není to tak jednoduché viz post níže.
- ohledně objektů nic nevím a jsem líný to hledat :-)
Sry, dnes to nepřeložím, ale i pro non-english je to snad pochopitelné. No drop se snižuje a ještě závisí na konkrétním enemies:
Well, most plain monster TC's have a no drop of 100, with the remainder items totalling a chance of 60, so in most cases the player 1 no drop chance is 100/160 (or 5/8). At higher player counts this becomes:
Players 1 = 100/160(~62%)
Players 2 = 38/98 (~48%)
Players 3 = 19/79 (~24%)
Players 4 = 10/70 (~14%)
Players 5 = 6/66 (~9%)
Players 6 = 3/63 (~4%)
Players 7 = 2/62 (~3%)
Players 8 = 1/61 (~1%)
The problem though is that not all TC's have the same drop counts. For example, Wraiths instead have the following:
No Drop = 75
Act 1 Good = 4
Act 1 Magic B = 25
Players 1 = 75/104 (~72%)
Players 2 = 31/60 (~51%)
Players 3 = 17/46 (~36%)
Players 4 = 10/39 (~25%)
Players 5 = 7/36 (~19%)
Players 6 = 4/33 (~12%)
Players 7 = 3/32 (~9%)
Players 8 = 2/31 (~6%)
So the gain in player count differs between these monsters. Act bosses are different again, and usually round out to 0 no drop chance at around players 3. Chests are different yet again. Quill Rats are different than any of the others too. Still, that said alot of monsters follow the standard 100/160 listed above (including cows).
As mentioned earlier, just remember that the player count increase is for total allied players in the same area as you. All other players equal half a player for drop purposes (but a full player for HP/damage/exp purposes). The only way to get a player 8 drop is to have 7 other partied players within two screens.
PS: z tabulky je zřejmé, že posun z pl 3 na pl 5 (pro většinu monster) je -15% no drop. To bych ještě bral, dále to snížení no dropu považuji za zbytečné (vzhledem k nárůstu hp apod.) a projeví se spíše v exp (lichých).
Z čehož mi pro MF vyplývá (99-tka musí jet pl7, hned, jakmile to bude "save")
a - areas s hodně enemies (cows)- pl 5
b - mostra s fixním dropem (Pindl) - pl 1
c - bossáci pl 3 - těch 15% nepoznám a bavíme se taky o čase zabíjení viz RIP a spol.
- liché pl mají význam jen pro čerpání exp
- chance to no drop se snižuje neustále. Jak je v Diablu obvyklé, není to tak jednoduché viz post níže.
- ohledně objektů nic nevím a jsem líný to hledat :-)
Sry, dnes to nepřeložím, ale i pro non-english je to snad pochopitelné. No drop se snižuje a ještě závisí na konkrétním enemies:
Well, most plain monster TC's have a no drop of 100, with the remainder items totalling a chance of 60, so in most cases the player 1 no drop chance is 100/160 (or 5/8). At higher player counts this becomes:
Players 1 = 100/160(~62%)
Players 2 = 38/98 (~48%)
Players 3 = 19/79 (~24%)
Players 4 = 10/70 (~14%)
Players 5 = 6/66 (~9%)
Players 6 = 3/63 (~4%)
Players 7 = 2/62 (~3%)
Players 8 = 1/61 (~1%)
The problem though is that not all TC's have the same drop counts. For example, Wraiths instead have the following:
No Drop = 75
Act 1 Good = 4
Act 1 Magic B = 25
Players 1 = 75/104 (~72%)
Players 2 = 31/60 (~51%)
Players 3 = 17/46 (~36%)
Players 4 = 10/39 (~25%)
Players 5 = 7/36 (~19%)
Players 6 = 4/33 (~12%)
Players 7 = 3/32 (~9%)
Players 8 = 2/31 (~6%)
So the gain in player count differs between these monsters. Act bosses are different again, and usually round out to 0 no drop chance at around players 3. Chests are different yet again. Quill Rats are different than any of the others too. Still, that said alot of monsters follow the standard 100/160 listed above (including cows).
As mentioned earlier, just remember that the player count increase is for total allied players in the same area as you. All other players equal half a player for drop purposes (but a full player for HP/damage/exp purposes). The only way to get a player 8 drop is to have 7 other partied players within two screens.
PS: z tabulky je zřejmé, že posun z pl 3 na pl 5 (pro většinu monster) je -15% no drop. To bych ještě bral, dále to snížení no dropu považuji za zbytečné (vzhledem k nárůstu hp apod.) a projeví se spíše v exp (lichých).
Z čehož mi pro MF vyplývá (99-tka musí jet pl7, hned, jakmile to bude "save")
a - areas s hodně enemies (cows)- pl 5
b - mostra s fixním dropem (Pindl) - pl 1
c - bossáci pl 3 - těch 15% nepoznám a bavíme se taky o čase zabíjení viz RIP a spol.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak já se teď nacházím v Hlubočepech - zastávka šaliny Poliklinika Barandov. Ale zítra půjdu s mladou do města, konkrétně asi někde kolem Letenských sadů. Takže až bys měl čas, tak stačí dát vědět, kam mám dorazit. Mladá Prahu jakž takž zná, takže asi no problemo Ale hospodu nebo nějaký zařízení spíš vyber ty, protože já vím pendrek, kde je a není wi-fi.Abuzus píše:Suprrr, sice makám i v neděli, takže mně nesmíš ožrat, ale zítra (so) od 16:30 můžu být kdekoli v Praze, kde mají wifi. Přidá se někdo?Dark_Deamon píše:Vím, že je to krapet na rychlo, ale dnes do neděle jedu do Prahy. Tak pokud by chtěl někdo posedět a pokecat, tak dejte vědět
Jo, v šalině č.20 byla wi-fi, tak kdyžtak můžem jezdit z konečné na konečnou
Kdyžtak mi do PM napiš tel. číslo na tebe, ať se máme jak spojit.
Pokud se chce ještě někdo přidat, tak není problém