U WD jsou to prostě jenom drobnosti.Yaka píše:O víkendu jsem zase chvíli hrál a je to pořád stejné - rozhoduje prostě barbar a hned za nim wizzard.
Když mi wizzard s paragonem 1220+ na guardovi v GR 95 leavuje se slovy, že bychom se to měli naučit lépe, tak je to dost k pláči když si to pak srovnám s tebou nebo dalšíma, kteří jsou s paragonem 950+ schopni zabíjet ty guardy bez sebemenších problémů. Barbaři to je kapitola sama pro sebe - většina jich zůstává naprosto nesmyslně stacknutá na každé elitě místo aby dotahovala další trash nebo hledala další elity/pylon atd..
Za to WDčko je to fakt snadný, tam bohužel ani není moc co kazit. Doplácnu nějak gemy a příští týden zkusím solo progres kam mě to pustí, bohužel amulet se stále nezadařil ani normální, natož ackovej.
Nicméně zažil jsem jednoho WD, a ten to hrál jinak a musím říct, že to nebylo marný. Našla se elita, barbar to zgrůpoval, já to klepal, WD nevím co všechno udělal, ale hned běžel pryč a většinou když jsme dodělali grůpu a přesunuli se, už byla napůl nachystaná další grůpa. Tam to barbar zase poběhal okolo, monk postahoval a já doklepal. A jak šly grůpy rychle po sobě, tak jsme moc nevypadli z tempa a docela to šlo. Vcelku zajímavý styl. Ale proč ne.
A k těm drobnostem... ale jenom z mýho pohledu. Určitě se nesmí nikde loudat. A pak už jen drobnosti - pokud bere pylony, tak je správně časovat. U conduit počkat na větší grůpu. U channeling třeba počkat, až skončí archon a hned potom vzít. U power je časování těžký, ale taky to chce podle archonu, je škoda půl power pylonu trávit resetování cooldownu na archon. U shield podle situace.
Našli jsme grůpu, a o kus dál byl shield. Grůpa začla bejt těžká jako hrom, začal jsem mít problémy a tak WD se rozběhl a vzal ten pylon a pak přitáhnul ty elitky. To bylo dobrý, protože jsem tam díky tomu nezařval a byla by škoda, aby skupina o třech elitách byla ztrátová.
Ono je snadný to svádět na ostatní, snažím se to nedělat, ale když se monkové věčně toulají a při přesunech mě mimo archon nechávaj samotnýho, tak to je naprd. V ouzkejch uličkách, když mi mobové zatarasí cestu a nemám zrovna možnost teleportu, tak je po mě.