Odesláno z mého PC pomocí Firefox 47.0
Tak v riftech by se to skipovalo, a na RG by to zase bylo jenom o větší rybaření. To nevím, k čemu by to bylo dobrý.Arnold píše:Maj udelat prisery rezistni na elementy jako ve dvojce a hned by to pridalo trochu vzrusa do hry![]()
To je vlastne fakt. Ta hra asi nejde spravit...Glimmer Man píše:Tak v riftech by se to skipovalo, a na RG by to zase bylo jenom o větší rybaření. To nevím, k čemu by to bylo dobrý.
Ty pro strom nevidíš lesGlimmer Man píše:Tak v riftech by se to skipovalo, a na RG by to zase bylo jenom o větší rybaření. To nevím, k čemu by to bylo dobrý.Arnold píše:Maj udelat prisery rezistni na elementy jako ve dvojce a hned by to pridalo trochu vzrusa do hry![]()
Spíš by mě lákal bezsetový žebříček.
Ale šlo... udělalo by se úplně to samý co teď, když vlezeš do riftu, všude samý dveře, mouchy, sukuby a bouchací tlusťoši...Dark_Deamon píše: Pokud by ale měla monstra pevný rezist na určitej element, tak by se musely překopat skilly, ale hlavně itemy. Musely by se změnit lokace (nebo využít kampaň), protože mít build zaměřenej třeba na cold a v Riftu potkat třeba 20% rezistentních mobů na tento element, tak to by moc nešlo. Respektive šlo,
Tak já už jsem fázi, kdy v podstatě najít cokoliv lepšího než mám je tak mizivá šance, že už se ani nevyplatí to zkoušet. Takže vybavenej jsem finálně. Gemy klidně vyženem v partě na 100. Failů na GR100 už mám minimum. Poslední pokus v sobotu sice byl fail, ale to byl zase rift, kdy toho bylo moc špatně a ještě měl pořád monk potřebu si chodit jinudy, takže jsem to sem tam zarakvil.HELLERcz píše:Mě udělal radost drop, konečně anci pet helma, takže můžu použít konečně i anci helltooth rukavice .. a potřebuji udělat do augmentu 2x gem (oba mám někde na lvl kolem 60-70). Takže ted chci hrát vyšší GR, abych je mohl augmentovat a pokusit se o nějakej ten push s mým WD na solo
Pokud chceš do party na GRka WDčko, tak se hlásím !
Zkoušel jsem ledacos, i trojnásobnej explosive blast, ale ten sice taky funguje dobře, ale má vlastní cooldown 6s, po redukci cca 60% je to něco kolem 2,8, takže zodiac jednu až dvě vteřiny vyplejvá sem. Ostatní dovednosti jsou drahý nebo pomalý, takže ledovej twister je asi nejlepší volba. Navíc když jich nasázíš tak 5 až 6 a pak pustíš archon, tak udělaj i nějakou tu dmg.wert píše:To je zajímavý vylepšení, dáme to našemu wizardovi Wohimu jako povinnou četbu. V sobotu jsme se zas jednou sešli v nejsilnější sestavě a jelo to pěkně zatím 93 za 9:19 min. Na tvoje 95 za 5 to sice nemá, ale i tak to půjde výš.
Uvažoval a zkoušel... finta tohodle je založená na tom, že využíváš twister bugů, kde to ve správným rohu stojí na místě a nejezdí to po mapě. Druhá finta je v tý runě, jak se spojej dva twistry v jednom. A tam je taky bug, že to obchází strop stacků Twisted Swordu.hulkxxxl píše:a nad tím posledním buildem jsi neuvažoval?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/LouL ... o/61656786
jde ti to fakt pěkně, ta dmg tohodle je fakt brutální jen se naučit si vychytat ty sekundy kdy máš xxxx% víc dmg