The Expendables
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
teď se koukám, že oni budou dávat jiný sety za challenge . akhana teda za cruse ee . vopička dostane innu (tak že by přece? ) nebo marauder? když mě to skákání s lukem moc neba....
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Re: The Expendables
Bože Chlapci vy asi nechodíte ani do práce, ani spát co Já se včera večer plácal na T2 a za úspěch považuji posun na T5 s provizorním gearem
Jinak bych bral mít peta za odměnu nějakou Japonku
Jinak bych bral mít peta za odměnu nějakou Japonku
Jen pro info cca za 6h od spustění season jsme behali T10, nyní mám nahráno 36hodin a paragon 717...T10 das s jakymkoliv setem i charem. Z diabla udělali v průběhu času hru pro dětičky a už ani HC není žádné HC Je to smutný, taky mě to za 14 dní přestane bavit
Respekt, slusny progres. Jen tak pro info za 6h hrani jsem byl tak na lvl50, ted mam nahrano kolem 20 hodin a paragon 172. TX nedam ani s nohou v nose. HC je pro me porad HC a je super ze i kdyz nejsem decko, tak me diablo na pohodu bude bavit i za mesic :-) Nekdo docura mega vysoko, az mu to pak pada na hlavu, tak toho radsi necha a nekomu staci kdyz se v klidu vycura pred sebe a nepochci si u toho nohy. ;-)
Hezky řečeno Jinak 36h za sotva 3 dny, tomu se říká zažranost - já mám asi 6h a paragon cca 80 A ač mám komplet Zuni set, tak T10 ani náhodou - set sám o sobě nefunguje optimálně, toughness chybí a bez dalších legendárek dmg prostě nebude Ale co, sezona je 3 měsíce, takže ono se to postupně nasbírá. Nějaké laddery půjdou asi mimo mne - na to nebudu mít dostatečně kvalitní gear, augmenty ani paragon, ale depku z toho mít nebudu Akorát když vidím v klanu ty paragony 500, je mi trošku šoufl
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tvle ty musíš být nějakej kapitalista, že bys ty lidi hnal do práce i o víkenduTyckin píše:Bože Chlapci vy asi nechodíte ani do práce, ani spát co
Kolmen1: Pěkně jste tam u vás řádili Jsem vás po očku sledoval a bylo fajn včera večer vidět, že jste ve 4 lidech dosáhli na 2.nejlepší výsledek v EU Jaký bude finální složení 4p se myslím ještě v průběhu S6 uvidí. Možná to bude Archon + 3x sup, možná ne.
Co se týče toho brzkého běhání T10, tak musím jen souhlasit. I já v sobotu večer bezproblémů sám utáhl T10 Rift s full partou.
- xpandelx
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:xpandelx #2976
Gratulka k výsledku.Ono je to tak keď je dobrá parta tak ide všetko ako má.
https://www.youtube.com/watch?v=_w7zttITCXM
trocha toho farmení aby řeč nestála a večer vám nahraju nějaké vyšší GR když budete hodní =)
trocha toho farmení aby řeč nestála a večer vám nahraju nějaké vyšší GR když budete hodní =)
zdar borci, tak ako ide sezona?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Tak jde to. Některým lépe, jiným hůře...klasika
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Dobře. Při minulé jsem 7x ripnul na DC, tak jsem koupil novej router, překopal zapojení, telefonní bránu dál úplně samostatně a zatim, musím zaklepat na dřevo, v této sezoně ani jeden RIP.
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
ripla mi grafika, ale S8 hadam stihnem
- babacho
- Burning Soul
Do čeho jdeš? A taky uvažuji nad novou. Mám GTX 760 a zvažoval jsem koupit GTX 960 4gb ale za chvili ale sna bude GTX 1060 a pokud by člověk nechtěl čekat, tak teď GTX 1070 ale to už jsou poradny prachy [DISAPPOINTED FACE]
Evga 1070 ACX3.0 SC... mam ju v CZC objednanu, mozno do tyzdna bude. rozmyslal som aj nad tym novym radeonom 480 ale to je do 1440p slabe
- babacho
- Burning Soul
No to by byl pro mne sen. Z D jsem už byl otravenej, tak jsem koupil Dooma a jsem z toho nadsenej, ale na té 760 se to někdy šílené škube. Budu muset začít šetřit a odkládat kačky, protože obrat rodinu naráz o 14 tyček nedokážu.
- Slw
- Minion of Destruction
fakt je ten doom dobrej? já bych si ho i koupil, jenže by to dopadlo úplně stejně jak na vánoce-koupil/dostal sem witchera3, mad maxe, fallout4 a starcrafa ten poslední datáč. a ani jedno sem vlastně nehrál (2 h witcher, 15h mad max, a ve falloutu sem na 25 lvl už po drhuhé). a v d3 mě nasraly ty rychle střídající se sezóny. asi mám syndrom vyhoření hraní na pc
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- babacho
- Burning Soul
Vyhovuje mi maximálně, krásná řezba, provedení soubojů te nutí jít do emzaku, protože když jses s nimi v kontaktu, tak je můžeš dorážet útokem rukou a pak z nich padaj lékárničky. Máš 7% života, vrhnes se na nejbližšího, sejmes ho a ejhle, hned jsi na 60%. Dobře udělané. Vizuální stránka je úžasná. Navíc mně baví hledat skryté lokace kde se dají najít zajímavé věci, které můžeš použít k upgradu zbraní a vylepšení postavy. Nejsem zatím moc daleko, protože se snažím splnit v každým level vše co jde, tak prolezam celou mapu. Mimo jiné zobrazení mapy je také bezva, za použití kompasu se nedá nikde moc bloudit a víš kam máš jít. Jediný co mne sere je že tam není quicksave a quickload, jsou tam checkpoint. Ti je jediný mínus, ale dá se na to zvyknout.
Tak to já D3 teď absolutně nepostrádám - jak je hezky, jsem víc venku (koupaliště, kolo, venkovní práce), sedět u kompu můžu až bude hnusně, stejně tak u asijských filmečků, Číňanky apod. jsou k vidění živě po Praze teď Zkusím s kámošem nakousnout PoE, ale hraní je teď fakt málo. Jestli v D3 budou sezony tříměsíční, tak tu další asi taky vynechám a pak se někdy v říjnu uvidí, jak to bude vypadat - ale když vidím ty "změny" v aktuálním patchi, tak z toho nemám dobrej pocit - to je furt jen boost z 600% na 900% apod., takže T13 bude na podzim stejně směšné a nudné jako je T10 nyní
Si tak říkám, hraje to ještě vůbec někdo? Abych se případně v listopadu nevrátil do mrtvého klanu