Tak šup sem IP. Že taky nic neřeknete.Bambinot píše:No my co hrajeme NS vetsinou pouzivame TS

Tak šup sem IP. Že taky nic neřeknete.Bambinot píše:No my co hrajeme NS vetsinou pouzivame TS
Tak držím palce...
S těma twistrama je to asi těžší zahrát. Co mi jeden povídal o nějakým kouzelníkovi, že během GR 101 to nebyl problém, když byly velký skupiny, ale prej nebyl pak schopnej sundat RG ani za 5 minut.hulkxxxl píše:tak je to o tom složení party
3x supp + vyr/ twist wiz je holt ideál
ale myslím že gr 90+ by mělo být reálné běžně, já mám ještě myslím celkem slušnýho raekor barba tak můžu skusit ho zapojit do hry
Monk + Barb + WD je asi nejlepší.Bambinot píše:90+ neni problem uz ted ... jde mi o to pokorit min 100 a to doufam nebude konecna![]()
... nic jineho nez 3xsupp + wizz jsem nemyslel ... jde mi spis o to jaky by mel byt ten 3xsupp - odhaduju 1xmonk+1xbarb+1xDHcko
Jo, akorát hrajete špatnej herní mód...Bambinot píše:Vcera jsme se dokazali pekne sejit a bylo videt po delsi dobe 2 full party![]()
To se dělá při DC, kdy ti prostě nepřijdou žádný data... pak se buď rozběhne a dotáhne, nebo jdeš ven ze hry.Bambinot píše:Uz se mi to take stalo ... najednou jsem mohl jenom behat neslo pouzivat zadne skilly atd. a pak jsem dobehl taky na misto kde takhle koncila mapa a taky to bylo v GRku.
Od pátku jsem na NS a než vydaj novej patch, tak s tebou můžu nějaký 100 poběhat. Teda když najdem zbytek do party.Bambinot píše:90+ neni problem uz ted ... jde mi o to pokorit min 100 a to doufam nebude konecna![]()
... nic jineho nez 3xsupp + wizz jsem nemyslel ... jde mi spis o to jaky by mel byt ten 3xsupp - odhaduju 1xmonk+1xbarb+1xDHcko