Tak se zase podělím s úspěchy a radostmi předešlých dvou dnů:
Potkal jsem Menagerist goblina s pořadovým číslem 19. To znamená, že už mám posbíraný všechny pety.
Mám rukavice, kterou nejsou anc, ale jinak perfektně narolovaný. 8% cooldown reduction, 10%chc, a reroll na 48% chd. Chtěl jsem úplně ty samý, ale anc. Věnoval jsem tomu moc času a matroše a pořád nic. Až nedávno jsem z kostky vymlátil jedny anc, ale měly jenom 6% cdr, 9,5% chc. Tak si říkám, že rerolovat budu až na poslední chvíli a schoval jsem je. Výměna neměla až takovej smysl, tak jsem si říkal, že počkám, až budu mít ideální gem na augment... tj. min lvl 95. A ve skrytu duše jsem doufal, že do tý doby najdu ještě nějaký lepší, protože tohle se mi zdálo hodně málo.
Takže si tak včera s pomocí pár přátel cizinců a nebo s neznámými ze "seznamky" jezdím GR 95, abych popohnal nějaký gemy, nabral nějaký paragony... gem padl na 96, ale jelikož nikdy nezdržuju s rolováním a podobnejma věcma, pokud nehraju sám, tak jsem čekal a začal honit další gem. Začal bejt pozdě večer a napsal jsem, že další GR bude můj poslední. Odvážný kolega s mniškou, se kterým jsem už jednou zatlačil na limit a dali jsme 100 tam zase teda jako na poslední GR nahodil 100. Tak jedem, ale moc se nedaří. Trocha v plusu celej rift, ale málo. Zachránil náš výborně umístěnej conduit pylon, hned vedle dvou elit, takže tři elity (z nemesis) v jednom chumlu a do toho conduit a měl jsem dobře nastackováno, tak to padlo rychle. 3cm náskok byl na světě, takže pohodička. Stovka na rozloučenou pokořena pro mě v rekordním čase.
Celé to bylo završeno tím, že jsem měl po samých failech (při 60% šanci) tentokrát 3x úspěšný upgrade, takže mám dva gemy na 101. To je můj historický úspěch.
Po riftu klasicky, identifikace, u kováře rozebrat všechnu tu vypadlou veteš, a u kadaly zkoušet rukavice. No a ještě mě, nevím proč, najednou napadlo, že teda ještě před odchodem všechny ty žlutý rukavice v kostce přetavím na legendární. Tak to klikám, kolegové už odcházejí... klikám a nic. Kliknu poslední žlutý a padly firebird, tak si říkám, no, alespoň konečně šance.
Kouknu na ně... a jásám. Anc, 8% cooldown, 10% chc, 954 int, resist v secondary. Úplně přesně takový, jaký jsem chtěl. Od Myriam ještě vyžebrám 50% chd a bude to dokonalý.
Takže "lucky day". Jen je potřeba to nevzdat a nespokojit se s veteší typu 6% cdr a 9,5% chc