Zeď nářků
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Auto v hajzlu, počítač v prdeli, někde jsem si uhnal karpály na levý ruce, takže nemůžu skoro hrát. Přál bych si mít problémy jako, že nepadaj áčka
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Re: Zeď nářků
to witekcz:Nech mas co najskor auto opravené,nech čo najskor pc funkčné a karpály vyliečené
Witku kazdy mame neco. Ja tu resim jen diablo veci osobni zivot nema cenu ani probirat.. Huh
Sent from GT-N7100
Sent from GT-N7100
Tak já mám zase v pr*eli střeva no Takže nemůžu navštívit Koreu, Japonsko ani Thajsko
A gear stojí taky za starou bačkoru - Furnace nikde, kostka mi sežrala všechny mlíka a kulový
A gear stojí taky za starou bačkoru - Furnace nikde, kostka mi sežrala všechny mlíka a kulový
- bleptys
- Gorebelly
- BattleTag:bleptys#2344
Prosím už žádné debaty o střevních problémech.
Welcome to Liquicity Airlines. Destination: The Galaxy of Dreams. Please fasten your seatbelts and get ready for takeoff.
Welcome to Liquicity Airlines. Destination: The Galaxy of Dreams. Please fasten your seatbelts and get ready for takeoff.
CZSK Komunita
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Jedu teď chvíli HC, když už jsem ho v rámci dokončení Season journey rozjel ... zatím jen T3, setové věci žádné ...no a včera potkám Bandit shrinu. Tak jsem celej natěšenej opatrně vyčistil celé okolí, abych měl klid na likvidaci gobblinů (přece jenom jsem docela křehký ještě a zejména resisty jsou slabota). KLIK ... a hned mi došlo jakej jsem idiot, protože jsem zapomněl že mám na sobě Nemesis bracery a zrovna všude cold efekty vybuchovací a do toho laser show ... zdrhli všichni než jsem se z toho vymanil Jsem hooovaaadooo
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Skoda ze nemeli krom coldu aji jail affix to by byla curina:-D
Buchis je death, ať žije herdek
teď půlka týmu na poradě nechápe, proč se směju. Made my day, krásná práce s brancerama .pan HU píše:Jedu teď chvíli HC, když už jsem ho v rámci dokončení Season journey rozjel ... zatím jen T3, setové věci žádné ...no a včera potkám Bandit shrinu. Tak jsem celej natěšenej opatrně vyčistil celé okolí, abych měl klid na likvidaci gobblinů (přece jenom jsem docela křehký ještě a zejména resisty jsou slabota). KLIK ... a hned mi došlo jakej jsem idiot, protože jsem zapomněl že mám na sobě Nemesis bracery a zrovna všude cold efekty vybuchovací a do toho laser show ... zdrhli všichni než jsem se z toho vymanil Jsem hooovaaadooo
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Taky jsem se docela pobavil.Seton píše: teď půlka týmu na poradě nechápe, proč se směju. Made my day, krásná práce s brancerama .
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
- Glimmer Man
- Doom Knight
Pravda... kdyby tam u toho zařval, dal by tomu ještě lepší rozměr.buchis píše:Skoda ze nemeli krom coldu aji jail affix to by byla curina:-D
- Glimmer Man
- Doom Knight
Můj ISP má vážný problémy s tisícovkou antén, takže to vypadá, že budu pěkně dlouho offline...
Já teď mám problémy s ADSL, když hraju jakékoliv hry,u toho zapnu hudbu z youtubu, tak ve hře naskočí vysoká latence a je to místy hratelné s obtížemí a místy nehratelné.
Dřív jsem tento problém nikdy neřešil. Zkoušel jsem na chvíli odpojit router, problém nevyřešen. Takže doufám ,že to kyslíci opraví ! Jsem zvyklý poslouchat hudbu a hrát
Dřív jsem tento problém nikdy neřešil. Zkoušel jsem na chvíli odpojit router, problém nevyřešen. Takže doufám ,že to kyslíci opraví ! Jsem zvyklý poslouchat hudbu a hrát
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Se budeš muset na čas vrátit ke starým dobrým mp3
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Moje řeč, YT je spíš na videa či trailery - když se mi tam nějaká hudba líbí, tak si to vycucnu do MP3
D3 moc teď nedám, sem k tam k tomu čuchnu, ale nejsem schopen - bych si pobrečel, ale o střevech se tu prej nesmí psát
Takže online v nejbližší době minimálně a v téhle sezoně budu asi úplně na chvostu v klanu
A navíc, jak to Blizz nastavuje, to už je na palici - WD garga - chodím a čekám až do gargové pobijou, a ještě abych měl bonus 100% do dmg, tak nejlépe furt stát na místě - vážně aktivní styl hraní Jenže je to nejsilnější...
D3 moc teď nedám, sem k tam k tomu čuchnu, ale nejsem schopen - bych si pobrečel, ale o střevech se tu prej nesmí psát
Takže online v nejbližší době minimálně a v téhle sezoně budu asi úplně na chvostu v klanu
A navíc, jak to Blizz nastavuje, to už je na palici - WD garga - chodím a čekám až do gargové pobijou, a ještě abych měl bonus 100% do dmg, tak nejlépe furt stát na místě - vážně aktivní styl hraní Jenže je to nejsilnější...
Držať Shift a útočiť?Tyckin píše: a ještě abych měl bonus 100% do dmg, tak nejlépe furt stát na místě - vážně aktivní styl hraní
O tom to není WD až tak o shiftu
jojo prave som to skusal a nejak sa mi to nedari stat, doteraz som furt behal sa neviem sustredit ked stojim
No právě, před patchem jsem to hrál stylem, že jsem měl naopak bonus když jsem se hýbal a postih když jsem stál, takže to mám furt v krvi A hlavně, to mělo logiku - ale stát na místě kvůli bonusu a čekat až to gargové umlátěj, co je to proboha za styl hraní? Blizz už fakt blbne... No nic, uvidím až mi bude líp, třebas už s tím D3 fakt fláknu
Ale co bys flagal s diablem. Preju at Crohn zase trochu ustoupi a dej tomu cas ono se ti bude styskat :-)
Sent from GT-N7100
Sent from GT-N7100
Tak s Crohnem si nějak poradíme, ale to není jen o tom - D3 už jde do kopru delší dobu. Už nejsem ochoten ja idiot běhat klíčníky, nudné Ubery pro použitelný HF amulet či otravné split bounty. Unavují mne ty miliardové crity, tuny legendárek a setovek co dropujou, speedruny které už s hraním nemají pranic společného - pokud dám T10 v partě s nějakým wizzem či barbem, wizz se portí kilometry dopředu a klokan ho následuje - já za nimi jen šlapu a sbírám loot - obtížnost tak nízká, že to padá na pohled. V GR to není o mnoho lepší, to už se musí nasadit fakt vysoká obtížnost abych si vůbec do něčeho bouchnul Teda pardon, já ne, gargové, já musím postávat aby dávali větší rány - to WD už teď fakt po*ebali Jenže T10 se běhat musí na matroš, bounty na otáčení gearu a krmení kostičky, a když už něco rozumnýho složím (a stihnu nějaké augmenty), tak se sezona přiblíží ke konci a můžeme zase od nuly blbákovat...